Markedets beste puter (juni 2023) → Velg en testvinner

I denne testen blir putene vurdert med score fra 1-5 av forbrukere som har testet og delt sine erfaringer, og de 16 beste rangeres etter best i test. Les om oss for å lære mer om hvordan nettsiden blir finansiert. Soveromsguiden har ingen påvirkning på rangering i tester, men kvalitetssikrer forbrukeromtalene ved å kontrollere at de følger gjeldende retningslinjer.

På denne siden kan du finne de 16 beste hodeputene i markedet, etter en samlet vurdering fra forbrukere som har delt sine erfaringer til denne testen.

Se også: Kåringen av de beste madrassene!

Slik kom vi frem til de 16 beste hodeputene pr april 2024 i følge forbrukererfaringer.

Test av hodeputer oppsummert

Slik vurderes beste pute

Soveromsguiden gir veiledning til de beste putene slik at du som forbruker kan gå informert i møte med netthandel. Trykk på nedtrekksmenyen for åpne og lese mer om hvordan testen fungerer.

De 16 beste putene vises på listen basert på forbrukertester for 116 puter i ulike størrelser.

Soveromsguiden gir deg veiledning for trygg netthandel av soveromsprodukter og vi starter med hvordan siden fungerer.

 1. Soveromsguiden samler informasjon om soveromsprodukter fortløpende, og oppdaterer tilbud, priser og kampanjer fra nettbutikker i Norge driver med salg av møbler og interiørartikler for soverommet.
 2. Forbrukere kan tildele produkter en score mellom 1-5 og det med høyest score havner øverst i rangeringen og er dermed demokratisk utvalgt som best i test.
 3. De beste madrassene som kommer frem i testen er tilgjengelig for alle forbrukere i Norden. Kåringen omfatter dermed både Norge, Skandinavia og Norden øvrig. Med det finner du her Nordens beste hodeputer, i følge forbrukerne i dette geografiske området.
 4. Har du erfaringer med et produkt, kan du påvirke rangeringen i våre tester ved å dele dine erfaringer. Alle kan komme til soveromsguiden og finne et stort utvalg av hodeputer og andre produkter til soverommet, og ikke minst: Få se hvilke som er mest populær, billig og best i test.
 5. På bakgrunn av kvalitetskravene til Soveromsguiden er de fleste produktene vi viser til OEKO-sertifisertFSC-sertifisering og svanemerket. Vi anbefaler allikevel at du leser produsentens beskrivelse av produktet for å videre betrygge deg om kvaliteten før du kjøper varer på nett.

Vi ønsker alltid å forbedre oss: Send gjerne en tilbakemelding eller gi artikkelen en tommel nederst på siden om du føler du har fått god hjelp.

Har du prøvd et produkt du ønsker å anbefale eller advare om til andre? Finn produktet og gi det din ærlige vurdering for å hjelpe andre til å ta et godt valg. Alle forbrukeromtaler blir verifisert opp mot retningslinjene.

Ved å trykke på lenker på siden vår blir du ført til verifiserte nettbutikker som selger soveromsprodukter. Vi kan tjene penger dersom du velger å kjøpe et produkt fra denne nettbutikken. Før du får se listen over de beste putene blir du ved neste punkt introdusert til et eksempel som viser hvordan en slik annonselenke kan se ut.

På jakt etter god seng? Trykk her for å se testen som viser beste seng!

Skal du kjøpe en madrass nett? Sjekk gjerne ut salg hos Bedre Naetter og få opp til 60% rabatt på alle madrasser.

Klodshan er et familieeid selskap som har vært i sengetøybransjen i over 30 år. Vi har produsert kvalitetsdunputer i over 10 år. Våre puter er fylt med fineste europeiske moskusdun/fjær, som er pakket inn i et bomullstrekk. Denne puten har en 1-kammers fylling, noe som betyr at dunblandingen er den samme gjennom hele puten. Dette gjør den egnet for deg som gjerne vil kunne forme den under hodet.

Når du ønsker å oppgradere hjemmet ditt med en ny, vakker og komfortabel pute, er Sibba Nervøs Velvet det perfekte valget. Det enkle og stilige utseendet til puten gjør den lett å passe inn i innredningen din, og den kommer i en rekke forskjellige farger og størrelser. Puten er også utstyrt med en monteringspute for enkel montering.

Tilbud og priser oppdateres hver dag for å holde deg oppdatert på puter 🥳

Har du lyst på 30% rabatt hos Jotex?

Annonselenke: Jotex tilbyr i april hele 30% rabatt på alle møbler, enten det er hodeputer, madrass, seng, eller sengetøy du er ute etter!

Veiledning til netthandel av hodeputer

Er du på leting etter den rette puten? Velkommen til vår veiledning for netthandel, hvor vi gir deg råd og tips basert på besøkendes erfaringer. Ved å lese gjennom denne guiden, sammen med omtaler, anmeldelser og forbrukervurderinger, vil du være bedre forberedt på å ta en informert beslutning om hvilken pute du bør velge.

Målet vårt i Soveromsguiden er å hjelpe deg med å gjøre et klokt kjøp på nett. Med vår assistanse kan du begrense dine valgmuligheter til kun de beste putene, og på den måten redusere risikoen for eventuelle “feil-kjøp”.

Det er ingen garanti for at en bestemt pute passer perfekt for deg, så vårt beste råd er: Utforsk! Vi dekker produkter fra nettbutikker. På Soveromsguiden kan du velge blant de beste alternativene og finne den billigste puten. Og – Det beste av alt: Du velger blant puter som allerede har blitt anbefalt av andre forbrukere som har testet produktene.

Bruk litt tid på å utforske og gjøre grundig research før du tar en endelig beslutning. På denne måten kan du finne en pute som gir deg komfort og kvalitet, og som oppfyller dine forventninger.

Puter kommer i forskjellige materialer, som dun, skum, latex og polyesterfyll. I videoen under testes forskjellene mellom disse putetypene. Redaktørene fra Matress Nerds illustrerer at det er stor variasjon mellom puter, og at valget av pute kan ha stor innvirkning på komfort og søvnkvalitet. Kanskje dette kan hjelpe deg til å velge den puten som passer best for deg?

Puteguiden: Slik velger du riktig pute

Denne guiden gir deg praktiske tips om hvordan du kan velge riktig pute til sengen din. Med mange alternativer på markedet, vil disse enkle tipsene hjelpe deg å sørge for at din neste pute er den idèelle for deg. Tips: Fremgangsmetodikken er temmelig lik som ved valg og prøving av madrass, men vi har gjort vårt beste for å få frem de unike hensynene og vurderingene du bør ta ved valg av hodepute.

Viktig: Det første og kanskje viktigste tipset er å alltid prøve puter før du kjøper dem.

Prøv puten: Fasthet og høyde

Vi tilbringer mange timer i livet vårt med hodet på en pute. Derfor er det avgjørende at puten er tilpasset dine spesifikke behov. Vi anbefaler at du tar deg tid til å prøve forskjellige puter for fasthet og høyde. Kanskje er du også på jakt etter en spesiell hodepute? Isåfall anbefaler vi at du følger lenken vi har gitt.

Test med foretrukket sovestilling

De fleste av oss har en foretrukket sovestilling, det være seg på siden, ryggen, eller magen. Tenk på din favoritt sovestilling – det er i denne stillingen du tilbringer den første og viktigste delen av søvnen. For optimal søvn og restitusjon, er det viktig at hode, nakke og ryggrad er i riktig posisjon. Les gjerne denne artikkelen for å få råd om optimaliserte sovestillinger ved nakkesmerter.

Moderne hodeputer gir økt komfort

Moderne puter kommer med ulike høyder og fasthetsgrader slik at du kan finne den som passer perfekt til dine behov. Det er viktig å prøve puten i den stillingen du vanligvis sover i. Hvis puten er for høy kan det skape spenning i nakken og skuldrene, mens en for lav pute kan føre til dårligere støtte for hodet.

Du vil som regel få god hjelp og veiledning hos de fleste soveromsbutikker for å finne den puten som passer best for nettopp deg. Prøv gjerne flere alternativer og ta deg god tid i søket etter den perfekte puten.

Markedets beste puter (juni 2023) → Velg en testvinner

Ulike typer pute: De beste putene innen hver type

Før du starter søket ditt på nettet eller går til din lokale butikk for å finne drømmeputen, kan det være lurt å vurdere ulike typer hodeputer som kan passe forskjellige sovestillinger og komfortpreferanser.

Først ut er de vanligste putetypene med lenker til respektive tester som viser de testvinner innen hver putetype.

Se også: Husk også å beskytte madrassen din og forlenge dens levetid gjennom å bruke madrassbeskytter!

Snarveien til Norges beste hodeputer

I knappene nedenfor gir vi deg enkle snarveier til verifiserte nettbutikker som selger hodeputer av høy kvalitet. Og best av alt? Alle lenkene fører til hodeputer som har vunnet våre omfattende forbrukertester for puter! 

Om du er usikker på hva en spesifikk putetype er kan du bruke nedtrekksmenyen under for å lære litt om egenskapene til forskjellige hodeputene.

Hvis du er interessert i å lese flere erfaringer om de beste hodeputene kan du lese kommentarene hos Kvinneguiden. Kort forklart, går ofte dun og ergonomiskeputer igjen som anbefalinger for best mulig søvnkvalitet og for å unngå belastningsskader i nakke og rygg.

Beskrivelse og forklaring for putetyper

Det kan være vanskelig å navigere alle de forskjellige putetypene, så her kan du lese beskrivelser av de vanligste hodeputetypene. 

Hvordan kan jeg lese innholdet? Trykk på putetypen du vil lære mer om så vil innholdet vises.

Dunputer er fylt med dun fra ender eller gås, og er kjent for sin luksuriøse mykhet og “fluffyness”. Disse putene er ofte svært komfortable, men kan kreve regelmessig “fluffing” for å beholde formen. Med fluffing menes da altså å gjevne ut formen til puten gjevnlig. Dersom man ikke gjør dette med gjevne mellomrom vil puten miste form, bli mindre fyldig og dermed mindre komfortabel.

En ergonomisk pute er designet for å støtte en naturlig spinal justering, ofte med en kurvet design for å støtte nakken. Disse putene kan være spesielt gunstige for personer med nakkesmerter eller andre fysiske plager som krever forbehold.

En mikrofiberpute er laget med syntetiske fibre som etterligner mykheten til dun, men uten allergifremkallende egenskaper. Disse putene er lett å vedlikeholde og gir god støtte. De er også kjent som de billigste putene, så dette er et godt alternativ om du skal kjøpe mange puter eller ikke ønsker å bruke for mye på akkurat hodeputer.

Muskusandedunputer er spesielle dunputer, fylt med dun fra muskusand. Disse putene er kjent for sin luksuriøse mykhet og evne til å holde på varmen. Egenskapene gjør dem svært idèelle for kjøligere klima eller for de som ønsker ekstra varme i sengen. Videre er de kjent for å være pustende, for sin holdbarhet og kvalitet. Dette betyr også naturligvis at de er blant de dyrere putetypene på markedet.

En memory foam pute, eller minneskumpute, former seg etter hodet og nakke, for optimal støtte og komfort. Disse putene er spesielt gunstige for personer med nakkesmerter og spenninger.

Latex puter er kjent for holdbarhet og evnen til å motstå påkjenning over tiden. Hodeputer i latex gir fast, men støttende komfort og er ofte hypoallergiske. Dette vil si at de er mindre utsatt for midd og andre vanlige kilder til allergier.

Innleggsputer blir brukt til dekorative formål som pynteputer på sofaer eller senger. Generelt sett er de designet for estetikk mer enn funksjonaliteten. De kan være fylt med forskjellige materialer, inkludert dun, skum, polyester eller fjær. Selv om de ikke ofte brukes til soving, kan innleggsputer gi ekstra støtte når du sitter eller ligger.

En reisepute er en mindre, bærbar pute designet for bruk mens du reiser. De kommer ofte i en U-form for å støtte nakken mens du sover sittende. Disse kan være lure å ha med i fremkomstmidler der man sitter i en unaturlig og ukomfortabel posisjon over lengre tid. Dette kan for eksempel være i buss, fly, båt eller tog.

Barneputer er spesielt utformet for å gi riktig støtte og komfort til barn. De er vanligvis mindre i størrelse og laget med materialer som er trygge og allergivennlige for barn.

Babyputer er spesielt designet for bruk i babyens seng eller vugge. De er laget med myke og trygge materialer for å gi babyen en behagelig og sikker soveopplevelse.

Gavlputer er store puter som plasseres mot veggen bak sengen. De gir en ekstra støtte og komfort når du sitter oppreist i sengen, og kan også gi en estetisk tilnærming til soverommet ditt.

Hotellputer er kjent for sin luksuriøse følelse og komfort. De er vanligvis av høy kvalitet og gir god støtte til hodet og nakken for en avslappende søvnopplevelse som minner om hotellopphold.

Hodeputer i størrelsen 50×70 cm er ideelle for de som foretrekker en større pute å hvile hodet på. Denne størrelsen gir god støtte og komfort til nakken og hodet.

Hodeputer i størrelsen 60×40 cm er godt egnet for de som ønsker en bredere pute som gir støtte til hodet og nakken. Denne størrelsen passer godt til ulike soveposisjoner.

Hodeputer i størrelsen 60×63 cm er en mellomstor pute som gir god støtte og komfort til hodet og nakken. Denne størrelsen er egnet for de som ønsker en pute med litt ekstra bredde.

Hodeputer i størrelsen 60×60 cm er firkantede puter som gir god støtte og komfort til hodet og nakken. Denne størrelsen passer godt til ulike soveposisjoner og gir en balansert støtte.

Forleng levetiden til hodeputen med “fluffing”

Uansett hvilken pute du velger er det viktig å ta vare på puten for å forlenge levetiden og opprettholde komforten. Dette kan inkludere regelmessig fluffing og rengjøring, samt bruk av en putebeskytter for å beskytte puten mot støv, skitt og flekker.

I neste del av puteguiden vil vi diskutere fordeler og ulemper med ulike pute-typer, slik at du kan ta hensyn til disse når du vurderer alternativene og tar en endelig beslutning.

Soveromsguiden - Beste pute for vond nakke og rygg

Fordeler og ulemper ved valg av hodepute

Vi viser deg de mest kjente fordelene og ulempene ved valg av pute som kan bidra til å gi deg best mulig vurderingsgrunnlag før du kjøper pute på nett. Merk: Noen av fordelene og ulempene kan være relevante for flere putetyper.

Grunnleggende veiledning: Sørg alltid for å velge en pute som er komfortabel allerede fra innsovningsstilling. Noen fordeler og ulemper ved hodeputer kan være generelle uavhengig av pute-type som vi dekket tidligere i testen.

Viktig: Dersom du har vond nakke eller nakkesmerter bør du ta helt egne hensyn ved valg av pute. Dette går vi inn på rett etter fordeler og ulemper. Om dette gjelder deg anbefaler jeg fortsatt at du leser gjennom hele testen før du velger pute.

FordelerUlemper
Støtte og komfort: Puter av god kvalitet kan gi riktig støtte til nakken og hodet, noe som kan bidra til en bedre natts søvn og redusere nakke- og ryggsmerter.Lukt: Noen nye puter kan avgi en ubehagelig lukt i begynnelsen. Dette kan imidlertid forsvinne over tid eller etter lufting.
Tilpasningsdyktighet: Noen puter, som memory foam og latexputer, tilpasser seg kroppens konturer og gir individuell tilpasning og avlastning.Allergiutløsning: Selv om noen puter er allergivennlige, kan andre putetyper som dun eller fjær utløse allergiske reaksjoner hos noen personer.
Allergivennlighet: Visse putetyper, for eksempel syntetiske puter, kan være allergivennlige og motstå allergener som støv og mugg.Varmeopphopning: Noen puter, spesielt de som er laget av visse skummaterialer, kan beholde varme og føre til ubehag under søvn for personer som er varmeavleiringsfølsomme.
Holdbarhet: Kvalitetsputer laget av holdbare materialer kan ha lang levetid og beholde formen og støtten over tid.Vedlikehold: Enkelte putetyper kan kreve spesiell pleie og vedlikehold, for eksempel regelmessig fluffing eller rengjøring i henhold til spesifikke instruksjoner.
Variasjon i fasthet: Det finnes puter med forskjellige fasthetsnivåer, slik at du kan velge en pute som passer til dine personlige preferanser og sovestil.Prisforskjeller: Puter kan variere i pris avhengig av materialer, kvalitet og merke, så det kan være en utfordring å finne en pute som passer innenfor ditt budsjett.
Markedet tilbyr et bredt utvalg av putetyper, slik at du kan finne en pute som passer til dine individuelle behov og preferanser.Valg av pute kan være en personlig preferanse, og det som fungerer for én person, kan ikke nødvendigvis fungere for en annen. Det kan være nødvendig å prøve forskjellige puter for å finne den mest komfortable.

Det kan være lurt å lese omtaler og lære fra erfaringene til andre som har testet produktet. Dette gjelder spesielt utifra hvilken størrelse du vil ha på madrassen. Vi går gjennom størrelsene hver for seg lengre nede på siden.

Husk at disse fordelene og ulempene kan variere avhengig av den spesifikke putetypen, sovestil, eventuelle allergier og dine behov. Med det sagt håper jeg at du er klar for å velge pute.

 • Har du ryggproblemer? Da kan kanskje regulerbar seng være et alternativ for deg.
Markedets beste puter (juni 2023) → Velg en testvinner

Dette bør du se etter når du velger hodepute: 5 tips

Vi har dekket alle typer puter og samler her noen tips som kan hjelpe deg å vurdere valg og kjøp av hodeputer på nett. For å finne ut hva den beste løsningen er for deg, kan disse 5 rådene komme godt med:

 • Velg riktig størrelse: Mål størrelsen på puten du trenger, enten det er liten, stor, standard, høy eller lav hodepute. Velg en pute som passer godt i putetrekket og gir tilstrekkelig støtte.
 • Materiale og fylling: Vurder forskjellige materialer og fyllinger tilgjengelig for hodeputer, for eksempel dun, syntetiske fibre, memory foam eller latex. Som vi var inne på i forrige seksjon har materialene forskjellige egenskaper som påvirker mykhet, støtte og allergivennlighet.
 • Søvnposisjon: Tenk på din foretrukne søvnposisjon når du velger pute. Hvis du sover på siden kan en pute med ekstra støtte til nakken og skuldrene være mer egnet, mens en mykere pute kan være bedre for de som sover på magen.
 • Tykkelse og fasthet: Vurder putens tykkelse og fasthet i forhold til din vekt og behov for støtte. Noen foretrekker tynnere og mykere puter, mens andre foretrekker tykkere og fastere puter.
 • Test eller les anmeldelser: Dette tipset kan ikke nevnes nok, men test puten før du kjøper den, enten det er i butikken eller gjennom en prøveperiode hjemme etter nettkjøp. Hvis testing ikke er mulig bør du ihvertfall lese produktbeskrivelser bruke pålitelige kilder som Soveromsguiden har verifisert slik at du får forutsigbarhet til putens kvalitet, komfort og holdbarhet.

Valget av riktig pute er viktig for å oppnå optimal komfort og støtte for nakke og hodet under søvn. Ved å vurdere disse tipsene kan du gjøre et informert valg og finne den puten som passer best for deg.

Annonskelenke fra Sengemakeriet, Soveromsbutikken fra Trondheim i Norge.

Ekspert tips: Forbedre inneklimaet på soverommet den populære luftrenseren Boneco H700!

Beste hodepute for vond nakke, rygg eller fysiske smerter

Valget av riktig pute kan være avgjørende for personer med vond nakke eller ryggsmerter. Denne delen vil gi deg innsikt i hvordan du velger den mest passende puten for å håndtere og lindre nakkesmerter.

Dersom du ønsker å lese mer om valg av pute for vond nakke eller nakkesmerter kan du finne nyttige ressurser hos helseeksperter og fagpersoner. 

Pute for lindring av nakkesmerter

Nakkesmerter er et vanlig problem som kan bli forverret av en feil pute. En pute med riktig fasthet og støtte til nakken kan bidra til lindring av nakkesmerter og forbedret søvnkvalitet.

Personer med nakkesmerter kan dra nytte av en pute som gir riktig støtte til nakken og opprettholder en nøytral nakke- og ryggstilling. Dunputer, memory foam eller latexputer blir anbefalt av helsepersonell, stortsett for deres evne til å tilpasse seg kroppens konturer.

En god natts søvn til tross for vond nakke

En god natts søvn er avgjørende for vår daglige funksjon, trivsel og helse. En uegnet pute kan forstyrre søvnen og forårsake eller forverre nakkesmerter. På den andre siden kan riktig pute gi deg en bedre natts søvn og bidra til å lindre nakkesmerter.

Riktig fasthet på puten

Fastheten på puten er en viktig faktor å vurdere når du velger en pute for vond nakke eller nakkesmerter. Puten bør gi tilstrekkelig støtte til nakken og opprettholde en nøytral nakke- og ryggstilling. For noen kan en pute med medium fasthet være ideell, mens for andre vil fastere pute være bedre. Dette avhenger generelt sett utifra vekt, fasthet på madrassen, og hvor, og når smerten forekommer.

Materiale og konstruksjon

Putematerialet og konstruksjonen kan også spille en rolle i lindring av nakkesmerter. Materialer som memory foam eller latex kan tilpasse seg nakkekonturene og gi riktig støtte. Andre putetyper, som dunputer eller mikrofiberputer, kan også være komfortable og gi god støtte avhengig av individuelle preferanser. Velg et materiale og en konstruksjon som passer dine behov og gir god komfort og støtte til nakken.

Riktig putevalg

Å velge riktig pute er viktig for å lindre nakkesmerter og opprettholde god søvnkvalitet. En pute med riktig fasthet og støtte til nakken kan bidra til å redusere nakkesmerter og forbedre søvnkvaliteten over tid. Her kan du få gode råd også om når du bør oppsøke lege ved nakkesmerter.

Ta hensyn til din individuelle sovestil, preferanser og eventuelle spesifikke behov når du velger pute for vond nakke eller nakkesmerter.

Dersom du ønsker å lese mer om valg av madrass for vond rygg anbefaler vi denne lesningen hos Lommelegen.

Et alternativ til en madrass? I videoen viser Soveromsbutikken en sovesofa fra Innovation. Dette kan være et alternativ til madrasser dersom du skal møblere et lite rom, gjesterom mm.

Sengesett fra Høie?

Dersom du vil sammenligne priser og tilbud på sengesett fra Høie – kan du besøke denne lenken.

Nettbutikker som spesialiserer seg på soveromsprodukter

 🧙‍♂️Her er noen av Soveromsguidens verifiserte partnere som selger hodeputer, putevar, trekk og sengetøy:

Hvordan finner jeg den beste hodeputen hos Soveromsguiden.no?

På Soveromsguiden.no kan du finne beste pute ved at forbrukere med erfaring gir tilbakemeldinger om de forskjellige typene i testene våre. Når du har funnet det produktet du vil ha kan du enkelt sammenligne salg, pris og tilbud i nettbutikkene.

Ofte stilte spørsmål og svar om puter

Kjøp av pute er en viktig avgjørelse som påvirker både søvn- og livskvaliteten din. Her gir vi deg 12 ofte stilte spørsmål og svar om hodeputer som kan hjelpe deg å ta en god vurdering før et eventuelt kjøp.

Harde madrasser, spesielt de laget av skum, anbefales for smerter i korsryggen fordi de gir god støtte til ryggraden uten å forårsake unødvendig press.

Bokhvetemadrasser blir ofte anbefalt av sertifiserte rehabiliteringssentre og er egnet for folk som sliter med ryggradsproblemer, gjennomgår rehabilitering, eller er i ferd med å komme seg etter en operasjon.

For de fleste voksne anbefales det å få mellom 7 og 9 timers søvn per natt, men mange klarer seg med 5-6 timer. Det anbefales å sove litt ekstra i helger og fridager slik at du får hvilt ut eventuelt søvn du ligger bak med.

Valget av pute avhenger av kroppsfassong, vekt, sovestilling og eventuelle spesifikke behov som du har. Det er smart å prøve forskjellige putetyper. Soveromsguiden kan gå god for det finnes gode alternativer både i bådememory foam-, dun eller latex-varianter. Prøv puter og finn ut hvilken som gir deg best komfort og støtte.

Generelt sett anbefales det å bytte pute hver 1-2 år for å opprettholde optimal støtte og hygiene. Puter mister gradvis sin støtte og kan samle opp allergener over tid.

En pute som er for myk kan føre til manglende støtte og ubehag, mens en for hard pute kan forårsake spenninger og ubehag. Det er viktig å finne en pute som gir god støtte og er behagelig for nakken og hodet.

Personer med nakkesmerter kan dra nytte av en pute som gir riktig støtte til nakken og opprettholder en nøytral nakke- og ryggstilling. Memory foam eller latexputer er ofte anbefalt for deres evne til å tilpasse seg kroppens konturer.

Personer med allergier bør vurdere allergivennlige puter som er hypoallergene og har allergivennlige materialer som dun- og fjærfrie puter eller puter med allergivennlige trekk.

De fleste puter kan rengjøres ved å følge produsentens instruksjoner. Noen puter kan være maskinvaskbare, mens andre kan kreve håndvask eller profesjonell rengjøring. Det er viktig å opprettholde god hygiene for å unngå oppbygging av støv, allergener og bakterier.

Ja, det finnes puter som er utviklet spesifikt for forskjellige sovestillinger. For eksempel, puter med konturer for å støtte nakken og hodet i sideleie eller puter med lav profil for personer som sover på magen.

Noen spesialiserte puter, som anti-snorking puter eller putevar med anti-snorking funksjoner, kan bidra til å redusere snorking ved å justere plasseringen av hodet og nakken for å åpne luftveiene.

En justerbar pute gir deg muligheten til å tilpasse høyden og fastheten etter dine behov. Disse putene har avtakbare fyllmaterialer som kan justeres for å oppnå ønsket komfort.

Puter av god kvalitet kan kjøpes hos spesialiserte senge- og madrassforhandlere, varehus, nettbutikker eller direkte fra produsenter. Det er viktig å lese omtaler, sammenligne alternativer hos Soveromsguiden og velge pålitelige merker for å sikre kvalitet og holdbarhet.

Ser du også etter rabatt på sengesett, håndklær eller luksus-dyner?

Den kvalitetsstemplede nettbutikken, Skjærgaard, har 30% rabatt på flere senger, luksus dyner, håndklær og sengesett!

Markedets beste puter (juni 2023) → Velg en testvinner

Annonselenke: Besøk Skjærgaard og få opp til 30% rabatt på unike soveromsprodukter!

Likte du innholdet?

Gi et stjernekast for å vurdere artikkelen!

Gjennomsnittlig vurdering 5 / 5. Antall stemmer: 15

Bli førstemann til å vurdere artikkelen

Legg igjen en kommentar

Kommenter

Soveromsguiden
Logo