Babynest: Test viser de 10 beste babynest (mars 2024)

Forbrukere tester 53 babynest og i denne artikkelen viser vi deg de 10 beste. Produkter får en score fra 1-5 av 0 forbrukere og blir rangèrt etter best i test.

Slik kom vi frem til de 10 beste babynest per mars 2024 i følge forbrukerne.

Slik blir beste babynest kåret

 1. Vi henter informasjon fra nettbutikker i Norge og legger til produkter fortløpende.
 2. Alle produkter rangeres fra 1-5 i score i tester som er gjort av forbrukere via nettsiden vår.
 3. Besøkere kommer til soveromsguiden og får se hvilke baby nest som er best i test. Her får du vite hvilken nettbutikk som selger produktet du vil ha, for beste pris og tilbud.

Soveromsguiden holder seg oppdatert på senger for barn, og tilbud og priser oppdateres hver dag.

Her kan du som forbruker dele erfaringer med soveromsprodukter og scoren du gir blir grunnlaget for rangeringen i våre tester. Har du prøvd et produkt du vil anbefale til andre? Finn produktet og gi det din vurdering.

Top 10 beste babynest som vises på listen er basert på forbrukertester for 53 forskjellige babynest. Sjekk gjerne også ut testen med de 10 beste sprinkelsengene.

Kaxholmen | Babynest er en bærbar, lett og brukervennlig barneseng, lekematte og stellematte. Den er perfekt for bruk hjemme, i barnevognen eller på farten. Kaxholmen | Babynest er laget av økologisk bomull, som gjør den myk og skånsom mot babyens hud.

Vis beste pris
Dagens beste pris: jdt8.net

Babyen din trenger et trygt og komfortabelt sted å sove. Kaxholmens babynest er den perfekte løsningen for foreldre som leter etter et trygt, sikkert og støttende sovemiljø for deres nyfødte. Dette produktet brukes fra fødselen til babyen din er 4-5 måneder gammel.

Vis beste pris
Dagens beste pris: jdt8.net

Fillikid er det ultimate "koselige redet" for ditt lille solskinn! Det er et perfekt babynest for hjem, turer og turer med venner. Fillikid kan justeres i størrelse og den har en avtagbar madrass. Du kan også justere høyden på hodestøtten for å støtte den lille mens de vokser.

Vis beste pris
Dagens beste pris: jdt8.net

Fillikids koselige babynest er det perfekte stedet for den lille å kose seg og sove. Vårt koselige sove "rede" gir din kjære en følelse av trygghet og er derfor det perfekte stedet for en lur. Laget av 100% bomull med mykt fyll, vil dette nydelige produktet få barnet ditt til å føle seg komfortabel og koselig.

Vis beste pris
Dagens beste pris: jdt8.net

Fillikids koselige babynest er det perfekte stedet å sove og føle seg trygg på. Koala Beige-fargen er perfekt for en gutt eller jente. Fillikid babynest er laget av 100 % bomull, så det er mykt og behagelig for den lille. Du vil elske hvordan det ser ut i barnehagen din!

Vis beste pris
Dagens beste pris: jdt8.net

Babyer har mange behov. Så det er bra at vi har Organic Babynest. Den er laget av 100 % økologisk bomull, så den er sunnere for den lille. De pustende stoffene holder dem komfortable og den naturlige designen er beroligende for babyen din. Vi har også et bredt utvalg av farger og mønstre å velge mellom, slik at du kan finne den perfekte for din barnehage.

Vis beste pris
Dagens beste pris: fr135.net

Med Cam Cam Copenhagens høykvalitets babynest kan du gjøre hjemmet ditt enda vakrere. Denne er i en lys farge med et fint trykk. Den har også en fast treplate i bunnen, som gjør den stabil. Det er justerbare ledninger, slik at størrelsen kan reguleres.

Vis beste pris
Dagens beste pris: rkn3.net

 Her er en nettbutikk med tilbud og salg for babyutstyr

En norsk nettbutikk har fortsatt store tilbud på produkter for babyer. For -60% på opp til flere produkter, sjekk ut Rudo.no!

Babynest: Test viser de 10 beste babynest ([month] [year])

Annonselenke: Besøk Rudo og få tak i babyutstyr med opp til 60% rabatt!

Babynest guide: Slik velger du babynest

Det er viktig å velge et babynest som er trygt og sikkert for barnet ditt. Her er noen ting du bør vurdere når du velger babynest:

 • Materiale: Velg myke, behagelige materialer som passer for babyhud.
 • Størrelse: Velg et babynest som passer til størrelsen på barnet ditt, slik at det ikke kan falle ut eller være for trangt.
 • Sikkerhet: Velg et babynest med en god skråstilling og god støtte for hodet og nakken. Det bør også ha en solid base og være godt festet.
 • Vaskbarhet: Velg et babynest som er enkelt å vedlikeholde og vaskbart, slik at det kan holdes rent og hygienisk.
 • Transportabilitet: Hvis du ønsker å ta med deg babynestet på reise eller besøk hos familie og venner, kan det være lurt å velge et babynest som er enkelt å bære og pakke sammen.

Hva er et babynest?

Et babynest er et lite, mykt og bærekraftig seng eller “rede” som er beregnet for å gi nyfødte og små barn en sikker og komfortabel plass å sove i. Det kan plasseres på gulv eller i midten av en stor seng slik at du som foreldre har kontroll på sikkerheten til barnet om natten.

Babynestene er vanligvis laget av mykt, behagelig materiale som passer for barnets hud, og har ofte en lavere side for å lette tilgangen til barnet. Mange babynest har justerbar skråstilling slik at barnet kan sove i en mer naturlig stilling og redusere sjansene for kolikk og refluks. 

Babynest kan være en god løsning for foreldre som ønsker å ha barnet tett på seg, men som samtidig ønsker at barnet skal ha sin egen seng.

I denne videoen kan du, ikke bare se hva et babynest er, men hvordan du faktisk kan lage et selv!
 

5 tips ved tilbud og salg av babynest

Babynest er ofte på salg hos nettbutikkene for å trekke kjøpere. Det finnes mange å velge i, så velg et som andre foreldre rangerer som best i testene våre. Vi tar forbehold om feil, så vi anbefaler alle å lese produktbeskrivelsen nøye for å se at babynestet passer deres preferanser før du kjøper et produkt. 
 

Materiale som passer for baby

Se hvilke materialer babynestet er laget av. Bomull eller microfiber passer fint til babyer. De fleste babynest har standard-mål, men det skader ikke å sjekke målene på babynestet allikevel, for å se om det passer til størrelsen på barnet.
 

3 tekstiler som passer for babyhud

Det er best å velge tekstiler som er myke og behagelige for barnets hud, slik at det ikke blir irritert eller tørt.
 
Her er noen tekstiler som er egnet for babyhud:
 
 1. Bomull: Bomull er et pustende materiale som føles mykt mot huden. Det absorberer fuktighet godt, slik at barnet ikke blir for varmt eller fuktig.
 2. Microfiber: Microfiber er et syntetisk materiale som føles mykt og glatt mot huden. Det er også pustende og absorberer fuktighet godt.
 3. Bambus: Bambus er et naturlig materiale som føles mykt og glatt mot huden. Det er også pustende og har en antibakteriell effekt, slik at det kan bidra til å holde huden ren og frisk.
Det er viktig å huske at ikke alle tekstiler er like egnet for alle barn. Hvis barnet ditt har en spesielt sensitiv hud, kan det være lurt å velge tekstiler som er spesielt laget for sensitiv hud. Dersom du er usikker bør du ta kontakt med sertifisert helsepersonell eller produsenten for å se hvilke tekstiler som passer best for barnet ditt.
 

Størrelse på babynest

Husk at babynestet skal være litt større enn barnet, slik at det kan bevege seg fritt uten å falle ut. Finn ut om babynestet har en solid base, skråstilling og god støtte for hodet og nakken. Er det avtrekkbart trekk og enkelt å vedlikeholde, samt vaskbart. Et hygienisk babynest vil holde barnet frisk og rask. 
 

Bærbart babynest

Er du ofte ute og reiser med babyen din kan det være lurt å velge et babynest-tilbud som er enkelt å bære og pakke sammen hvis du ønsker å ta det med deg på reise eller besøk hos familie og venner. Se om det har praktiske bærehåndtak eller om det kan pakkes sammen i en reiseveske.
 
Er barnet ditt blitt over 2 år? Sprinkelseng og barneseng er gode alternativer for de minste.
 
 

Ofte stilte spørsmål og svar om babynest

Her er noen ofte stilte spørsmål og svar om babynest som kan hjelpe deg med å ta best mulig valg for barnet ditt.
 

Når skal babyen slutte med babynest?

Det er vanlig at barnet begynner å vokse ut av babynestet når det er rundt 6-8 måneder gammelt. Dette avhenger imidlertid av størrelsen og veksten til barnet, så det kan være at det vokser ut av babynestet tidligere eller senere.

Er babynest bra for utviklingen til babyen?

Når babyen begynner å prøve å sitte opp eller kravle, kan det være en god idé å vurdere om det er tid for å gå over til en vanlig seng. Det er også viktig å huske at barnet ikke bør sove i babynestet hele tiden, da det er viktig at barnet får mulighet til å bevege seg fritt og utvikle motoriske ferdigheter.

Når skal babyen begynne med vanlig seng?

Det kan være lurt å følge med på barnets vekst og utvikling, og å vurdere om det er tid for å bytte til en vanlig seng når barnet begynner å vokse ut av babynestet. Hvis du er usikker på om barnet ditt er klar for å slutte å sove i babynestet, kan du prøve å la det sove i en vanlig seng i kortere perioder, for eksempel i løpet av dagen, for å se om det klarer seg godt.

Trenger alle babyer babynest?

Babynest er ikke et “must have” for alle babyer, men det kan være en god løsning for de fleste familier. Babynest kan være en komfortabel og sikker plass for nyfødte og små barn å sove i, spesielt hvis de har en tendens til å være urolige eller har kolikk. Det kan også være en god løsning for foreldre som ønsker å ha barnet tett på seg, men som samtidig ønsker at barnet skal ha sin egen seng.

Er babynest trygt for sikkerheten til barnet?

Det er imidlertid viktig å huske at barnet ikke bør sove i babynestet hele tiden. Det er viktig at barnet får mulighet til å bevege seg fritt og utvikle motoriske ferdigheter, så det kan være lurt å la barnet sove i en vanlig seng i løpet av dagen. Hvis du velger å bruke et babynest, er det viktig å velge et som er trygt og sikkert, og å følge sikkerhetsinstruksjonene nøye.

Hvordan finner jeg beste babynest på Soveromsguiden.no?
Her finner du tester som blir rangert best i test av andre besøkere som har delt erfaringer med de beste babynestene. Når du har valgt den du du vil ha finnes det mulighet for å sammenligne salg, pris og tilbud som nettbutikkene gir.
Babynest: Test viser de 10 beste babynest ([month] [year])

Likte du innholdet?

Gi et stjernekast for å vurdere artikkelen!

Gjennomsnittlig vurdering 5 / 5. Antall stemmer: 2

Bli førstemann til å vurdere artikkelen

Legg igjen en kommentar

Kommenter

Soveromsguiden
Logo