Regulerbar seng: Test viser beste regulerbare senger i alle størrelser (april 2024)

I denne testen blir alle regulerbare senger vurdert med score fra 1-5 av brukere som har testet og delt sine erfaringer, og de 10 beste rangeres etter best i test. Soveromsguiden har ingen påvirkning på rangering i tester, men kvalitetssikrer forbrukeromtalene ved å kontrollere at de følger gjeldende retningslinjer. Lenker til butikker kan gi oss betaling og kalles derfor annonselenker. Les om oss for å lære mer om hvordan nettsiden blir finansiert. Vi ønsker alltid å forbedre oss: Send gjerne en tilbakemelding eller eller gi artikkelen en tommel neders på siden om du føler du har fått god hjelp.

Forbrukere har delt sine erfaringer og har kommet frem til beste regulerbar seng per april 2024. 

Soveromsguiden.no viser Norges gjeveste utvalg av soveromsprodukter!

Se også: Forbrukernes senge-favoritter!

Test av regulerbar seng oppsummert

Soveromsguiden gir deg veiledning for trygg netthandel av soveromsprodukter og vi starter med hvordan siden fungerer.

 1. Soveromsguiden samler informasjon om soveromsprodukter fortløpende, og oppdaterer tilbud, priser og kampanjer fra nettbutikker i Norge driver med salg av møbler og interiørartikler for soverommet.
 2. Forbrukere kan tildele produkter en score mellom 1-5 og det med høyest score havner øverst i rangeringen og er dermed demokratisk utvalgt som best i test.
 3. Har du erfaringer med et produkt, kan du påvirke rangeringen i våre tester ved å dele dine erfaringer. Alle kan komme til soveromsguiden og finne et stort utvalg av sovesofa, senger, madrasser, og andre produkter til soverommet, og ikke minst: Få se hvilke som er mest populære.
 4. Soveromsguiden har ingen påvirkning på rangering i tester, men kvalitetssikrer forbrukeromtalene ved å kontrollere at de følger gjeldende retningslinjer.
 5. På bakgrunn av kvalitetskravene til Soveromsguiden er de fleste produktene vi viser, OEKO- og FSC-sertifisering, samt svanemerket. Vi anbefaler allikevel at du leser produsentens beskrivelse av produktet for å videre betrygge deg om kvaliteten før du kjøper varer på nett.

Har du erfaring med regulerbar seng, så kan din anmeldelse hjelpe andre til å ta et godt valg. Finn produktet du har testet for å anbefale eller advare andre om det.

Slik vurderes beste regulerbare seng

Vi guider deg til de beste og mest populære regulerbare sengene, slik at du kan sammenligne tilbud og finne lavest pris hos norske nettbutikker.
De 10 beste regulerbare sengene vises på bakgrunn av forbrukervurderinger for 163 eksemplarer i ulike størrelser.

Hva annet enn regulerbar seng kan skape god søvn? Kontinentalseng – Trykk her for å se de beste!

Plego 5-Zon Justerbar Seng Hilding er en komfortabel og justerbar seng som er designet for å gi deg den beste søvnopplevelsen. Den har fem soner som tilpasser seg kroppens konturer for å gi optimal støtte og avlastning. Med sin justerbare funksjon kan du enkelt tilpasse sengen til din egen personlige komfort. Den er utstyrt med en holdbar ramme og er laget av kvalitetsmaterialer for langvarig bruk. Med Plego 5-Zon Justerbar Seng Hilding kan du nyte en god natts søvn og våkne opp opplagt og uthvilt hver morgen.
North Pro Justerbar Seng TEMPUR er en luksuriøs og ergonomisk justerbar seng som gir deg den ultimate komforten du fortjener. Sengen er utstyrt med en Tempur madrass som tilpasser seg kroppens konturer, og gir optimal støtte og avlastning for en god natts søvn. Den justerbare funksjonen lar deg tilpasse sengen til dine individuelle behov, enten du ønsker å sitte oppreist for å lese eller slappe av, eller legge deg ned for å sove. Den stilige og moderne designen passer perfekt inn i ethvert soverom. Med North Pro Justerbar Seng TEMPUR kan du våkne opp hver morgen uthvilt og forfrisket, klar for en ny dag.
Interflex Justerbar Van Landschoot er en komfortabel og justerbar seng som tilpasses dine individuelle behov for en god natts søvn. Med en stabil ramme og et polstret hodegjerde, gir denne sengen optimal komfort og støtte. Den er utstyrt med en fjernkontroll for enkel justering av rygg- og benposisjon, samt en massasjefunksjon for avslappende øyeblikk. Denne sengen er ideell for de som ønsker å tilpasse sengen til sin personlige preferanse og maksimere søvnkvaliteten.
North Smartcool Justerbar Seng TEMPUR er en luksuriøs og justerbar seng som tilbyr uovertruffen komfort og støtte. Den er utstyrt med TEMPUR-skumteknologi som tilpasser seg kroppens form og vekt, og gir en skreddersydd soveopplevelse. Med muligheten til å justere sengens posisjon og høyde, kan du finne den perfekte stillingen for avslapning, lesing eller søvn. Sengen har også en integrert Smartcool-ventilasjonsteknologi som bidrar til å regulere temperaturen og holde deg komfortabel hele natten. Med sitt stilfulle design og holdbare konstruksjon, vil denne sengen være et flott tillegg til ethvert soverom.
Family 80x200cm Motorseng Hilding er en moderne og komfortabel motorseng designet for familier. Den har en størrelse på 80x200 cm, perfekt for både voksne og barn. Sengen er utstyrt med en motor som gjør det mulig å justere høyde og ryggstøtte, slik at du kan finne den mest behagelige stillingen. Den har også et elegant og stilrent design med en polstret hodegavl som gir ekstra komfort og støtte. Sengen er laget av holdbare materialer av høy kvalitet, og er enkel å montere og vedlikeholde. Med Family 80x200cm Motorseng Hilding kan hele familien nyte god søvn og avslapning.
Opplev ultimat komfort og kvalitet med Atlas 2010 180x200. Denne regulerbare sengen kombinerer innovativ teknologi med en elegant design. Med en luksuriøs overmadrass laget av pustende memoryskum tilpasser sengen seg kroppens konturer og gir deg en skreddersydd søvnopplevelse. Den robuste rammen og det stilfulle trekket gir deg en holdbar og tidløs seng som vil glede deg i mange år fremover.
Flyt av komfort og avslapning med Atlas Air 180x200 regulerbare seng. Denne sengen tilbyr en luftig og vektløs følelse, takket være den innovative luftteknologien i madrassen. Med et pustende trekk laget av naturlige materialer kan du nyte en frisk og behagelig søvnopplevelse. Med justerbarhet i rygg- og fotposisjoner kan du finne den optimale stillingen for avslapning og hvile.
Opplev en strøm av avslapning og stil med Atlas Flow 180x200 regulerbar seng. Denne sengen kombinerer elegant design med enestående komfort. Med en overmadrass som tilpasser seg kroppens bevegelser og en pustende overflate får du en behagelig og temperaturregulerende søvnopplevelse. Den justerbare funksjonen lar deg finne den perfekte stillingen for avlastning og hvile.
Skap harmoni og støtte for kroppen din med Atlas Form 180x200 regulerbar seng. Denne sengen tilbyr en ergonomisk design som tilpasser seg dine individuelle behov. Med en overmadrass laget av trykkavlastende materiale og en støttende ramme får du optimal komfort og avslapning. Du kan justere sengen for å finne den beste stillingen for å lindre spenninger og gi deg en god natts søvn.

Siden oppdateres hver dag for å gi deg beste pris, tilbud og kampanjer på regulerbare senger 🥳

Soveromsguiden anbefaler: 30% tilbud på ASPVIK Solseng

soveromsguiden - Solseng ASPVIK 01Vi gir deg et innblik på en solseng som heter ASPVIK. Denne selges på 30% kampanje akkurat nå hos Jotex!

Bildet viser to slike solsenger under en parasoll på Østlandet i april. Sommeren nærmer seg med stormskritt og tiden er inne for å skaffe seg en god solseng for de varme dagene vi går i møte.

Ønsker du kanskje å se testen som tronet ASPVIK-solsengen? Du får se flere gode alternativer ved å besøke denne siden.

Regulerbar seng IKEA: Gir økt frihet

Ved valg av regulerbare senger fra ikea kan det være lurt å veie opp om man ønsker å bygge eller montere møbelet selv, ikke minst frakte og bære det. For å se regulerbare senger fra ikea kan du trykke her. For økt frihet kan du øke spekteret av nettbutikker og forhandlere og inkludere kun de beste regulerbare sengene fra testen vår.

video-guiden fra Skeidar nedenfor forklarer Skeidars madrassekspert, Joakim, flere gode grunner til å velge regulerbar seng. Videre anbefaler vi at du som leser sjekker omtaler, anmeldelser og brukererfaringer fra andre før du kjøper varer på nett. Sjekk gjerne ut testen vår som dekker rammemadrasser.

Målet til Soveromsguiden er å gi forbrukere et verktøy som gjør dette mulig, slik at vi hjelpe hverandre til å ta best mulig valg ved kjøp av regulerbar seng. Dette er et råd som går igjen, men for ulike rom er det ofte bedre med en sovesofa. Dersom dette gjelder deg kan du lese testen viser beste sovesofa.

Vi ELSKER regulerbare senger 🤩 Kom i stemningen med Soveromsbutikken.no for norsk-produserte alternativer tilgjengelig i 2024.

Topp 3 beste regulerbare senger i 120×200

# Produkt
1 Senses Form 120×200 Beige - Testens klare vinner!
2 Atlas 2010 120×200 - Nådde nesten helt opp
3 Atlas Air 120×200

I listen over vises beste regulerbare senger i 120×200 pr april 2024. Topp 3 rangeres bakgrunn av forbrukervurderinger for 20 regulerbare senger i denne størrelsen. Vi har kartlagt det meste av tilbud, kampanjer og priser for store og små regulerbare senger.

Videre i artikkelen vil du finne de beste alternativene blant flere størrelser.

Regulerbar seng: Test viser beste regulerbare senger i alle størrelser ([month] [year])

Annonselenke: Besøk Drømmerom for fantastiske soveromsprodukter for store og små! Husk rabattkoden “DROM50” for 50% rabatt på madrass ved kjøp av seng.

Topp 3 beste regulerbare senger i 140×200

# Produkt
1 Atlas Air 140×200 - Testens klare vinner!
2 Atlas Flow 140×200 - Nådde nesten helt opp
3 Atlas Form 140×200

Listen over viser beste regulerbare seng i 140×200 pr april 2024. Topp 3 rangeres bakgrunn av forbrukerrangeringer for 19 regulerbare senger i denne størrelsen.

Topp 3 beste regulerbar seng i 160×200

# Produkt
1 Atlas 2010 160×200 - Testens klare vinner!
2 Atlas Air 160×200 - Nådde nesten helt opp
3 Atlas Flow 160×200

Listen over viser beste regulerbare seng i 210×210 pr april 2024. Topp 3 rangeres bakgrunn av forbrukerrangeringer for 19 regulerbar seng i denne størrelsen.

Regulerbar seng: Test viser beste regulerbare senger i alle størrelser ([month] [year])

Annonselenke: Besøk Skjærgård for soveromsprodukter av høy kvalitet! Husk at du får 30% rabatt på hele nettbutikken nå i april

Topp 3 beste regulerbar seng i 180×200

# Produkt
1 Haven Natural 180×210 Beige - Testens klare vinner!
2 Nova Mayan 180×210 Antrasitt - Nådde nesten helt opp
3 Atlas 2010 180×210

Listen over viser beste regulerbare seng i 180×200 pr april 2024. Topp 3 rangeres bakgrunn av forbrukerrangeringer for 20 regulerbare senger i denne størrelsen.

Topp 3 beste regulerbar seng i 210×210

# Produkt
1 Venus Innergetic 210×210 Svart - Testens klare vinner!
2 Haven 6010 - Nådde nesten helt opp
3 Haven Diamant

Listen over viser beste regulerbare seng i 210×210 pr april 2024. Topp 3 rangeres bakgrunn av forbrukerrangeringer for 20 regulerbare senger i denne størrelsen. For mer detaljer om den minste størrelsen kan du besøke denne siden.

Annonselenke: Besøk Ellos nye nettbutikk, Homeroom.no og se soveromsprodukter fra Jotex og Ellos m.m!

Topp 3 beste regulerbar seng i 80×200

# Produkt
1 Venus Form 80×200 Svart - Testens klare vinner!
2 Atlas Air 80×200 - Nådde nesten helt opp
3 Atlas Flow 80×200

Listen over viser beste regulerbare seng i 80×200 pr april 2024. Topp 3 rangeres bakgrunn av forbrukerrangeringer for 23 regulerbare senger i denne størrelsen. For mer detaljer om den minste størrelsen kan du besøke denne siden.

Topp 3 beste regulerbar seng i 90×200

# Produkt
1 Atlas 2010 90×200 - Testens klare vinner!
2 Atlas Air 90×200 - Nådde nesten helt opp
3 Atlas Flow 90×200

Listen over viser beste regulerbare seng i 90×200 pr april 2024. Topp 3 rangeres bakgrunn av forbrukerrangeringer for 24 regulerbare senger i denne størrelsen. For mer detaljer om den minste størrelsen kan du besøke denne siden.

Topp 3 beste regulerbar seng i 90×210

# Produkt
1 Atlas 2010 90×210 - Testens klare vinner!
2 Atlas Air 90×210 - Nådde nesten helt opp
3 Atlas Flow 90×210

Listen over viser beste regulerbare seng i 90×210 pr april 2024. Topp 3 rangeres bakgrunn av forbrukerrangeringer for 13 regulerbare senger i denne størrelsen. For mer detaljer om den minste størrelsen kan du besøke denne siden.

Regulerbar seng: Test viser beste regulerbare senger i alle størrelser ([month] [year])

Annonselenke: Besøk Boligla og få opp til 75% rabatt på dyner, håndklær og sengesett!

Soveromsguiden.no - beste regulerbareseng yogadame

Hva er en regulerbar seng?

En regulerbar seng er en spesialdesignet seng som gir deg muligheten til å justere posisjonen og vinkelen på madrassen og/eller sengerammen. Denne typen seng er utstyrt med motorer eller mekanismer som lar deg heve eller senke forskjellige deler av sengen etter behov.

En typisk regulerbar seng består av en ramme med justerbare seksjoner, som vanligvis inkluderer hodeenden, fotenden og noen ganger også midtseksjonen. Disse seksjonene kan justeres individuelt ved hjelp av en fjernkontroll eller en innebygd kontrollpanel. Ved å bruke kontrollen kan du heve eller senke hodeenden for å oppnå en oppreist stilling for å lese eller se på TV, senke fotenden for å avlaste bena, eller finne den perfekte vinkelen for en komfortabel soveposisjon.

Slik kan ergonomien påvirke helsen

En regulerbar seng kan lindre smerte og ubehag i kroppen, spesielt for de som lider av ryggproblemer, muskelspenninger eller sirkulasjonsproblemer. Ved å kunne justere posisjonen kan du finne den mest ergonomiske stillingen som passer for deg. Når du er inne på kombiløsninger kan du vurdere en god sovesofa, i tillegg til at regulerbare senger forbedrer søvnkvaliteten ved å lindre snorking, reduserer de også sure oppstøt og forbedrer pusten. De er også praktiske for de som liker å lese, se på TV eller jobbe i sengen, da de gir en behagelig oppreist stilling uten å måtte stable puter.

Når du vurderer en regulerbar seng, er det viktig å velge en av god kvalitet som passer dine behov og preferanser. Sjekk funksjonene, materialene og garantien til sengen, og prøv den gjerne ut fysisk før du tar en endelig beslutning. Les gjerne gode råd hos Lommelegen for et dypere innblikk i helse og sengevalg. Denne artikkelen fokuserer hovedsaklig på å fremme de beste regulerbare sengene innen alle størrelsene, som igjen er avgjort utifra hvordan testerne bedømmer opplevelsen sin når de legger inn sin omtale hos Soveromsguiden. For råd og veiledning om faktiske helseproblemer bør du snakke med fastlegen din.

Det finnes også andre alternativer som kan være relevante for deg. Utforsk det omfattende innholdet på Soveromsguiden.no for å få mer informasjon om ulike sengetilbud og veiledning for å ta en informert beslutning.

Annonselenke: Du kan få 30% rabatt på alle møbler og mer fra Jotex om du følger lenken.

Regulerbar seng størrelser

120×200

Denne størrelsen, ofte referert til som en enkeltseng, er ideell for en person som ønsker å nyte fordelene med en regulerbar seng. Med en bredde på 120 cm og en lengde på 200 cm gir den tilstrekkelig plass til en komfortabel soveopplevelse.

140×200

Med en bredde på 140 cm og en lengde på 200 cm gir denne størrelsen en romslig soveflate for en enkelt person som ønsker å ha muligheten til å justere sengen etter behov. Den gir god plass til å oppnå ønsket komfort og liggestilling.

160×200

Denne størrelsen, med en bredde på 160 cm og en lengde på 200 cm, er ideell for enkeltpersoner eller par som ønsker ekstra plass til å bevege seg og justere sengen individuelt. Den gir god komfort og fleksibilitet for en personlig tilpasset søvnopplevelse.

180×200

Med en bredde på 180 cm og en lengde på 200 cm er denne størrelsen kjent som en kingsize-regulerbar seng. Den gir rikelig med plass til et par å sove komfortabelt og ha individuell kontroll over posisjonen til sengen. Den brede soveflaten sikrer god bevegelsesfrihet og komfort.

180×210

Litt lenger enn den vanlige lengden på 200 cm, gir denne størrelsen ekstra benplass og komfort for de som er høyere eller foretrekker ekstra plass. Med en bredde på 180 cm og en lengde på 210 cm kan den tilpasses individuelle preferanser for en optimal soveopplevelse.

210×210

Denne størrelsen, med både bredde og lengde på 210 cm, er ideell for de som ønsker en romslig og luksuriøs soveopplevelse. Enten det er for et par som ønsker ekstra plass til å strekke seg ut eller en enkeltperson som ønsker å nyte rikelig med rom, gir denne størrelsen god plass og komfort.

80×200

Denne mindre størrelsen, med en bredde på 80 cm og en lengde på 200 cm, er egnet for en enkelt person som ønsker en kompakt regulerbar seng. Den passer godt til mindre soverom eller som en gjesteseng og gir fortsatt muligheten til å justere sengen for personlig komfort.

90×200

Med en bredde på 90 cm og en lengde på 200 cm, gir denne størrelsen enkeltpersoner rom til å sove komfortabelt og dra nytte av de regulerbare funksjonene. Den er ideell for enkeltsoverom eller som en del av en kombinasjon med en annen seng.

90×210

Litt lenger enn den vanlige lengden på 200 cm, gir denne størrelsen ekstra plass til bena for de som er høyere eller ønsker mer rom. Med en bredde på 90 cm og en lengde på 210 cm gir den enkeltpersoner muligheten til å tilpasse sengen til deres spesifikke behov og preferanser.

eller et par som ønsker litt ekstra plass til å bevege seg.

Verifiserte nettbutikker, produkter og forbrukeranmeldelser

Vi kontrollerer at produktomtaler, anmeldelser, tilbakemeldinger og score på regulerbare senger, er gitt på bakgrunn av minst to av følgende kriterier.

 • Budsjett: Best pris
 • Komfort: Best komfort
 • Antiallergiske egenskaper: Beste regulerbare senger med antiallergiske egenskaper
 • Temperaturregulerende regulerbare senger
 • Bærekraft: Beste seng av naturlige og økologiske materialer
 • Kvalitetsmerker og sertifiseringer (OEKI, Svanemerket mm. Se “slik fungerer testen”)

Du kan være trygg på at produktscore er menneskegenerert med bakgrunn i ekte erfaringer og tilbakemeldinger for å hjelpe andre når de skal kjøpe regulerbar seng på nett.

I videoen viser en av Bedre Nætter, Haven (180×200) som vant en pris for beste seng i klassen 160×200 i 2021.

Regulerbar seng: Fordeler og ulemper

Vi viser deg de mest kjente fordelene og ulempene regulerbare senger for å gi deg best mulig vurderingsgrunnlag før du handler. 

Sørg alltid for å foreta nøyaktige målinger av rommet ditt, spesielt om du vil kombinere to små senger for å lage en dobbeltseng. Fordeler og ulemper på regulerbare senger kan variere utifra hvilken størrelse du vil kjøpe.

FordelerUlemper
En regulerbar seng gir deg muligheten til å tilpasse stillingen og vinkelen på sengen etter dine behov. Dette kan være spesielt nyttig for personer med ryggproblemer, pusteproblemer eller sirkulasjonsproblemer, da de kan finne en stilling som gir optimal støtte og komfort.Regulerbare senger har vanligvis høyere kostnader sammenlignet med vanlige senger. De inneholder motorer og mekanismer som gjør at de kan justeres, noe som kan gjøre dem dyrere.
Ved å kunne justere sengens vinkel kan du finne den mest komfortable posisjonen for søvn, lesing eller se på TV. Du kan heve hodet og overkroppen for å lindre halsbrann eller snorking, eller heve bena for å redusere hevelse og forbedre blodsirkulasjonen.På grunn av de tekniske komponentene kan utvalget av design og stiler være begrenset sammenlignet med vanlige senger. Dette kan begrense valgmulighetene når det gjelder å matche sengen med resten av soverommet.
En justerbar seng kan være til stor hjelp for personer med visse helseproblemer, som kroniske smerter, fibromyalgi eller artritt. Ved å kunne justere sengens posisjon kan man avlaste trykkpunkter og redusere smerte og ubehag.Regulerbare senger kan være tyngre og større enn vanlige senger på grunn av de ekstra mekanismene. Dette kan gjøre det vanskeligere å flytte eller manøvrere sengen.
Ved å finne den mest optimale stillingen for søvn kan en regulerbar seng bidra til å forbedre søvnkvaliteten. Det kan redusere uro, søvnapné og snorking, og gi bedre støtte til kroppens naturlige kurver.De fleste regulerbare senger krever strøm for å fungere, siden de bruker motorer og elektronikk. Hvis strømmen skulle bli borte, kan det begrense muligheten til å justere sengen etter behov.
En justerbar seng er ikke bare nyttig for søvn, men også for andre aktiviteter som lesing, arbeid på bærbar datamaskin eller se på TV. Du kan enkelt justere sengens posisjon for å oppnå en behagelig stilling mens du gjør disse aktivitetene.Å bli kjent med de forskjellige justeringsfunksjonene og finne den optimale stillingen kan ta litt tid og prøving og feiling. Det kan være en læringskurve før du oppnår den ønskede komforten og støtten.
Hvis du deler seng med en partner, kan en regulerbar seng være ideell, da den kan tilpasses individuelle preferanser. Hver person kan justere sengens posisjon etter behov uten å forstyrre den andre.Hvis det oppstår problemer med mekanismene eller elektronikken i sengen, kan reparasjoner være kostbare og tidkrevende. Det kan også være utfordrende å finne reservedeler og kvalifisert personell til å fikse problemene.

Fordeler og ulemper varierer etter størrelse og behov. Det er lurt å lese omtaler og lære fra erfaringene til andre som har testet produktet.

Nyttig råd: Nettbutikker tilbyr forskjellige garantier, derav noen opp til hele 30 år og gratis prøvetid (åpent kjøp) på 100 dager. Derfor kan det ikke presiseres nok at du bør lese godt på produktsiden før du bestiller varen din, for å forsikre deg om at du får gode vilkår fra produsent og forhandler.

Forbrukerspalten: Dette bør du vurdere ved kjøp av regulerbar seng i følge forbrukeren

Her har vi samlet en guide basert på oppsummeringer av tilbakemeldinger og anmeldelser fra leserne våre.

Budsjett: Best Pris

Regulerbare senger er tilgjengelige i ulike prisklasser. De beste sengene koster vanligvis fra kr 30 000 og oppover, da de er laget av solide materialer av høy kvalitet. Disse sengene kan også ha en håndlaget flat base og en madrass med komfortsoner av høy kvalitet, som sikrer optimal avlastning for kroppen din.

Det finnes også rimeligere alternativer som vanligvis koster rundt kr 10 000. Disse sengene har en enklere stil og kan være litt mindre i størrelse og ha færre funksjoner sammenlignet med de dyrere alternativene.

Hvis du vil se alle regulerbare senger i forskjellige prisklasser, kan du besøke denne siden og se tilbud, kampanjer og priser for å finne riktig størrelse.

Best komfort: Ta hensyn til fasthet individuelt

Ved å tilpasse søvnkomforten individuelt på hver side av den regulerbare dobbeltsengen, altså med tanke på vekten til personen som skal sove på den siden av sengen, vil dere begge kunne oppleve en bedre komfort. Selv om madrasslaget kan se ut som én enhet, består det faktisk av to separate madrasser som er festet sammen med et trekk for å sikre stabilitet på bunnen av sengen.

Komfort i madrassen

Ved å velge en madrass med riktig fasthet i forhold til din egen vekt, kan du tilpasse søvnkomforten individuelt for hver person. Hvis du ved et uhell velger feil fasthet, gir de mest pålitelige forhandlerne av regulerbare senger deg muligheten til å bytte madrass innen den første måneden etter kjøpet. Vanligvis dekkes fraktkostnadene av en liten avgift for den nye madrassen, samt retur av den gamle. Så det er lurt å prøve madrassen ordentlig før du tar et endelig valg.

Antiallergiske egenskaper

Antiallergiske egenskaper er viktige for mange når de velger en regulerbar seng. Hvis du har allergier, kan feil valg av seng påvirke søvnkvaliteten på grunn av ubehag. Ved å velge en regulerbar seng med antiallergiske egenskaper, kan du redusere risikoen for allergiske reaksjoner og forbedre søvnkvaliteten.

Soveromsguiden.no - beste regulerbar seng lykkelig familie

Hvordan finner jeg beste regulerbar seng?

For å finne beste regulerbare seng besøker du denne siden hos Soveromsguiden.
 

Tusen takk for at du leste og til lykke med netthandelen – Vi setter stor pris på om du gir artikkelen en tommel opp! Les gjerne her for å finne lenke til saker vi støtter eller for å lese mer om hvordan siden vår fungerer.

Ønsker du å se forbedringer i vårt innhold kan du gjerne sende oss en melding her.

Soveromsguiden 🧙‍♂️

Ofte stilte spørsmål og svar om regulerbare senger

Her er 15 ofte stilte spørsmål og svar om regulerbar seng som kan hjelpe deg med å ta en god vurdering før et eventuelt kjøp. Vil du ha en bra madrassbeskytter kan du sjekke ut testen som viser de beste.

Den beste regulerbare sengen finner du hos soveromsguiden. Produktene blir rangert etter tilbakemeldinger og anmeldelser andre med erfaring har registrert, så den beste regulerbare sengen tilgjengelig i norske netttbutikker vil til en hver tid finnes øverst på denne siden.

En regulerbar seng gir muligheten til å justere posisjonen på overmadrassen og noen ganger også på ben- og hodeenden. Dette gjør det mulig å tilpasse sengen etter individuelle preferanser og behov, for eksempel for å oppnå en mer ergonomisk soveposisjon, lindre rygg- eller nakkesmerter, forbedre blodsirkulasjonen eller for å øke komforten ved lesing eller TV-titting i sengen.

En regulerbar seng kan potensielt ha positive effekter på den mentale helsen. Ved å kunne tilpasse sengens posisjon og vinkel, kan du finne en komfortabel sovestilling som bidrar til avslapning og bedre søvnkvalitet. God søvn har en direkte sammenheng med den mentale helsen, da det kan redusere stress, angst og depresjon, samt forbedre humøret og konsentrasjonen.

En regulerbar seng kan også være nyttig for personer med spesifikke medisinske tilstander, som søvnapné eller ryggproblemer, som kan påvirke den mentale helsen.

Hvis den er fra ikea må du bruke en del energi på å montere den, men utover det kan en regulerbar seng potensielt bidra til bedre energinivå og utholdenhet.

Ved å kunne justere sengens posisjon kan du finne den mest komfortable stillingen for hvile og søvn, noe som kan hjelpe deg med å slappe av muskler og ledd, redusere spenninger og forbedre blodsirkulasjonen.

En kontinentalseng kan være et godt valg for de som ønsker ekstra komfort og støtte. Konstruksjonen består av flere lag av madrasser og fjærmadrasser, som gir god avlastning for kroppen og kan bidra til en behagelig søvnopplevelse. Det er imidlertid viktig å velge en kontinentalseng av god kvalitet for å sikre holdbarhet og langvarig komfort.

Størrelsen på sengen for to personer avhenger av den tilgjengelige plassen og individuelle preferanser. Vanlige størrelser for senger for to personer inkluderer queen size (160×200 cm), king size (180×200 cm) og super king size (200×200 cm). Disse størrelsene gir tilstrekkelig plass til to personer, men det er også større alternativer tilgjengelig for de som ønsker ekstra plass.

En skuvseng er en type seng som består av to separate senger, vanligvis i samme størrelse, som kan skyves sammen for å danne en større seng. Denne typen seng er praktisk for par eller personer som ønsker fleksibilitet i sovearrangementet, for eksempel å kunne justere sengen etter individuelle preferanser eller behov.

En vanlig dobbeltseng varierer i størrelse avhengig av land og regionale standarder. I mange europeiske land er en vanlig dobbeltseng vanligvis 140×200 cm eller 160×200 cm. I USA er queen size (160×200 cm) en vanlig størrelse for en dobbeltseng.

I mange land regnes en seng med bredde på 140 cm som en dobbeltseng. Denne størrelsen gir tilstrekkelig plass til to personer, men det kan være noe begrenset sammenlignet med bredere alternativer som queen size (160×200 cm) eller king size (180×200 cm).

Ja, en seng med størrelsen 150×200 cm regnes som en dobbeltseng. Denne størrelsen gir litt bredere plass sammenlignet med en vanlig dobbeltseng på 140×200 cm, og kan være mer komfortabel for to personer.

Ja, det er vanlig å bruke en rammemadrass i en seng. En rammemadrass er en type madrass som er konstruert for å passe inn i en ramme eller en sengeramme. Den kan være laget av forskjellige materialer, som skum eller fjærer, og bidrar til komforten og støtten i sengen.

Forskjellen mellom en rammemadrass og en kontinental seng ligger i oppbygningen og designet. En rammemadrass består vanligvis av en madrass som er plassert på en ramme eller en sengeramme. En kontinental seng derimot består av flere lag, inkludert en overmadrass, en fjærmadrass og en ramme med innebygde fjærer. Kontinentalsengen gir dermed en ekstra lagdelt konstruksjon som gir økt komfort og støtte.

Jysk er en kjent møbel- og madrassforhandler som tilbyr et bredt utvalg av madrasser i ulike prisklasser og kvaliteter. Det kan være lurt å lese anmeldelser, prøve madrassen og vurdere garantier før du bestiller en madrass.

Tidligere var senger ofte kortere enn dagens standardstørrelser. Dette skyldtes hovedsakelig forskjellige kroppsidealer og sovevaner på den tiden. Over tid har det vært en økning i gjennomsnittlig høyde på befolkningenn, og sengestørrelsene har tilpasset seg for å gi tilstrekkelig plass og komfort til de fleste mennesker.

Valg av fasthet på sengen er en individuell preferanse og avhenger av personlige behov og komfortnivå. En hard seng kan være bra for ryggen til noen mennesker, spesielt de som foretrekker en fast støtte. Imidlertid kan det også være tilfeller der en for hard seng kan føre til ubehag eller smerte. Det er viktig å finne en seng som gir riktig balanse mellom støtte og komfort for å oppnå en god nattesøvn.

Lyst å se alle kontinentalsengene?

Her kan du besøke siden som viser alle regulerbare senger som vi har listet fra norske nettbutikker. Den siden kan være en ressurs om du ønsker å sammenligne priser, størrelser, tilbud og kampanjer.

Regulerbar seng: Test viser beste regulerbare senger i alle størrelser ([month] [year])

Annonselenke: Besøk Boligla for å finne gode priser og tilbud!

Likte du innholdet?

Gi et stjernekast for å vurdere artikkelen!

Gjennomsnittlig vurdering 5 / 5. Antall stemmer: 29

Bli førstemann til å vurdere artikkelen

Legg igjen en kommentar

Kommenter

Soveromsguiden
Logo