Markedets beste ergonomiske puter (mai 2024) → Velg en testvinner

I denne testen blir ergonomiske puter vurdert med score fra 1-5 av forbrukere som har testet og delt sine erfaringer, og de 5 beste rangeres etter best i test.

Forbrukere har delt sine erfaringer og kommet frem til beste ergonomiske pute per mai 2024. 

Se også: Test viser beste pute i mai!

Oppsummering av de beste ergonomiske putene

De 5 beste ergonomiske tempurputene vises på bakgrunn av forbrukervurderinger for 19 eksemplarer fra verifiserte norske nettbutikker. Her er en kort oppsummering av de beste ergonomiske putene. Trykk på lenken for å komme til testvinner. 

Slik vurderes beste ergonomiske pute

Vi viser deg de beste ergonomiske tempurpute og du får en unik mulighet til å sammenligne tilbud og finne lavest pris på produktet du vil ha her hos oss.

Soveromsguiden gir deg veiledning for trygg netthandel av soveromsprodukter og vi starter med hvordan siden fungerer.

 1. Soveromsguiden samler informasjon om soveromsprodukter fortløpende, og oppdaterer tilbud, priser og kampanjer fra nettbutikker i Norge driver med salg av møbler og interiørartikler for soverommet.
 2. Forbrukere kan tildele produkter en score mellom 1-5 og det med høyest score havner øverst i rangeringen og er dermed demokratisk utvalgt som best i test.
 3. De beste ergonomiske putene som kommer frem i testen er tilgjengelig for alle forbrukere i Norden. Kåringen omfatter dermed både Norge, Skandinavia og Norden øvrig. Med det finner du her Nordens beste hodeputer, i følge forbrukerne i dette geografiske området.
 4. Har du erfaringer med et produkt, kan du påvirke rangeringen i våre tester ved å dele dine erfaringer. Alle kan komme til soveromsguiden og finne et stort utvalg av hodeputer og andre produkter til soverommet, og ikke minst: Få se hvilke som er mest populær, billig og best i test.
 5. På bakgrunn av kvalitetskravene til Soveromsguiden er de fleste produktene vi viser til OEKO-sertifisertFSC-sertifisering og svanemerket. Vi anbefaler allikevel at du leser produsentens beskrivelse av produktet for å videre betrygge deg om kvaliteten før du kjøper varer på nett.

Vi ønsker alltid å forbedre oss: Send gjerne en tilbakemelding eller gi artikkelen en tommel nederst på siden om du føler du har fått god hjelp.

Har du prøvd et produkt du ønsker å anbefale eller advare om til andre? Finn produktet og gi det din ærlige vurdering for å hjelpe andre til å ta et godt valg. Alle forbrukeromtaler blir verifisert opp mot retningslinjene.

Ved å trykke på lenker på siden vår blir du ført til verifiserte nettbutikker som selger seng. Før du får se listen over de 5 beste tempur/ergonomiske putene blir du ved neste punkt introdusert til et eksempel som viser hvordan en slik annonselenke kan se ut.

2 stk Venus Gavlpute - 50x90 Antracit er en elegant og komfortabel gavlpute designet for å gi ekstra støtte og stil til sengen din. Putene er laget av slitesterkt antracitfarget stoff som passer perfekt til ethvert soverom. Med målene 50x90 er de ideelle for bruk med en vanlig dobbeltseng. Putene har en myk og behagelig fylling som gir god støtte til hodet og nakken når du leser, ser på TV eller bare slapper av. Den stilige designen og kvalitetsmaterialene gjør disse gavlputene til et flott tillegg til soverommet ditt.
2 stk Haven Gavlpute - 50x90 Brun er et sett med to puter spesielt designet for å gi komfort og skjønnhet til din seng eller sofagavl. Putene har en brun farge og er laget av høykvalitetsmaterialer som er myke og slitesterke. Med sin ideelle størrelse på 50x90 cm passer de perfekt til de fleste gavler. Bruk dem til å legge til en touch av eleganse og støtte når du lener deg tilbake og slapper av. Putene er enkle å rengjøre og vedlikeholde, og vil vare i lang tid. Gi deg selv den ultimate komforten og stilen med disse Haven Gavlputene.

Siden oppdateres hver dag for å gi deg beste pris, tilbud og kampanjer på ergonomiske puter 🥳

Ergonomiske puter tilbud: Hvordan finne beste tilbud på tempurputer

Soveromsguiden anbefaler at du som leser, sjekker omtaler, anmeldelser og brukererfaringer fra andre før du kjøper varer på nett.

Målet til Soveromsguiden er å gi forbrukere et verktøy som gjør det mulig for forbrukere å hjelpe hverandre til å ta best mulig valg ved kjøp av ergonomiske puter.

Enten du føler deg inspirert til å velge en stor eller liten pute, kan du være trygg på at testvinnerne på siden vår er fremmet av engasjementet til våre lesere, og kvaliteten til nettbutikken og produsenten.

Ergonomisk pute hos IKEA? 🤩 Har du lyst å se hvordan en ergonomisk pute ser ut kan du sjekke ut videoen nedenfor der IKEA demonstrerer nettop dette i 2024.

Lyst på et unikt tilbud før du går videre?

Soveromsbutikken er et solid norsk sengemakeri som gir deg tilbud og kampanjer du gjerne ikke hadde fått med deg uten å besøke Soveromsguiden først.

Markedets beste ergonomiske puter ([month] [year]) → Velg en testvinner

Annonselenke: Besøk Soveromsbutikken for å finne gode priser og tilbud på kortreiste soveromsprodukter!

Fordeler og ulemper ved valg av ergonomisk hodepute

Å velge riktig ergonomisk pute kan være avgjørende for søvnkvalitet og komfort. Vær obmerksom på at mange av disse fordelene er av generell art og ment til å hjelpe deg med å ta en god vurdering før du kjøper varen via nettkjøp.

FordelerUlemper
Bedre nakkestøtte: En ergonomisk hodepute er designet for å gi riktig støtte til nakken og hodet under søvn. Dette kan bidra til å redusere nakkesmerter og stivhet.Tilvenningstid: Noen mennesker kan trenge tid til å venne seg til en ergonomisk hodepute, spesielt hvis de er vant til en annen type pute. Det kan ta noen dager eller uker å finne den mest komfortable stillingen og tilpasse seg puteens form og støtte.
Forbedret søvnkvalitet: Ved å opprettholde en riktig justert stilling for nakken, kan en ergonomisk hodepute bidra til bedre søvnkvalitet og mer avslappende søvn.Kostnad: Ergonomiske hodeputer av høy kvalitet kan være dyrere enn vanlige puter. Prisen kan være en ulempe for noen som er på et stramt budsjett.
Tilpasningsdyktig materiale: Mange ergonomiske hodeputer er laget av trykkavlastende materiale som memory foam, som former seg etter kroppens konturer og gir skreddersydd støtte.Varmeregulering: Noen mennesker kan oppleve at ergonomiske hodeputer, spesielt de laget av memory foam, kan bli varmere under søvn på grunn av putens tette struktur. Dette kan være en ulempe for de som er varmefølsomme eller har en tendens til å svette om natten.
Redusert snorking: En ergonomisk hodepute som plasserer hodet og nakken i en mer optimal posisjon, kan bidra til å åpne luftveiene og redusere snorking under søvn.Fasthet: Mens noen mennesker foretrekker en fastere pute, kan andre oppleve at en ergonomisk hodepute er for fast eller ikke gir tilstrekkelig mykhet.
Forebygging av muskel- og leddsmerter: Ved å opprettholde riktig justering av nakken kan en ergonomisk hodepute bidra til å forebygge muskel- og leddsmerter i nakken, skuldrene og øvre rygg.Prisforskjeller: Puter kan variere i pris avhengig av materialer, kvalitet og merke, så det kan være en utfordring å finne en pute som passer innenfor ditt budsjett
Holdbarhet og lang levetid: Ergonomiske hodeputer av høy kvalitet er vanligvis laget av slitesterke materialer som beholder sin form og støtte over tid.Det som fungerer for en person, passer kanskje ikke for en annen. Det kan være nødvendig å prøve ulike typer ergonomiske hodeputer for å finne den som passer best for individuelle behov og preferanser.

Tempurpute: Guide til valg av riktig putestørrelse:

Valg av riktig putestørrelse er viktig for å oppnå optimal komfort og støtte under søvn. Det er flere faktorer å ta hensyn til, inkludert høyde, kroppsbygning og skulderbredde. Her er tre enkle steg som du kan følge for å velge riktig putestørrelse:

 1. Mål skuldrene dine: Start med å måle avstanden fra halsen til slutten av kragebenet. Denne målingen gir deg en indikasjon på bredden på puten som kan passe best for deg.
 2. Vurder størrelsesskjemaet: Bruk størrelsesskjemaet nedenfor som en guide for å finne riktig putestørrelse basert på målingen av skulderbredde.
 3. Prøv puten med riktig innsovingsstilling: Det er viktig å prøve ut putestørrelsene i den innsovningsposisjonen du vanligvis tar. Dersom du bytter posisjoner ofte når du ligger i sengen ellers, bør du naturligvis også teste puten i de forskjellige posisjonene du foretrekker slik at du blir sikker på at du velger riktig pute for akkurat deg.
Størrelse S: Passer for skulderbredde på 7 – 11 cm.
Størrelse M: Passer for skulderbredde på 11 – 12 cm.
Størrelse L: Passer for skulderbredde på 12 – 14 cm.

Ved å velge riktig størrelse pute kan du sikre at nakken og hodet får riktig støtte og at du oppnår en komfortabel sovestilling og får en god natts søvn. 

TIPS: Hvis du opplever at ergonomiske puter blir litt tørre, kan en tempur-pute kanskje være løsningen for deg. Prøv litt forskjellig. Dersom det er kaldt på soverommet anbefaler vi at du tester et varmelaken også, da dette vil beskytte deg mot det meste av det kalde trekket som kan oppstå ved lufting om natten. For deg som ønsker ekstra komfort, enten det er foran tv eller i sengen, kan en vektdyne kanskje være løsningen.

Hvordan finner jeg beste, billigste og mest effektive ergonomiske puter?

For å finne den beste, billigste eller mest effektive ergonomiputer har du landet på rett sted. Soveromsguiden og sine fantastiske lesere guider deg til både de mest populære og billigste variantene av puter som er designet for å være ergonomisk i 2024.
 

Tusen takk for at du leste og til lykke med netthandelen! Vi setter stor pris på om du gir artikkelen en tommel opp! Les gjerne her for å finne lenke til saker vi støtter eller for å lese mer om hvordan siden vår fungerer.

Ønsker du å se forbedringer i vårt innhold kan du gjerne sende oss en melding her.

Soveromsguiden 🧙‍♂️

Ofte stilte spørsmål og svar om ergonomiske tempur puter

Her er 8 ofte stilte spørsmål og svar om ergonomiske puter som kan hjelpe deg til å ta en god vurdering før et eventuelt kjøp av ergonomiske puter på nett.

Tempurputer er kjent for sin trykkavlastende og tilpasningsdyktige egenskaper, da det former seg etter kroppens konturer når det utsettes for varme og vekt. Tempur-puter er laget av dette materialet og tilbyr støtte og komfort under søvn. Tempurputer er kjent som blant de beste av ergonomiske puter.

En ergonomisk pute er en pute som er designet for å gi optimal støtte og komfort til hodet, nakken og skuldrene når du hviler eller sover. Den er utformet med tanke på ergonomiske prinsipper og tar hensyn til kroppens naturlige kurver og sovestilling for å redusere belastning og forbedre søvnkvaliteten. Tempur er en svært pupulær variant blant ergonomiske puter.

En ergonomisk pute fungerer ved å tilpasse seg formen og konturene av hodet og nakken. Den gir riktig støtte og avlaster trykkpunkter for å opprettholde en nøytral stilling for nakken og ryggraden. Dette bidrar til å redusere nakke- og skuldersmerter, forbedre blodsirkulasjonen og fremme en mer avslappende søvnopplevelse.

Fordelene med å bruke en ergonomisk pute inkluderer:

 • Redusert nakke- og skuldersmerter: Den riktige støtten fra en ergonomisk pute kan bidra til å lindre spenninger og smerter i nakke- og skulderområdet.

 • Forbedret søvnkvalitet: En ergonomisk pute gir riktig støtte og trykkavlastning, noe som kan føre til dypere og mer avslappende søvn.

 • Bedre holdning: Ved å opprettholde en korrekt stilling for nakken og ryggraden, kan en ergonomisk pute bidra til å forbedre kroppsholdningen.

 • Tilpasningsdyktighet: Mange ergonomiske puter er laget av materialer som tilpasser seg individets kroppskonturer og sovestilling, for eksempel memory foam eller latex.

Generelt sett er ergonomiske puter egnet for de fleste, spesielt de som lider av nakkesmerter eller ønsker å forbedre søvnkvaliteten. Imidlertid kan individuelle preferanser variere, og det er viktig å prøve ut forskjellige typer og modeller for å finne den som passer best for deg.

Når du velger en ergonomisk pute, er det viktig å vurdere faktorer som din sovestilling, kroppsstørrelse, personlige preferanser og eventuelle spesifikke nakke- eller ryggproblemer du måtte ha. Prøv gjerne forskjellige puter og konsulter med fagpersoner eller eksperter for å finne den som passer best for deg.

Vedlikehold av en ergonomisk pute kan variere avhengig av putetypen og produsentens instruksjoner. Generelt sett anbefales det å følge vaske- og pleieanbefalingene som følger med puten. Mange ergonomiske puter har også avtagbare og vaskbare trekk for enkel rengjøring og ved

Den beste ergonomiske puten finner du hos Soveromsguiden, der forbrukere med erfaring har lagt grunnlag for rangeringen i testen.

Snarvei til Norges beste ergonomiske puter

Markedets beste ergonomiske puter ([month] [year]) → Velg en testvinner

Annonselenke: Besøk Home-tex og få rabatt på dyner, håndklær og sengesett!

Likte du innholdet?

Gi et stjernekast for å vurdere artikkelen!

Gjennomsnittlig vurdering 5 / 5. Antall stemmer: 32

Bli førstemann til å vurdere artikkelen

Legg igjen en kommentar

Kommenter

Soveromsguiden
Logo