Beste fjærmadrass: Test viser de 12 beste fjærmadrassene i (mai 2024)

I denne testen blir fjærmadrasser vurdert med score fra 1-5 av forbrukere som har testet og delt sine erfaringer, og de 12 beste rangeres etter best i test. Les om oss for å lære mer om hvordan nettsiden blir finansiert. Soveromsguiden har ingen påvirkning på rangering i tester, men kvalitetssikrer forbrukeromtalene ved å kontrollere at de følger gjeldende retningslinjer.

Forbrukere har vurdert 31 fjærmadrasser og på denne siden får du se de 12 som er best etter en samlet vurdering fra 0 forbrukere som har delt sine opplevelser i denne testen.

Slik kom vi frem til de 12 beste springfjærmadrasser per mai 2024 i følge forbrukererfaringer.

Se også: De beste madrassene testet.

Test av fjærmadrass oppsummert

Slik vurderes beste fjærmadrass

Soveromsguiden gir veiledning til de beste fjærmadrassene slik at du som forbruker skal gå informert i møte med netthandel og finne den som basser deg. Trykk på nedtrekksmenyen for åpne og lese mer om hvordan testen fungerer.

De 12 beste fjærmadrassene blir rangert på bakgrunn av forbrukertester for 31 ulike springfjærmadrasser i størrelsene; 80×200, 90×200, 90×210, 120×200, 140×200, 160×200, 180×200, 180×210 og 210×210. Ser du et merke eller en fjærmadrass du vil ha kan du finne din størrelse ved å følge lenken.

Soveromsguiden gir deg veiledning for trygg netthandel av soveromsprodukter og vi starter med hvordan siden fungerer.

 1. Soveromsguiden samler informasjon om soveromsprodukter fortløpende, og oppdaterer tilbud, priser og kampanjer fra nettbutikker i Norge driver med salg av møbler og interiørartikler for soverommet.
 2. Forbrukere kan tildele produkter en score mellom 1-5 og det med høyest score havner øverst i rangeringen og er dermed demokratisk utvalgt som best i test.
 3. Har du erfaringer med et produkt, kan du påvirke rangeringen i våre tester ved å dele dine erfaringer. Alle kan komme til soveromsguiden og finne et stort utvalg av fjærmadrasser, overmadrasser, rammemadrasser og andre produkter til soverommet, og ikke minst: Få se hvilke som er mest populære.
 4. På bakgrunn av kvalitetskravene til Soveromsguiden er de fleste produktene vi viser til OEKO-sertifisertFSC-sertifisering og svanemerket. Vi anbefaler allikevel at du leser produsentens beskrivelse av produktet for å videre betrygge deg om kvaliteten før du kjøper varer på nett.

Vi ønsker alltid å forbedre oss: Send gjerne en tilbakemelding eller gi artikkelen en tommel nederst på siden om du føler du har fått god hjelp.

Har du prøvd et produkt du ønsker å anbefale eller advare om til andre? Finn produktet og gi det din ærlige vurdering for å hjelpe andre til å ta et godt valg. Alle forbrukeromtaler blir verifisert opp mot retningslinjene.

Ved å trykke på lenker på siden vår blir du ført til verifiserte nettbutikker som selger fjærmadrasser. Før du får se listen over de 8 beste fjærmadrassene blir du ved neste punkt introdusert til et eksempel som viser hvordan en slik annonselenke kan se ut.

Ekspert tips: Se gjerne også beste kontinentalseng!

Senses Fjærmadrass i størrelsen 120x200 er en behagelig og komfortabel madrass som gir deg en god natts søvn. Med en lysegrå farge og et stilrent design vil madrassen passe inn i de fleste soverom. Den har en fjærmadrass som gir god støtte og avlaster kroppen din, samtidig som det gir en myk og behagelig overflate å sove på. Madrassen er laget av kvalitetsmaterialer som vil gi deg en lang holdbarhet. Med Senses Fjærmadrass vil du våkne uthvilt og klar for en ny dag.
Senses Fjærmadrass 140x200 Lysegrå er en eksklusiv og komfortabel madrass laget av høykvalitetsmaterialer som gir en perfekt nattesøvn. Den har en fjærbunn som gir god støtte og en myk og deilig overflate som former seg etter kroppen din. Madrassen har en lysegrå farge som gir et moderne og stilrent utseende til soverommet ditt. Denne madrassen er ideell for de som ønsker en god natts søvn og en behagelig opplevelse når de skal sove.
Senses Fjærmadrass 160x200 Lysegrå er en luksuriøs madrass med individuelle fjærer som gir støtte og komfort til kroppen din. Madrassen er dekket med et mykt og pustende stoff som gir deg en god natts søvn. Den har også en avtakbar og vaskbar trekk for enkel rengjøring. Senses Fjærmadrass er tilgjengelig i en størrelse på 160x200 og i fargen lysegrå.
Senses Fjærmadrass 180x200 er en ekstra støttende madrass som gir deg en god natts søvn. Madrassen har en kombinasjon av fjærer og skum som gir en perfekt balanse mellom støtte og komfort. Den er laget av høykvalitetsmaterialer som er slitesterke og motstandsdyktige mot flekker og smuss. Madrassen har også ventilasjonshull som gir god luftsirkulasjon og holder deg sval om natten. Senses Fjærmadrass 180x200 er en investering i din søvnkvalitet og helse, og vil gi deg en behagelig søvnopplevelse i mange år fremover.
Senses Fjærmadrass 180x210 er en luksuriøs og komfortabel madrass som gir optimal støtte og komfort for en god natts søvn. Madrassen er laget av høykvalitetsmaterialer og har en spesiell fjærsystem som gir jevn støtte til hele kroppen. Den har også en avtagbar og vaskbar trekk som gir god ventilasjon og bidrar til å holde madrassen ren og frisk. Med Senses Fjærmadrass 180x210 kan du være sikker på å våkne opp uthvilt, forfrisket og klar for dagen.
Senses Fjærmadrass 80x200 er en komfortabel og stabil madrass som gir deg en god natts søvn. Madrassen har en fjærsystem som er spesielt utviklet for å tilpasse seg kroppens form og vekt, og gir dermed en optimal støtte. Med et mykt og quiltet trekk er denne madrassen både behagelig og stilfull. Madrassen er også vendbar, slik at du kan snu den og forlenge levetiden. Senses Fjærmadrass 80x200 er egnet for alle aldre og er en god investering for ditt soverom.
Senses Fjærmadrass 90x210 er en høykvalitetsmadrass som er designet for å gi deg en god natts søvn. Den er tilgjengelig i alle farger og er laget av materialer av høy kvalitet som gir god støtte til kroppen din. Madrassen har en fjærsystem som gir deg god støtte og komfort, og den har også en vendbar design som gir deg muligheten til å velge mellom to forskjellige fasthetsnivåer. Med Senses Fjærmadrass 90x210 vil du få en god natts søvn og våkne opp uthvilt og klar for dagen.
Venus 4030 fjærmadrass er en høykvalitets madrass med enestående støtte, komfort og holdbarhet. Den har en pocketfjærkjerne som sørger for god støtte og bevegelsesfrihet. Madrassen har også en skumtopp som gir ekstra mykhet og komfort. Den er tilgjengelig i alle farger og har en størrelse på 120x200 cm. Venus 4030 fjærmadrass er ideell for alle som ønsker å ha en god natts søvn og våkne opp uthvilt og klar for dagen.
Venus 4030 Fjærmadrass 140x200 er en komfortabel og holdbar madrass som tilbyr en god natts søvn. Madrassen har en fjærende oppbygning som gir god støtte til kroppen, og den er laget av høykvalitetsmaterialer som sikrer langvarig bruk. Den er 140x200 cm stor og passer perfekt til en dobbeltseng. Venus 4030 Fjærmadrass 140x200 er en investering i din søvnkvalitet og vil gi deg en mer avslappende og behagelig søvnopplevelse.
Venus 4030 fjærmadrass 160x200 er en luksuriøs madrass som gir deg en komfortabel og avslappende søvnopplevelse. Madrassen er laget med høykvalitets fjærsystem som gir en jevn og støttende overflate. De forskjellige lagene med polstring gir den rette mengden mykhet og støtte som kroppen din trenger. Denne madrassen kan brukes på både justerbare senger og vanlige senger. Det slitesterke trekket som kommer med madrassen er avtagbart og vaskbart. Venus 4030 fjærmadrass 160x200 er det perfekte valget for deg som ønsker en god natts søvn.
Venus 4030 fjærmadrass tilbyr optimal støtte og komfort for en god natts søvn. Den har en solid ramme og et system med pocketfjærer som gir individuell støtte til kroppens konturer. Madrassen har også et lag av myk skum og et trekk som kan tas av og vaskes. Med en størrelse på 180x200 cm passer den perfekt for par eller enkeltpersoner som ønsker å utvide sin soveplass. Venus 4030 fjærmadrass er en investering i din helse og velvære, og vil gi deg en god natts søvn i mange år fremover.

Tilbud og pris oppdateres hver dag for å holde deg oppdatert på de mest populære fjærmadrassene🥳

Har du lyst på 30% rabatt på alle møbler hos Jotex?

Tilbudslenke: Jotex tilbyr i mai hele 30% rabatt på alle møbler, enten det er overmadrasser, nattbord, sengetøy mm.

Veiledning til netthandel for kjøp av fjærmadrass

På denne siden finner du de beste fjærmadrassene tilgjengelig for oss på nettmarkedet, rangert etter besøkende sine erfaringer. Er du interessert i rammemadrasser finner du de beste her.

Vi oppfordrer alltid våre lesere til å se gjennom omtaler, anmeldelser og brukererfaringer før du bestemmer deg for å kjøpe fjærmadrass på nett. Målet til Soveromsguiden er å gi alle muligheten til å hjelpe hverandre med å ta gode valg i hverdagen.

Tips: Forbrukere har kåret beste sovesofa på tvers av alle de 284 produktene vi har tilgjengelig.

Kjøpe i lokal butikk eller på nett?

Det finnes ingen garanti for at fjærmadrass er riktig for deg og hjemmet ditt, så vårt beste råd vil alltid være: Utforsk mulighetene! Vi dekker de butikkene som selger varer på nettet. For de som liker å følge oppskrifter og montere finnes det mange lokale alternativer i de aller fleste norske byer. Dersom du vil spare tid og penger anbefaler vi at du handler beste alternativet fra billigste salgssted tilgjengelig. Dette er mulig gjennom å sammenligne soveromsproduktene hos oss.

Vi takker for at du leser og ønsker deg lykke til med netthandelen 🥰

Tilbud på madrasser og seng? La deg inspirere av Siri fra Bedre Nætter som presenterer mai-tilbud på senger.

Fjærmadrass: Fordeler og ulemper

Vi viser deg viktige fordeler og ulemper som bør være med i vurderingen din før du kjøper fjærmadrass på nett. Vi har konsekvent valg å ikke gjøre dette for alle produkter grunnet mengden, men gir deg veiledning og informasjon slik at du kan gjøre en informert beslutning på bakgrunn av dette.

Universelt tips: Sørg alltid for å foreta nøyaktige målinger av rommet ditt, og særskilt om du vil kombinere fjærmadrasser. Fordeler og ulemper på fjærmadrass vil variere utifra hvilken kroppsbygning du har og eventuelle fysiske plager du kan trenge avlastning for.

FordelerUlemper
Støtte: Fjærmadrasser tilbyr sterk, kroppsstøttende struktur som er spesielt gunstig for de som trenger litt ekstra støtte i rygg og ledd. De kan også hjelpe med å fordele vekten jevnt over sengen.Støy: Fjærmadrasser kan bli støyende over tid når fjærene begynner å slites ut, noe som kan være forstyrrende.
Holdbarhet: De er generelt svært holdbare og kan vare i mange år med riktig vedlikehold. Kvalitetsfjærer kan vare i flere tiår.Vekt: De kan være ganske tunge og vanskelig å håndtere, spesielt ved flytting eller rengjøring.
Temperaturkontroll: Fjærmadrasser har god luftsirkulasjon på grunn av plassen mellom fjærene, noe som kan hjelpe med temperaturregulering gjennom natten.Komfort: Noen mennesker synes ikke fjærmadrasser er så behagelige som skum eller lateksalternativer, spesielt hvis de har trykkpunkter.
Fasthet: Mange fjærmadrasser tilbyr høyere fasthetsnivåer enn noen andre typer madrasser, noe som kan være fordelaktig for personer som foretrekker et fastere underlag å sove på.Allergier: Fjærmadrasser kan være mer utsatt for å samle støvmidd og allergener, noe som kan være problematisk for de som er allergiske.
Pris: Mens det finnes dyre fjærmadrasser, er det generelt mange rimelige alternativer tilgjengelige.Bevegelsesoverføring: Fjærmadrasser kan ikke være det beste valget for par, da de ofte ikke absorberer bevegelse like godt som minneskum eller latexmadrasser, noe som betyr at du kanskje merker din partners bevegelser mer.
Tilgjengelighet: Du finner fjærmadrasser i nesten alle møbelforretninger, noe som gjør det enkelt å prøve ut og kjøpe madrasser i fysisk butikk.Vedlikehold: De krever oftere rotasjon eller vendning for å unngå å danne inntrykk fra kroppen din over tid.

Som kjent i alle våre tester, påpeker vi at fordeler og ulemper varierer etter dine behov. Derfor er det hensiktsmessig å lese omtaler og lære fra erfaringene til andre som har testet produktet. Dette gjelder spesielt utifra hvilken størrelse og eventuell avlastning.

Vårt råd: Enkelte nettbutikker tilbyr garanti opp til hele 30 år og gratis prøvetid (åpent kjøp) på 100 dager. Derfor kan det ikke presiseres nok at du bør lese godt på produktsiden før du bestiller varen din, for å forsikre deg om at du får gode vilkår fra produsent og forhandler.

Annonskelenke fra Sengemakeriet, Soveromsbutikken fra Trondheim i Norge.

Dette bør du se etter når du kjøper springfjærmadrass: 5 hjelpsomme tips

Kjøp av en fjærmadrass kan virke komplisert med alle de ulike alternativene på markedet, men her er noen enkle råd som kan hjelpe deg i søkeprosessen.

 1. Vær bevisst på materialkvaliteten: Velg en fjærmadrass som er laget av kvalitetsmaterialer, både hva gjelder fjærene selv og polstringen rundt. Kvalitetsmaterialer vil gi bedre støtte, komfort og holdbarhet over tid.
 2. Finn riktig fasthet og støtte: Fjærmadrasser kommer i ulike fastheter og kan ha forskjellige fjærkonstruksjoner for å gi spesiell støtte. Tenk på dine individuelle behov – trenger du ekstra støtte til ryggen, eller kanskje en litt mykere madrass for komfort?
 3. Sjekk størrelsen nøye: Pass på at fjærmadrassen passer til sengerammen din og til rommets dimensjoner. Mål området nøye og sammenlign det med madrassens mål før kjøp for å unngå problemer.
 4. Sammenlign priser og kvalitet: Utforsk ulike merker og modeller, sammenlign prisene, og les kundeanmeldelser for å få en følelse av kvaliteten. Ikke nøl med å lete etter gode tilbud, men husk at en lav pris ikke alltid betyr god verdi hvis madrassen ikke er av god kvalitet.
 5. Ta hensyn til vedlikehold: En fjærmadrass krever litt mer vedlikehold enn noen andre madrasser, som å rotere eller vende den regelmessig for å forhindre at den slites ujevnt. Sjekk også om madrassen har et avtagbart, vaskbart trekk for enklere rengjøring.

Det finnes mange forskjellige fjærmadrasser på markedet, fra de med kontinuerlige spolefjærer til de med lommede fjærer. Å gjøre litt research før kjøpet vil hjelpe deg å finne den madrassen som passer best til dine behov og søvnpreferanser.

Soveromsguiden.no - beste fjærmadrass test 2023 bilde

Fjærmadrass størrelser: Guide (mai 2024)

Gjør deg klar til å utforske guiden som viser alle fjærmadrasstørrelsene tilgjengelig på markedet, sortert etter størrelse, priser og tilbud. Dersom du allerede har en bestemt størrelse i tankene, oppfordrer vi deg til å se etter testvinner i testen eller benytte søkefeltet øverst.

Kombinere fjærmadrasser? Det er helt akseptabelt å samkjøre flere fjærmadrasser for å danne en større soveflate, eller stable dem for å oppnå en unikt tilpasset komfortnivå. Er budsjettet en vesentlig faktor for deg, er det klokt å sammenligne ulike alternativer og priser. Dette kan variere betydelig avhengig av løpende salg, kampanjer og markedstrender.

Sammenligne størrelser, priser og tilbud hos Soveromsguiden

Bekymre deg ikke, du kan enkelt sammenligne priser for fjærmadrasser i alle størrelser her hos Soveromsguiden. 

Her er en guide for hver størrelse av fjærmadrasser (mai 2024):

Fjærmadrass 80×200: Dette er en standard enkeltsengstørrelse, ofte brukt i barnesenger, gjesterom og mindre soverom. Den er kompakt nok til å passe inn i trange rom, men gir fortsatt god plass og komfort for barn, tenåringer og voksne.

Fjærmadrass 90×200: Denne størrelsen er litt bredere, og er populær for tenåringer og voksne som ønsker litt mer plass å bevege seg på mens de sover. Det er også et populært valg for studenter i hybel eller studentboliger.

Fjærmadrass 90×210: For de som er litt høyere enn gjennomsnittet, gir denne madrassen ekstra lengde for komfortabel søvn. Det er et ideelt valg for høyere tenåringer og voksne, og finnes ofte i lengre senger i hoteller og ferieboliger.

Fjærmadrass 120×200: Ofte referert til som “twin size”, denne størrelsen er ideell for de som trenger litt ekstra bredde. Videre kjent som, “small double” eller “three quarter”, er 120×200 ideell for ungdom, en enkelt voksen som trenger litt mer plass, eller for et ungt par. Denne størrelsen kan også være passende for gjesterom og mindre hovedsoverom.

Fjærmadrass 140×200:Dette er en standard dobbeltsengstørrelse, og er ideell for voksne enkeltpersoner som ønsker ekstra plass, eller for par som foretrekker å sove tett sammen. Denne størrelsen er vanlig i mange hjem.

Fjærmadrass 160×200:Denne størrelsen er også kjent som en “queen size”, og gir komfortabel plass for to voksne. Den er ideell for par som liker litt mer plass, og er vanligvis funnet i mellomstore til store hovedsoverom.

Fjærmadrass 180×200: Denne “king size” madrassen gir luksuriøs plass for par, eller for de som bare vil ha litt ekstra rom. Den er ideell for større soverom, og gir nok plass til at begge parter kan sove komfortabelt uten å forstyrre hverandre.

Fjærmadrass 180×210: For par som trenger litt ekstra lengde, gir denne madrassen både plass og komfort. Den er spesielt nyttig for høyere individer, og er ofte funnet i større soverom eller luksuriøse hotellsuiter.

Fjærmadrass 210×210: Den ultimate luksus, “super king size” gir massevis av plass for bevegelse, og passer for par som ønsker maksimalt med plass, eller for familier som liker å samles i sengen for kos og filmkvelder. Du vil ofte finne denne størrelsen i luksushoteller og romslige hovedsoverom.

Nå som vi har vist deg alle størrelsene sprinfjærmadrassene og kommet med anbefalinger, kan du gjerne lese produktomtaler før du velger den beste størrelsen og produktet for deg.

Ekspert tips: Forbedre inneklimaet på soverommet den populære luftrenseren Boneco H700!

Soveromsguiden.no - beste fjærmadrass inspirasjon

Dersom du vil sammenligne priser og tilbud på sengesett fra Høie kan du besøke informasjonssiden.

50% rabatt på temaseng for barn?

Vi takker for at du har lest denne testen og håper du føler du har fått god hjelp. Her er et spesielt tilbud hos Drømmerom der du kan få hele 50% rabatt med en rabattkode.

Beste fjærmadrass: Test viser de 12 beste fjærmadrassene i ([month] [year])

Annonselenke: Besøk Drømmerom.no og få 50% rabatt på madrass ved kjøp av seng. Rabattkode: DROM50

Nettbutikker som spesialiserer seg på soveromsprodukter

 🧙‍♂️Her er noen av Soveromsguidens verifiserte partnere som selger springfjærmadrasser og tilbehør:

Beste fjærmadrass: Test viser de 12 beste fjærmadrassene i ([month] [year])

Annonselenke: Vi anbefaler Bedtime.no – Seng, madrass og sengesett av høy kvalitet! 

Hvordan finner jeg den beste fjærmadrassen hos Soveromsguiden.no?

 
På Soveromsguiden.no kan du finne den beste springfjærmadrass i alle størrelser gjennom at forbrukere med erfaring gir tilbakemelding i testene våre. Når du har funnet den du vil ha, kan du enkelt sammenligne salg, pris og tilbud fra verifiserte nettbutikker.

Ofte stilte spørsmål og svar om fjærmadrass

Kjøp av fjærmadrass er et stort valg som kan påvirke søvn- og livskvaliteten din. Her er de 11 viktigste spørsmålene med svar som vi vil vektlegge når det kommer til valg av springfjærmadrass. NB: Enkelte av spørsmålene og svarene kan være de samme som for andre typer madrasser.

Du kan ta utgangspunkt i testen vår der forbrukere kårer de beste 8. Utover det, er vår anbefaling at du ser etter en fjærmadrass med høy kvalitet, god støtte og komfort, samt riktig størrelse for dine behov.

Ja, mange fjærmadrasser gir god støtte og kan bidra til bedre spinal justering, noe som kan være gunstig for rygghelsen. Det er imidlertid viktig å velge en madrass med riktig fasthet basert på din vekt, sovestilling og personlige komfortpreferanser.

Ofte foretrekker de med vond rygg en overmadrass som gir god støtte og trykkavlastning.

Her er noen alternativer som ofte anbefales:

 1. Memoryskumovermadrass: Memoryskum tilpasser seg kroppens konturer og gir jevn vektfordeling, noe som kan bidra til å lindre trykkpunkter og avlaste ryggen.

 2. Latexovermadrass: Latex er naturlig elastisk og gir god støtte. Den kan tilpasse seg kroppens form og gir samtidig god avfjæring, noe som kan være gunstig for personer med vond rygg.

 3. Hybridovermadrass: En hybridovermadrass kombinerer vanligvis flere materialer, for eksempel memoryskum og fjærer eller latex og fjærer. Dette kan gi en balanse mellom støtte, trykkavlastning og god luftsirkulasjon.

 4. Ortopedisk overmadrass: Ortopediske overmadrasser er spesifikt utformet for å gi ekstra støtte og riktig justering for ryggen. Disse overmadrassene kan være et godt valg for personer med ryggproblemer.

 5. Justerbar overmadrass: Noen overmadrasser har justerbare soner eller lag som kan tilpasses individuelle behov og preferanser. Dette gjør det mulig å tilpasse støtten til områder som trenger ekstra avlastning.

Uansett hvilken overmadrass du vurderer å kjøpe, anbefales det alltid at du drar til soveromsbutikken din og prøver. Det er også anbefalt at du da prøver på en seng som replikerer den du har hjemme, med pute og med dyne. Den viktigste posisjonen du bør utgå fra er innsovingsstillingen din, enten det er på magen, på siden eller med ryggen vendt ned.

En god springfjærmadrass kan bidra til bedre søvn ved å gi riktig støtte og komfort, redusere trykkpunkter, og tilby god luftstrømning som holder deg kjøligere om natten.

Når du kjøper en fjærmadrass, bør du vurdere kvaliteten på materialene, antall fjærer (som kan påvirke støtte og komfort), fastheten, størrelsen, og om madrassen kommer med noen form for garanti eller prøveperiode.

Springfjærmadrasser kommer i en rekke standardstørrelser, inkludert 80×200, 90×200, 90×210, 120×200, 140×200, 160×200, 180×200, 180×210 og 210×210.

En god springfjærmadrass kan bidra til bedre helse ved å gi deg en god natts søvn, som er essensiell for generell helse og velvære. I tillegg kan riktig støtte fra madrassen bidra til bedre spinal justering, noe som kan lindre rygg- og nakkesmerter.

Ja, mange mennesker finner fjærmadrasser svært komfortable. De gir både støtte og pute, og mange har polstrede lag som gir ekstra komfort. Det er imidlertid en personlig preferanse, og det som er komfortabelt for en person, er kanskje ikke det for en annen.

Fastheten avhenger av behov og sovestil. Noen foretrekker en mykere springfjærmadrass for å synke ned i, mens andre foretrekker en fastere overmadrass for ekstra støtte.

Livslengden til en fjærmadrass kan variere, men en høykvalitets fjærmadrass skal generelt vare i omtrent 7-10 år. Dette kan variere basert på kvaliteten på materialene, hvor ofte madrassen blir brukt, og hvordan den blir vedlikeholdt.

Hvis fjærmadrassen har et avtakbart trekk – kan det vanligvis vaskes i maskin eller for hånd, avhengig av produsentens anbefalinger. Følg vaskeanvisningene nøye, bruk riktig temperatur og vaskemiddel som er egnet for materialet. Etter vask bør trekket tørkes grundig før det settes på igjen.

Hvis springfjærmadrassen ikke har et avtakbart trekk, bør du levere den til et renseri eller følge produsentens anbefalte metode.

Ser du også etter rabatt på sengesett, håndklær eller luksus-dyner?

Den kvalitetsstemplede nettbutikken, Skjærgaard, har 30% rabatt på flere senger, luksus dyner, håndklær og sengesett!

Beste fjærmadrass: Test viser de 12 beste fjærmadrassene i ([month] [year])

Annonselenke: Besøk Skjærgaard og få opp til 30% rabatt på unike soveromsprodukter!

Likte du innholdet?

Gi et stjernekast for å vurdere artikkelen!

Gjennomsnittlig vurdering 5 / 5. Antall stemmer: 14

Bli førstemann til å vurdere artikkelen

Legg igjen en kommentar

Kommenter

Soveromsguiden
Logo