Rammemadrass: Test viser de 12 beste rammemadrassene (mai 2024)

I denne testen blir rammemadrasser vurdert med score fra 1-5 av forbrukere som har testet og delt sine erfaringer, og de 12 beste rangeres etter best i test. Les om oss for å lære mer om hvordan nettsiden blir finansiert. Soveromsguiden har ingen påvirkning på rangering i tester, men kvalitetssikrer forbrukeromtalene ved å kontrollere at de følger gjeldende retningslinjer.

Forbrukere har vurdert 119 rammemadrasser og på denne siden får du se de 12 som er best etter en samlet vurdering fra 15 forbrukere som har delt sine opplevelser i denne testen.

Slik kom vi frem til de 12 beste rammemadrasssene per mai 2024 i følge forbrukererfaringer.

Se her for å finne den beste sengen.

Test av rammemadrass oppsummert

Slik vurderes beste rammemadrass

Soveromsguiden gir veiledning til de beste rammemadrassene slik at du som forbruker skal gå informert i møte med netthandel. Trykk på nedtrekksmenyen for åpne og lese mer om hvordan testen fungerer.

De 12 beste rammemadrassene som vises på listen er basert på forbrukertester for 119 ulike rammemadrasser fra Liten og enkel: 80×200, 90×200, 90×210, til stor: 120×200, 140×200, og dobbel: 160×200, 180×200, 180×210.

Soveromsguiden gir deg veiledning for trygg netthandel av soveromsprodukter og vi starter med hvordan siden fungerer.

  1. Soveromsguiden samler informasjon om soveromsprodukter fortløpende, og oppdaterer tilbud, priser og kampanjer fra nettbutikker i Norge driver med salg av møbler og interiørartikler for soverommet.
  2. Forbrukere kan tildele produkter en score mellom 1-5 og det med høyest score havner øverst i rangeringen og er dermed demokratisk utvalgt som best i test.
  3. Har du erfaringer med et produkt, kan du påvirke rangeringen i våre tester ved å dele dine erfaringer. Alle kan komme til soveromsguiden og finne et stort utvalg av senger, madrasser, rammemadrasser og andre produkter til soverommet, og ikke minst: Få se hvilke som er mest populære.
  4. På bakgrunn av kvalitetskravene til Soveromsguiden er de fleste produktene vi viser til OEKO-sertifisertFSC-sertifisering og svanemerket. Vi anbefaler allikevel at du leser produsentens beskrivelse av produktet for å videre betrygge deg om kvaliteten før du kjøper varer på nett.

Vi ønsker alltid å forbedre oss: Send gjerne en tilbakemelding eller gi artikkelen en tommel nederst på siden om du føler du har fått god hjelp.

Har du prøvd et produkt du ønsker å anbefale eller advare om til andre? Finn produktet og gi det din ærlige vurdering for å hjelpe andre til å ta et godt valg. Alle forbrukeromtaler blir verifisert opp mot retningslinjene.

Ved å trykke på lenker på siden vår blir du ført til verifiserte nettbutikker som selger rammemadrass. Før du får se listen over de 12 beste rammemadrassene blir du ved neste punkt introdusert til et eksempel som viser hvordan en slik annonselenke kan se ut.

Ekspert tips: Se gjerne også beste Fjærmadrass!

Skal du kjøpe en rammemadrass på nett? Sjekk gjerne ut salg hos Bedre Naetter og få opp til 60% rabatt på rammemadrass, kontinentalseng og sengetøy.

Venus Air Rammemadrass 120x200 er en høykvalitets rammemadrass som gir deg en fantastisk søvnopplevelse. Den har en myk og behagelig overflate som former seg etter kroppen din og gir deg god støtte gjennom hele natten. Madrassen er utstyrt med en unik luftkanal-teknologi som sørger for at du alltid sover på en behagelig temperatur. Den er også allergivennlig og har en slitesterk overflate som tåler daglig bruk. Perfekt for alle som ønsker en madrass som varer i mange år.
Venus Lift rammemadrass er en komfortabel og støttende madrass med en bredde på 120 cm og lengde på 200 cm. Den har en spesiell teknologi som gir en jevn fordeling av kroppsvekten, og en hybrid-konstruksjon som gir både støtte og komfort. Madrassen har en avtakbar og vaskbar overdel, og er enkel å vedlikeholde. Denne madrassen vil gi deg en god natts søvn og hjelpe deg med å våkne uthvilt og klar for dagen.
Jupiter Rammemadrass 160x200 er en luksuriøs madrass som er utformet for å gi en god natts søvn. Den er laget av høykvalitetsmaterialer, inkludert en støttende ramme, en myk og pustende overflate og en komfortabel polstring. Med sin perfekte størrelse på 160x200 passer den perfekt på en stor seng. Madrassen gir god støtte for ryggen og gir deg en utmerket søvnopplevelse. En god investering i din helse og velvære, og vil sørge for at du våkner opp uthvilt og opplagt hver dag.
Senses Diamant Rammemadrass i størrelse 160x200 er en luksuriøs madrass som gir deg en fantastisk natts søvn. Madrassen er produsert ved bruk av høykvalitets materialer og har en unik fylling av diamantpartikler som gir en ekstraordinær støtte og komfort. Med 7 soner og en pocketfjærkjerne gir madrassen deg en støtte som er tilpasset kroppens konturer og gir optimal avlastning. Madrassen har også en avtakbar og vaskbar overflate i svært pustende stoff som gjør at du alltid vil føle deg kjølig og komfortabel. Den har en 25 års garanti og er sertifisert i henhold til Oeko-Tex-standard 100. Senses Diamant Rammemadrass er den ultimate madrassen for en god natts søvn.
Opplev en god natts søvn med Senses 3010 Rammemadrass i størrelsen 180x200 cm. Madrassen er laget av høykvalitetsmaterialer som gir støtte og komfort til kroppen din. Den har en tykkelse på 25 cm og er utstyrt med en avtagbar og vaskbar trekk. Madrassen har også en solid rammekonstruksjon som gir stabilitet og holdbarhet. Den er enkel å montere og passer perfekt til de fleste soverom. Med denne madrassen kan du våkne opp uthvilt og klar for en ny dag.
Senses 3010 180x210 Rammemadrass er en avansert madrass som tilbyr uovertruffen komfort og støtte. Med 3010 fjærer som gir individuell støtte og et mykt skumlag på toppen, vil du sove som en drøm. Madrassen kommer med en solid ramme som gir stabilitet og langvarig holdbarhet. Trekket er laget av slitesterkt stoff som er enkelt å vedlikeholde og rengjøre. Denne madrassen er perfekt for de som ønsker å investere i en god natts søvn og våkne opp føle seg uthvilt og avslappet.
Senses 3010 Rammemadrass 80x200 er en luksuriøs madrass som gir optimal komfort og støtte til kroppen din. Madrassen er laget av høykvalitetsmaterialer som sikrer langvarig holdbarhet og komfort. Den har en 5-sone pocketfjærkonstruksjon som gir støtte til alle kroppsdelene dine. Madrassen har også en myk og pustende overflate som gir en avslappende søvnopplevelse. Den kommer med en slitesterk ramme som gir ekstra støtte til madrassen og forlenger levetiden. Senses 3010 Rammemadrass 80x200 er ideell for alle som vil ha en god natts søvn og en sunn kroppsholdning.
Senses Diamant rammemadrass 90x200 er en førsteklasses madrass som gir deg en dyp og avslappende natts søvn. Madrassen har en kjerne av pocketfjærer, som gir god støtte og trykkavlastning, og er toppet med et lag av myk skum for ekstra komfort. Trekket er laget av pustende, slitesterk stoff som er enkelt å holde rent. Rammemadrassen er designet for å passe perfekt til enkelt- eller dobbeltsenger, og har en elegant utseende som vil komplementere ethvert soverom.
Venus Lift rammemadrass er en innovativ og luksuriøs madrass som gir en uovertruffen søvnopplevelse. Den har en høykvalitets pocket-fjæring som gir individuell støtte og avlaster trykk på kroppen din. Madrassen er også utstyrt med en eksklusiv toppmadrass med minneskum som former seg etter kroppens konturer og gir optimal komfort. Venus Lift rammemadrass kommer i størrelsen 90x200 og har en slitesterk og elegant tekstiloverflate med en diskret mønsterdetalj. Madrassen er designet for å passe perfekt på en standard sengestamme, og den kan også brukes som en frittstående seng på et gjesterom eller et soverom. Med Venus Lift rammemadrass vil du få en dyp og avslappende søvn hver natt, og du vil våkne opp uthvilt og klar for en ny dag.
Senses 3030 Rammemadrass 90x210 er en luksuriøs madrass som gir deg en komfortabel og avslappende søvn. Den har en kombinasjon av en 5 cm tykk overmadrass med Memoryskum, en 7 sone pocketfjær og en solid ramme som gir god støtte og trykkavlastning. Madrassen er laget av høy kvalitet materialer som er slitesterke og gir optimal ventilasjon for en sunnere søvn. Den har også en avtagbar og vaskbar trekk som holder madrassen ren og hygienisk.
Family Plus Rammemadrass Hilding er en luksuriøs og komfortabel madrass som er perfekt for familier. Den har en stabil rammekonstruksjon som gir ekstra støtte og stabilitet. Madrassen er designet med et ekstra lag av myk memoryskum som tilpasser seg kroppens konturer og gir optimal trykkavlastning. Dette sikrer en avslappende og behagelig nattesøvn for både voksne og barn. Med sin slitesterke og pustende overflate, sørger madrassen for en optimal temperaturregulering og luftgjennomstrømning. Family Plus Rammemadrass Hilding er også allergivennlig og har en avtagbar og vaskbar overtrekk som gjør det enkelt å holde madrassen ren og frisk. Denne madrassen er ideell for familier som ønsker en høy kvalitet og komfortabel soveopplevelse.
Den originale Rammemadrassen Hilding er et eksklusivt og luksuriøst produkt som garanterer en god natts søvn. Den er laget av høykvalitetsmaterialer og har en støttende og behagelig madrasskjerne. Rammemadrassen tilbyr optimal stabilitet og god avlastning for kroppen, noe som hjelper deg å våkne opp uthvilt og energisk hver morgen. Med sitt stilfulle design passer denne rammemadrassen perfekt inn i ethvert soverom. Den er tilgjengelig i ulike størrelser og er en investering i god søvn og velvære.

Tilbud og priser oppdateres hver dag for å holde deg oppdatert på de mest populære rammemadrassene 🥳

Interesse for rabatt på en av Norges mest populære nettbutikker?

Annonselenke: Jotex tilbyr i mai hele 30% rabatt på alle møbler, enten det er rammemadrass, seng, eller sengesett!

Veiledning til netthandel for kjøp av rammemadrass

På denne siden finner du de beste rammemadrasssene tilgjengelig for oss på nettmarkedet og rangert etter besøkende sine erfaringer. Dersom du vil ha en kontinentalseng isteden, anbefaler vi at du sjekker ut denne guiden, der forbrukere har favorittisert de beste.

Vi oppfordrer alltid våre lesere til å se gjennom omtaler, anmeldelser og brukererfaringer før du bestemmer deg for å kjøpe rammemadrass på nett. Målet til Soveromsguiden er å gi alle muligheten til å hjelpe hverandre med å ta gode valg i hverdagen.

Tips: Forbrukere har kåret beste skummadrass på tvers av alle de 23 produktene vi har tilgjengelig.

Det finnes ingen garanti for at en rammemadrass passer akkurat deg og hjemmet ditt, så vårt beste råd vil alltid være: Finn ut selv! Vi dekker hovedsaklig de butikkene som selger varer på nettet, men dersom du ønsker å gå til en fysisk butikk kan vi anbefale aktører som både IKEA og Jysk. Husk at dette kan medføre oppskrift og montering. Dersom du vil spare tid og penger anbefales alltid å handle det beste alternativet fra billigste salgssted etter å ha sammenlignet produktene hos Soveromsguiden.

Vi takker for at du leser ved å vise deg en YouTube-video om en Dundyne som kan inspirere!

Dunedyne til din nye rammemadrass? I videoen viser Andreas fra soveromsbutikken.no frem en fantastisk dundyne fra Saga-serien til kvalitetsmerket, HØIE.

Dersom du vil sammenligne priser og tilbud på sengesett fra Høie – kan du besøke denne lenken.

Rammemadrass: Fordeler og ulemper

Vi viser deg de mest kjente fordelene og ulempene ved valg av rammemadrass som kan bidra til å gi deg best mulig vurderingsgrunnlag før du kjøper varen på nett. 

Sørg alltid for å foreta nøyaktige målinger av rommet ditt, og særskilt om du vil sette sammen to rammemadrasser til èn stor dobbeltseng. Fordeler og ulemper på rammemadrass er er betinget uten hvilken størrelse du vil ha.

FordelerUlemper
Rammemadrass gir en jevn og stabil støtte til kroppen.Fleksible, sammenlignet med f.eks. justerbare senger eller madrasser en bunnramme. Dette kan begrense muligheten for å tilpasse sengen til individuelle sovestillinger.
Kjent for sin holdbarhet og lang levetid er rammemadrasser konstruert med solide materialer.En ulempe hvis du har spesifikke behov eller ønsker for individuell tilpasning er at høyden ofte er statisk. Tips: Valg av sengebein er et alternativ for å håndetere dette.
Rammemadrasser har ofte innebygde oppbevaringsmuligheter som skuffer eller hyller under sengen.På grunn av den faste rammen kan enkelte rammemadrasser være kilde til knirkelyder eller støy.
Rammemadrasser kommer i ulike design og stiler, noe som gir deg store interiørmuligheter.Ofte dyrere enn enkle madrasser eller andre sengetyper, spesielt hvis de har innebygd oppbevaring.
En fordel for mange er at rammemadrasser vanligvis enkle å montere og dermed ikke krever så mye tid eller innsats å sette opp.De kan være tunge og vanskelig å flytte på grunn av den solide rammen. Dette kan være en ulempe hvis du trenger å flytte eller endre plasseringen av sengen regelmessig.
Ofte pustende materialer som bidrar til å holde madrassen frisk og motvirke opphopning av fuktighet og lukt.Avhengig av størrelse kan rammemadrasser være enkle å flytte, men ikke hvis de er festet sammen.

Fordeler og ulemper varierer etter personlige preferanser, størrelse og behov. Det kan være lurt å lese omtaler og lære fra erfaringene til andre som har testet produktet. Dette gjelder spesielt utifra hvilken størrelse du vil ha på rammemadrassen. Vi går gjennom størrelsene hver for seg lengre nede på siden.

Vårt råd: Enkelte nettbutikker tilbyr garanti opp til hele 30 år og gratis prøvetid (åpent kjøp) på 100 dager. Derfor kan det ikke presiseres nok at du bør lese godt på produktsiden før du bestiller varen din, for å forsikre deg om at du får gode vilkår fra produsent og forhandler.

Annonskelenke fra Sengemakeriet, Soveromsbutikken fra Trondheim i Norge.

Dette bør du se etter når du kjøper rammemadrass: 5 hjelpsomme tips

Vi har vært gjennom det mest sentrale for kjøp av rammemadrass på nett, men her er noen enkle råd som er lett å glemme, som kan hjelpe deg.
 
  • Sørg for at både rammen og madrassen er laget av kvalitetsmaterialer og er solid bygget.
  • Velg en ramme som har god madrass for ryggen for å sikre at den er komfortabel å sove på.
  • Velg en rammemadrass som passer rommets størrelse. Når det kommer til design er ikke det like viktig, da design hovedsaklig påvirkes av valg av sengetøy, samt om du har nattbord og sengegavl.
  • Sammenlign priser på ulike rammemadrasser og velg den som passer best innenfor budsjettet ditt.
  • Vurder hvor enkel rammemadrassen er å vedlikeholde, spesielt hvis den er til daglig bruk.

Husk at det finnes flere størrelser av rammemadrasser som gir deg ulike innredningsmuligheter. Bla gjerne videre for å lese litt om hver av de før du bestemmer deg for hvilken løsning du går for. Hvis du vil ha en god madrass kan du se testvinnerne her.

Uansett hvilken madrass du velger anbefaler vi deg å legge en overmadrass til sengen for best mulig komfort.

Videre i testen kan du utforske tre beste tilbudene pr størrelse.

Topp 3 rammemadrasser pr størrelse (mai 2024)

Her viser vi deg topp 3 lister over de beste rammemadrassene med tilbud for hver størrelse vi har tilgjengelig nå i mai. Ta gjerne en titt her dersom du søker etter spesifikke størrelser av rammemadrasser.
 
Dersom du ønsker å sette sammen to rammemadrasser for å lage en stor seng må du huske å regne sammen de to madrassene du velger slik at du sikrer at det faktisk er plass i soverommet ditt.

Topp 3 tilbud på rammemadrass 80×200

I denne listen viser vi topp 3 tilbud på rammemadrasser i den minste størrelsen, 80×200. Du må gjerne trykke på lenkene nedenfor for å se tilbud og få best pris på rammemadrassen du vil velge.

Mange velger å slå sammen 2 x 80×200 for å lage en 160×200 seng, men det er verdt å nevne seg at vi viser de beste 160×200 like nedenfor, et alternativ som ofte kan være billigere.

Topp 3 tilbud på rammemadrass 90×200

I denne listen viser vi topp 3 tilbud på rammemadrasser i den nest minste størrelsen, 90×200. Følg lenkene nedenfor for å se tilbud og få best pris på rammemadrassen du vil velge.

Mange velger å slå sammen 2 x 90×200 for å lage en 180×200 seng, men det er verdt å nevne seg at vi viser de beste 180×200 like nedenfor, et alternativ som ofte kan være billigere enn å sette sammen 2×90 for å oppnå det samme resultatet.

Det eneste som kan være verdt å nevne, som nevnt under fordeler og ulemper er nettop dette med at det er lettere å bære og flytte på to enkeltmadrasser fremfor å flytte en stor. Så her må du bare veie opp hva som passer deg best.

Ekspert tips: Forbedre inneklimaet på soverommet den populære luftrenseren Boneco H700!

Topp 3 tilbud på rammemadrass 90×210

I denne listen viser vi topp 3 tilbud på liten rammemadrass med ekstra lengde: 90×210. Følg lenkene nedenfor for å se tilbud og få best pris på rammemadrassen du vil velge.

Rammemadrasser i 90×210 er 10cm lengre enn de minste alternativene og kan passe for deg som er høy eller bare ønske litt ekstra lengde på madrassen.

Rammemadrass 120×200: Best i test

I denne listen viser vi de beste 3 tilbudene på rammemadrass i 120×200. Følg lenkene nedenfor for å se tilbudet og for få best pris på rammemadrassen du ønsker deg.

Rammemadrasser i 120×200 er svært populære fordi de er store nok for en voksen samtidig som de er smidige og passer til de fleste rom. Det finnes derfor også et veldig godt utvalg av sengetøy og laken til denne madrasstørrelsen.

Topp 3 tilbud på rammemadrass 140×200

I denne listen viser vi topp 3 tilbud på rammemadrass i 140×200. Følg lenkene nedenfor for å se tilbud og få best pris på den du vil kjøpe.

Rammemadrasser i 140×200 er for de som vil ha en størrelse som er 20cm bredere enn 120-size. Mange velger derimot å strekke seg til neste størrelse som er 160×200.

Topp 3 tilbud på rammemadrass 160×200

I denne listen viser vi topp 3 tilbud på rammemadrass i 160×200. Følg lenkene nedenfor for å se tilbud og få best pris på den du vil kjøpe.

Rammemadrasser i 160×200 er strengt talt en dobbeltseng, og til for de som vil ha en størrelse som er 20cm bredere enn den populære 140-sizen. Mange kan nyte denne oppgraderingen fra eksempelvis 120-140 madrassene da det gir enda bedre plass. Spesielt om det skal sove to i den på et middels stort rom.

Topp 3 tilbud på rammemadrass 180×200

I denne listen viser vi topp 3 tilbud på rammemadrass i 180×200. Følg lenkene nedenfor for å se tilbud og få best pris på den du vil kjøpe.

Rammemadrasser i 180×200 fremstår som en klassisk dobbeltseng og passer de fleste som ønsker god plass når de sover, eller lever ut andre aktiviteter i sengen. Dette er den mest normale størrelsen ettersom den passer i de fleste soverom og gir alle parter i akten god plass til å bevege seg, både når de sover eller beveger seg dynamisk.

Topp 3 tilbud på rammemadrass 180×210

I denne listen viser vi topp 3 tilbud på rammemadrass i 180×210. Følg lenkene nedenfor for å se tilbud og få best pris på den du vil kjøpe.

Rammemadrasser i 180×210 fremstår som en klassisk dobbeltseng og passer de fleste som ønsker god plass når de sover, eller lever ut andre aktiviteter i sengen. Dette er den mest normale størrelsen ettersom den passer i de fleste soverom og gir alle parter i akten god plass til å bevege seg, både når de sover eller beveger seg dynamisk.

Nettbutikker som spesialiserer seg på soveromsprodukter

 🧙‍♂️Her er noen av Soveromsguidens verifiserte partnere som selger rammemadrasser eller tilbehør for madrasser:

Splitback Armlen Sovesofa Innovation

Et gjensyn med Armlen Sovesofa

Splitback Armlen Sovesofa fra Soveromsbutikken.no

Denne kule og gule sovesofaen er tilgjengelig i flere farger og materialer av høy kvalitet.

Prislapp? Kr. 15.990,-

Prisen vil kunne variere litt da du fritt kan velge materiale, tekstiler, størrelse og farge.

Hvordan finner jeg den beste rammemadrassen hos Soveromsguiden.no?

 
På Soveromsguiden.no kan du finne den beste rammemadrassen i alle størrelser gjennom at forbrukere med erfaring gir tilbakemelding i testene våre. Når du har funnet det produktet du vil ha kan du enkelt sammenligne salg, pris og tilbud i de forskjellige nettbutikkene.

Ofte stilte spørsmål og svar om rammemadrass

Kjøp av rammemadrass er et stort valg som kan påvirke søvn- og livskvaliteten din. Derfor har vi samlet 13 ofte stilte spørsmål og svar om rammemadrass, som kan hjelpe deg med å ta en god vurdering før et eventuelt kjøp.

En rammemadrass er en type madrass som er plassert på en solid ramme eller sengesokkel. Den består vanligvis av en fjærmadrass som er festet til en ramme laget av tre eller metall. Rammemadrasser gir stabilitet, støtte og komfort til soveområdet.

Når det gjelder å velge den beste rammemadrassen for personer med vond rygg er det viktig å se etter madrasser som tilbyr optimal støtte og trykkavlastning. En madrass med middels til fast fasthet kan være gunstig for å støtte ryggraden og holde den i en nøytral posisjon. Du kan også vurdere madrasser som har spesielle lag eller teknologier som tilpasser seg kroppens form og gir ekstra støtte til områder som trenger det mest.

Å investere i en god rammemadrass kan ha flere fordeler. En god rammemadrass kan gi riktig støtte til ryggen, avlaste trykkpunkter og bidra til bedre søvnkvalitet. Det kan også bidra til å redusere smerter og ubehag i rygg- og leddområdet. En kvalitetsmadrass har vanligvis lengre levetid og kan gi deg bedre valuta for pengene på lang sikt.

Det finnes flere anerkjente merker og modeller av rammemadrasser som har gode anmeldelser og anbefalinger. Det kan være lurt å undersøke og lese omtaler på Soveromsguiden om ulike merker og modeller før du tar en beslutning.

Å kjøpe en dyr madrass kan være en investering i søvnkvalitet og langvarig komfort. Dyre madrasser har ofte høyere kvalitet og er laget av materialer som gir bedre støtte og holdbarhet. Det betyr imidlertid ikke nødvendigvis at en dyr madrass er den beste for alle. Det er viktig å finne en madrass som passer din kropp og preferanser, uavhengig av prisen.

Optimal søvnlengde kan variere fra person til person, men generelt anbefales voksne å få mellom 6 og 9 timers søvn per natt for å opprettholde god helse og velvære. Det er viktig å lytte til kroppens signaler og finne den søvnlengden som gir deg følelsen av uthvilt og energisk tilstand.

Komfortsoner refererer til områder på en madrass som er spesielt utformet for å gi ekstra støtte og avlastning til visse deler av kroppen. Dette kan inkludere soner som er laget for å støtte hofter, skuldre eller rygg. Komfortsoner bidrar til å opprettholde riktig kroppsholdning og fordeling av vekt, og kan bidra til å redusere ubehag og smerter under søvn.

Forskjellen ligger i selve rammens struktur. En vanlig madrass kan brukes direkte på en seng eller en justerbar seng, mens en rammemadrass krever en spesifikk ramme eller sengesokkel for å gi den nødvendige støtten og stabiliteten.

Rammemadrasser har flere fordeler, inkludert god støtte for ryggen og kroppen, lang levetid, stabilitet og minimal bevegelsesoverføring. De gir også muligheten til å tilpasse madrassen med en valgfri sengegavl eller ben for å matche stilen.

Når du velger en rammemadrass, bør du vurdere faktorer som fasthet, støtte, materialkvalitet, ventilasjon og personlige preferanser. Det kan være lurt å prøve ut forskjellige madrasser for å finne den som passer best til din kropp og sovepreferanser.

Levetiden til en rammemadrass avhenger av faktorer som kvaliteten på materialene, bruken og pleien. Generelt sett kan en god kvalitetsmadrass forventes å vare mellom 7 og 10 år, men det kan variere avhengig av individuelle forhold.

Ja, det er mulig å bruke en annen madrass på en rammemadrass, forutsatt at den passer i størrelse og gir tilstrekkelig støtte og komfort. Noen mennesker foretrekker å bruke en overmadrass / toppmadrass eller en skummadrass for ekstra komfort.

For å vedlikeholde en rammemadrass bør du følge produsentens instruksjoner for rengjøring og pleie. Det kan også være lurt å snu og rotere madrassen regelmessig for jevnere slitasje. Bruk av en madrassbeskytter kan bidra til å forlenge levetiden og holde madrassen ren og hygienisk.

Ser du også etter rabatt på sengesett, håndklær eller luksus-dyner?

Den kvalitetsstemplede nettbutikken, Skjærgaard, har 30% rabatt på flere senger, luksus dyner, håndklær og sengesett!

Rammemadrass: Test viser de 12 beste rammemadrassene ([month] [year])

Annonselenke: Besøk Skjærgaard og få opp til 30% rabatt på unike soveromsprodukter!

Annonselenke: Besøk Sengemakeriet, Soveromsbutikken fra Trondheim for norske soveromsprodukter!

Likte du innholdet?

Gi et stjernekast for å vurdere artikkelen!

Gjennomsnittlig vurdering 5 / 5. Antall stemmer: 13

Bli førstemann til å vurdere artikkelen

Legg igjen en kommentar

Kommenter

Soveromsguiden
Logo