Beste dobbeltseng: Test viser de 16 beste dobbeltsengene (juli 2024)

I denne testen blir dobbeltsenger vurdert med score fra 1-5 av forbrukere som har testet og delt sine erfaringer, og de 16 beste rangeres etter best i test. Les om oss for å lære mer om hvordan nettsiden blir finansiert. Soveromsguiden har ingen påvirkning på rangering i tester, men kvalitetssikrer forbrukeromtalene ved å kontrollere at de følger gjeldende retningslinjer.

Forbrukere har vurdert dobbeltsenger og på denne siden får du se de 16 som er best etter en samlet vurdering fra 16 forbrukere som har delt sine opplevelser i denne testen.

Slik kom vi frem til de 16 beste dobbeltsengene pr juli 2024 i følge forbrukererfaringer.

Les også: Beste seng

Test av dobbeltseng oppsummert

# Produkt
1 Family Plus Kontinentalseng Hilding - Testens klare vinner!
2 Nova Diamant 210×210 - Svært jevn andreplass
3 Haven Natural 180×200 - Fortjent tredje plass

Slik vurderes beste dobbeltseng

Soveromsguiden gir veiledning til de beste dobbeltseng slik at du som forbruker skal gå informert i møte med netthandel. Trykk på nedtrekksmenyen for åpne og lese mer om hvordan testen fungerer.

De 20 beste dobbeltsengene vises på listen basert på forbrukertester for 235 ulike dobbeltsenger i ulike størrelser.

Soveromsguiden gir deg veiledning for trygg netthandel av soveromsprodukter og vi starter med hvordan siden fungerer.

 1. Soveromsguiden samler informasjon om soveromsprodukter fortløpende, og oppdaterer tilbud, priser og kampanjer fra nettbutikker i Norge driver med salg av møbler og interiørartikler for soverommet.
 2. Forbrukere kan tildele produkter en score mellom 1-5 og det med høyest score havner øverst i rangeringen og er dermed demokratisk utvalgt som best i test.
 3. Har du erfaringer med et produkt, kan du påvirke rangeringen i våre tester ved å dele dine erfaringer. Alle kan komme til soveromsguiden og finne et stort utvalg av senger og andre produkter til soverommet, og ikke minst: Få se hvilke som er mest populær, billig og best i test.
 4. På bakgrunn av kvalitetskravene til Soveromsguiden er de fleste produktene vi viser til OEKO-sertifisertFSC-sertifisering og svanemerket. Vi anbefaler allikevel at du leser produsentens beskrivelse av produktet for å videre betrygge deg om kvaliteten før du kjøper varer på nett.

Vi ønsker alltid å forbedre oss: Send gjerne en tilbakemelding eller gi artikkelen en tommel nederst på siden om du føler du har fått god hjelp.

Har du prøvd et produkt du ønsker å anbefale eller advare om til andre? Finn produktet og gi det din ærlige vurdering for å hjelpe andre til å ta et godt valg. Alle forbrukeromtaler blir verifisert opp mot retningslinjene.

Ved å trykke på lenker på siden vår blir du ført til verifiserte nettbutikker som selger dobbeltseng. Før du får se listen over de 16 beste dobbeltsengene blir du ved neste punkt introdusert til et eksempel som viser hvordan en slik annonselenke kan se ut.

Ekspert tips: Se gjerne også beste kontinentalseng!

Skal du kjøpe en rammemadrass på nett? Sjekk gjerne ut salg hos Bedre Naetter og få opp til 60% rabatt på rammemadrass, kontinentalseng og sengetøy.

Finn perfeksjon i søvn og eleganse med Nova Diamant 210x210. Denne regulerbare sengen fra Bedre Nætter kombinerer komfort med et sofistikert design. Den svanemerkede overmadrassen, laget av pustende Pulse Latex, behandlet med grafitt og produsert etter SonoCore-metoden, gir deg effektiv varmeavledning og en luftig, ventilerende overflate. Med trekket, Poakea, laget av naturlige gressfibre, oppnår du en behagelig og absorberende overflate, slik at du kan nyte en god natts søvn i stil.
Oppdag den ultimate søvnopplevelsen med Haven Natural 180x200 med en regulerbare seng som tilbyr en naturlig og avslappende søvnopplevelse. Med en svanemerket overmadrass laget av pustende Pulse Latex, behandlet med grafitt og produsert etter SonoCore-metoden, får du effektiv varmeavledning og en luftig, ventilerende overflate. Trekket, Poakea, laget av naturlige gressfibre, gir en behagelig og absorberende overflate, slik at du kan nyte en bedre natts søvn.
Ovia Diamant 180x200 tar søvnopplevelsen til nye høyder. Med en svanemerket overmadrass laget av pustende Pulse Latex, behandlet med grafitt og produsert etter SonoCore-metoden, oppnår du effektiv varmeavledning og en luftig, ventilerende overflate. Trekket, Poakea, laget av naturlige gressfibre, gir en behagelig og absorberende overflate, slik at du kan oppleve den ultimate komforten under søvnen.
Haven Natural 180×210 er en luksuriøs seng som tilbyr overlegen komfort og stil. Med sin justerbare ryggstøtte og romslige størrelse på 180x210 cm, sørger denne sengen alltid for en god natts søvn. Den beige fargen og det naturlige designet skaper en avslappende atmosfære og gir et elegant preg til soverommet ditt.
Nova Mayan 180×210 i antrasitt-fargen er en imponerende seng som kombinerer stil og funksjonalitet. Med justerbar ryggstøtte og en størrelse på 180x210 cm, skaper denne sengen rikelig med plass til en komfortabel og avslappende søvnopplevelse. Den antrasittfargede utførelsen og det moderne designet skaper et sofistikert utseende som vil sette positive preg på soverommet ditt.
Venus Innergetic 210×210 er en luksuriøs og romslig seng som gir deg optimal støtte. Denne sengen deg rikelig med plass til å strekke ut og slappe av. Den svarte fargen komplimenterer det moderne designet som et elegant slør som bare venter på at du skal utfolde det som et tilskudd til ditt nye soverom.
Jupiter Rammemadrass 160x200 er en luksuriøs madrass som er utformet for å gi en god natts søvn. Den er laget av høykvalitetsmaterialer, inkludert en støttende ramme, en myk og pustende overflate og en komfortabel polstring. Med sin perfekte størrelse på 160x200 passer den perfekt på en stor seng. Madrassen gir god støtte for ryggen og gir deg en utmerket søvnopplevelse. En god investering i din helse og velvære, og vil sørge for at du våkner opp uthvilt og opplagt hver dag.
Senses Diamant Rammemadrass i størrelse 160x200 er en luksuriøs madrass som gir deg en fantastisk natts søvn. Madrassen er produsert ved bruk av høykvalitets materialer og har en unik fylling av diamantpartikler som gir en ekstraordinær støtte og komfort. Med 7 soner og en pocketfjærkjerne gir madrassen deg en støtte som er tilpasset kroppens konturer og gir optimal avlastning. Madrassen har også en avtakbar og vaskbar overflate i svært pustende stoff som gjør at du alltid vil føle deg kjølig og komfortabel. Den har en 25 års garanti og er sertifisert i henhold til Oeko-Tex-standard 100. Senses Diamant Rammemadrass er den ultimate madrassen for en god natts søvn.
Opplev en god natts søvn med Senses 3010 Rammemadrass i størrelsen 180x200 cm. Madrassen er laget av høykvalitetsmaterialer som gir støtte og komfort til kroppen din. Den har en tykkelse på 25 cm og er utstyrt med en avtagbar og vaskbar trekk. Madrassen har også en solid rammekonstruksjon som gir stabilitet og holdbarhet. Den er enkel å montere og passer perfekt til de fleste soverom. Med denne madrassen kan du våkne opp uthvilt og klar for en ny dag.
Senses 3010 180x210 Rammemadrass er en avansert madrass som tilbyr uovertruffen komfort og støtte. Med 3010 fjærer som gir individuell støtte og et mykt skumlag på toppen, vil du sove som en drøm. Madrassen kommer med en solid ramme som gir stabilitet og langvarig holdbarhet. Trekket er laget av slitesterkt stoff som er enkelt å vedlikeholde og rengjøre. Denne madrassen er perfekt for de som ønsker å investere i en god natts søvn og våkne opp føle seg uthvilt og avslappet.
Family Plus Rammemadrass Hilding er en luksuriøs og komfortabel madrass som er perfekt for familier. Den har en stabil rammekonstruksjon som gir ekstra støtte og stabilitet. Madrassen er designet med et ekstra lag av myk memoryskum som tilpasser seg kroppens konturer og gir optimal trykkavlastning. Dette sikrer en avslappende og behagelig nattesøvn for både voksne og barn. Med sin slitesterke og pustende overflate, sørger madrassen for en optimal temperaturregulering og luftgjennomstrømning. Family Plus Rammemadrass Hilding er også allergivennlig og har en avtagbar og vaskbar overtrekk som gjør det enkelt å holde madrassen ren og frisk. Denne madrassen er ideell for familier som ønsker en høy kvalitet og komfortabel soveopplevelse.
Den originale Rammemadrassen Hilding er et eksklusivt og luksuriøst produkt som garanterer en god natts søvn. Den er laget av høykvalitetsmaterialer og har en støttende og behagelig madrasskjerne. Rammemadrassen tilbyr optimal stabilitet og god avlastning for kroppen, noe som hjelper deg å våkne opp uthvilt og energisk hver morgen. Med sitt stilfulle design passer denne rammemadrassen perfekt inn i ethvert soverom. Den er tilgjengelig i ulike størrelser og er en investering i god søvn og velvære.

Få den beste søvnen i livet ditt med Sirius Black kontinentalseng! Denne tidløst designede sengen er perfekt for de som ønsker et flott utseende kombinert med optimal komfort. Med sin spesielle oppmerksomhet på små detaljer kan du være trygg på at du får den beste søvnen som mulig. Opplev det ultimate innen luksus og komfort med Sirius Black - det perfekte valget for soverommet ditt!

Gjør deg klar for den beste nattsøvnen i livet ditt! Sirius Black kontinentalseng er den perfekte kombinasjonen av tidløs stil og optimal sovekomfort. Laget med et spesielt øye for detaljer, vil denne sengen gi deg overlegen komfort og støtte, slik at du kan våkne opp og føle deg uthvilt og energisk. Opplev luksusen til Sirius Black i dag!

Gjør deg klar for livets beste søvn med Sirius Black kontinentalseng! Vår tidløse design og overlegne komfort vil få deg til å sove som en baby hele natten lang. Med sin oppmerksomhet på små detaljer kan du være trygg på at du får best mulig søvn. Oppgrader soverommet ditt i dag med Sirius Black og opplev forskjellen!

Tilbud og priser oppdateres hver dag for å holde deg oppdatert på de mest populære dobbeltsengene 🥳

Interesse for rabatt på en av Norges største innen hjem og interiør?

Annonselenke: Jotex tilbyr i juli hele 30% rabatt på alle møbler, enten det er dobbeltseng, enkeltseng, eller sengesett!

Veiledning til netthandel for kjøp av dobbeltseng

På denne siden finner du de beste dobbeltsengene på det norske nettmarkedet, rangert etter besøkende sine erfaringer. Vi anbefaler at du leser gjennom guiden og ser på omtaler, anmeldelser og forbrukervurderinger før du bestemmer deg for hvilken dobbeltseng du vil kjøpe.

Målet vårt i Soveromsguiden er å bidra til at folk gjør informerte kjøp på nett. Ved å benytte deg av oss som ressurs, begrenser du beslutningsgrunnlaget ditt til kun de beste dobbeltsengene og reduserer dermed risikoen for eventuelle “bom-kjøp”.

Tips: Hvis du også ser etter en enkeltseng kan du finne de beste her.

Det finnes ingen garanti for at en spesifikk dobbeltseng passer akkurat dere, så vårt beste råd vil alltid være: Finn ut! Vi dekker produkter fra nettbutikker, men dersom du foretrekker å gå til en lokal forhandler kan vi anbefale både IKEA og Jysk. Dette medfører som kjent en oppskrift og noen timer med montering, så om du vil spare den tiden og de pengene, kan du vurdere å kjøpe varen på nettet. Hos Soveromsguiden kan du finne den billigste dobbeltsengen og velge blant de beste som er kåret av forbrukere som har testet produktene.

Du kan umulig unngå å bli inspirert når du hører en av Vassendgutane’s hits, Unkar med dobbelseng!

Låtskriver: Vassendgutane – Ungkar med dobbelseng

Hva er en dobbeltseng?

Før vi bevier oss ut på fordeler og ulemper ved dobbeltsenger kan det være luddig å avdekke hva en dobbeltseng er og de forskjellige sengetyper, samt fremgangsmetoder som vil gi deg en god dobbeltseng.

Hva definerer egentlig en dobbeltseng? Svaret er i utgangspunktet enkelt: En dobbeltseng er en type seng som er designet for to personer og gir nok plass til komfortabel søvn. Oppå dobbeltsengen finner du gjerne en overmadrass. Finn markedets beste overmadrasser her.

Før du bevier deg ut på netthandel eller drar til IKEA for å finne den perfekte dobbeltsengen kan det være lurt å gjøre seg klar over de ulike begrepene. Det finnes nemlig flere sengetyper som kan fungere som dobbeltseng og det er ulike måter å “oppnå en dobbeltseng” på.

Soveromsguiden - Få en god natts søvn med dobbeltseng

Bildet illustrerer hvordan en dobbeltseng kan gi deg god natts søvn, og du kan våkne opp nyutvilt og klar for en ny dag – Hver eneste dag.

Kallenavn for dobbeltsenger med ulike størrelser

Det kan være forvirrende med alle de ulike navnene som beskriver “dobbeltseng”, så her gir vi deg noen av de vanligste med beskrivelser:

 • Dobbeltseng (også kjent som full seng): En standard dobbeltseng er vanligvis rundt 120-160 cm bred og 180-200 cm lang. Denne størrelsen gir tilstrekkelig plass til to personer, men det kan være litt mindre plass per person sammenlignet med større sengetyper.
 • Queen size-seng: En queen size-seng er vanligvis rundt 150-160 cm bred og 200 cm lang. Denne størrelsen gir litt mer plass per person sammenlignet med en dobbeltseng, og er populær blant par som ønsker ekstra plass til å strekke seg på.
 • King size-seng: En king size-seng er vanligvis rundt 180-190 cm bred og 200-210 cm lang. Denne størrelsen gir rikelig med plass til to personer og er ideell for de som ønsker mye plass til å spre seg på. King size-senger kan også deles inn i to separate madrasser for individuell komfort.
 • California king size-seng: En California king size-seng er vanligvis rundt 180-190 cm bred og 210-220 cm lang. Denne størrelsen er lengre enn en vanlig king size-seng og gir ekstra plass for de som er høyere. California king size-senger kan også deles inn i to separate madrasser.

For å få dobbeltseng kan du enten kjøpe en ferdiglaget kontinentalseng i ønsket størrelse eller kombinere to enkeltsenger eller rammemadrasser for å danne en dobbeltseng.

Andre typer dobbeltsenger

Om du vil stille opp i butikken eller i kassen på nettbutikken så informert som mulig kan det være greit å vite at det også finnes spesialiserte sengetyper som kan fungere som dobbeltsenger.

Dobbeltseng med dobbeltsengsramme

Invester i en dobbeltsengsramme som er designet for å holde en stor madrass. Dette er den enkleste måten å oppnå en dobbeltseng på, da rammen allerede er tilpasset størrelsen på sengen.

Bruk av madrassomformer

En madrassomformer er et spesiallaget skum- eller putebasert produkt som kan plasseres mellom to enkeltsenger for å skape en jevn overflate og forhindre at de glir fra hverandre. Dette er en praktisk løsning hvis du allerede har to enkeltsenger og ønsker å danne en midlertidig dobbeltseng.

Zip-and-link-systemer

Noen madrassprodusenter tilbyr “zip-and-link” systemer der to enkeltsenger kan kobles sammen ved å feste glidelåser eller stropper. Dette gjør det mulig å lage en dobbeltseng når det er nødvendig, og hver person kan velge sin egen fasthetsgrad og madrasstype.

Soveromsguiden - Fordeler og ulemper med dobbeltseng

Bildet illustrerer hvordan det kan finnes både fordeler og ulemper ved produkter som ser godt ut ved første øyekast.

Dobbeltseng: Fordeler og ulemper

Vi viser deg de mest kjente fordelene og ulempene ved valg av dobbelseng som kan bidra til å gi deg best mulig vurderingsgrunnlag før du kjøper enkeltseng på nett. Merk: Noen av fordelene og ulempene vil være de samme som for f.eks enkeltseng, madrasser osv.

Grunnleggende veiledning: Sørg alltid for å foreta nøyaktige målinger av rommet ditt, og særskilt om du vil sette sammen to enkeltsenger til èn stor dobbelseng. Fordeler og ulemper på enkeltseng er vist uavhengig av hvilken størrelse du vil ha.

FordelerUlemper
Dobbeltseng gir en jevn og stabil støtte to personer dersom den er av god kvalitet.Ikke like fleksibelt med tanke på flytting eller ommøblering.
Dobbeltsenger har ofte lengre levetid grunnet at de bygges med gode materialer.Husk at også dobbeltsenger er eksponert for slitasje – så bruk den med omhu.
Dobbeltsenger kan ha innebygde oppbevaringsmuligheter som skuffer eller hyller under sengen.Om dobbeltsengen har fast ramme kan enkelte senger lage knirkelyder eller støy.
Dobbeltsenger kommer i ulike design og stiler, noe som gir deg store innredningsmuligheter.Ofte dyrere om de har innebygd oppbevaring.
Vanligvis enkle å montere og dermed ikke krever så mye tid eller innsats å sette opp.Ikke nødvendigvis enkle å montere om du kjøper flatpakket dobbeltseng.
Ofte pustende materialer som bidrar til å holde madrassen frisk og motvirke opphopning av fuktighet og lukt.Avhengig av størrelse kan en dobbelseng være enkle å flytte, men ikke hvis de er festet sammen.

Det kan være lurt å lese omtaler og lære fra erfaringene til andre som har testet produktet. Dette gjelder spesielt utifra hvilken størrelse du vil ha på dobbeltsengen. Vi går gjennom størrelsene hver for seg lengre nede på siden.

Vårt råd: Enkelte nettbutikker tilbyr garanti opp til hele 30 år og gratis prøvetid (åpent kjøp) på 100 dager. Derfor kan det ikke presiseres nok at du bør lese godt på produktsiden før du bestiller varen din, for å forsikre deg om at du får tilfredsstillende vilkår fra produsent og forhandler.

Annonskelenke fra Sengemakeriet, Soveromsbutikken fra Trondheim i Norge.

Dette bør du se etter når du kjøper dobbeltseng: 5 hjelpsomme tips

Vi har dekket alle typer dobbeltsenger og samlet noen tips til deg som skal vurdere hvilken du vil kjøpe på nett. For å finne ut hva den beste løsningen er for deg og din partner kan disse 5 hjelpsomme tipsene komme godt med:

 • Sørg for å måle den tilgjengelige plassen der sengen skal stå. Dobbeltsenger kommer i ulike størrelser, så velg en som passer godt inn i rommet uten å virke for dominerende eller trang.
 • Test sengen eller les grundige anmeldelser for å vurdere komfortnivået. Hver person har forskjellige preferanser når det gjelder fasthet, støtte og madrassmateriale. Velg en seng som passer både deg og partneren din.
 • En god kvalitetsmadrass vil gi deg riktig støtte og komfort gjennom natten. Vurder også rammen og konstruksjonen av sengen for å sikre langvarig holdbarhet.
 • Prisene kan variere avhengig av merke, kvalitet og ekstrafunksjoner. Det er viktig å finne en balanse mellom pris og kvalitet som passer din lommebok.
 • Sjekk garantien som tilbys av produsenten. En god garanti gir deg trygghet hvis det oppstår problemer med sengen. Les også nøye gjennom returpolitikken for å være sikker på at du kan returnere eller bytte sengen hvis den ikke oppfyller forventningene dine.

Ta deg tid til å nøye vurdere disse faktorene før du tar en endelig beslutning. Å finne en god dobbeltseng er viktig for en god natts søvn og komfort for både deg og din partner.

Dobbeltseng barn: Topp 3 dobbeltseng for barn (juli 2024)

Her viser vi deg topp 3 liste over de beste dobbeltsengene for barn med tilbud for ulike størrelser tilgjengelig nå i juli. Ta gjerne en titt her dersom du søker etter spesifikke størrelser av dobbeltsenger for barn.
 

Angående størrelsene: Senger med en bredde mellom 120x og 160x regnes som en liten dobbeltseng, og egnes derfor godt til barn og unge som vil ha en litt større seng, uten at den opptar for mye plass i rommet. Dersom du ønsker å sette sammen to enkeltsenger for å danne en dobbeltseng seng må du huske å regne sammen de to sengene du velger slik at du sikrer at det faktisk er plass i det aktuelle soverommet. 

Liten dobbeltseng: Små dobbeltsenger for voksen

Dersom du er ute etter små enkeltsenger for voksne kan du se i listen over eller i hovedlistingen for beste dobbeltseng. Du må gjerne trykke på lenkene ovenfor for å se tilbud og få best pris på små dobbeltsenger. 

En normal praksis er å slå sammen 2 x 80×200 for å lage en 160×200 seng, men det er verdt å nevne at du bør sammenligne prisen på disse to alternativene og veie opp hva som er mest convenient for deg. Hvilket alternativ som er billigst eller enklest å håndtere.

Ekspert tips: Forbedre inneklimaet på soverommet den populære luftrenseren Boneco H700!

Dobbeltseng med oppbevaring

Dobbeltseng med oppbevaring er en praktisk løsning for å maksimere romutnyttelsen og skape ekstra oppbevaringsplass på soverommet ditt. Her er noen måter du kan utnytte plassen og få oppbevaringsløsninger med en dobbeltseng.

Skuffer under sengen

En effektiv metode er å velge en dobbeltseng med innebygde skuffer under madrassen. Disse skuffene gir deg ekstra plass til å lagre klær, sengetøy, tepper eller andre gjenstander. Du kan enkelt dra ut skuffene og få tilgang til innholdet uten å måtte flytte sengen.

Sjeselong med oppbevaring

En annen praktisk løsning er å velge en dobbeltseng med en sjeselong som har innebygd oppbevaringsplass. Dette er en utvidet del av sengen som fungerer som en stol eller en sofa. Under sjeselongen kan du ha skuffer eller et åpent oppbevaringsrom for å lagre ekstra sengetøy, puter eller andre ting du ønsker å holde innen rekkevidde.

Hyller eller hylleseksjoner

Du kan bruke veggplassen over eller rundt dobbeltsengen til å installere hyller eller hylleseksjoner. Dette gir deg et praktisk sted å plassere bøker, dekorative gjenstander, bilder eller andre ting du ønsker å vise frem. Ved å utnytte vertikal plass, frigjør du gulvplassen og skaper en organiserende og dekorativ løsning.

Skap eller garderobeskap

Hvis du har nok plass, kan du vurdere å montere skap eller garderobeskap rundt dobbeltsengen. Dette gir deg skjult oppbevaringsplass til klær, sko, bokser eller andre gjenstander. Ved å ha skap i nærheten av sengen, kan du enkelt få tilgang til og organisere dine daglige klær og personlige eiendeler.

Opphengte oppbevaringsløsninger

Veggene ved siden av eller bak dobbeltsengen kan brukes til å montere opphengte oppbevaringsløsninger som kurver, kroker eller opphengssystemer. Disse kan brukes til å henge opp klær, vesker, sko eller andre gjenstander. Ved å utnytte veggene, sparer du verdifull gulvplass og får enkel tilgang til de tingene du trenger.

Senger med innebygde hyller eller skap

Noen dobbeltsenger er spesielt designet med innebygde hyller eller skap i hodet eller fotenden av sengen. Dette gir deg praktisk oppbevaringsplass uten behov for ekstra møbler eller plass i rommet. Disse hyllene eller skapene kan brukes til å vise frem dekorative gjenstander eller oppbevare bøker, lys, eller andre ting du ønsker å ha innen rekkevidde.

Når du velger en dobbeltseng med oppbevaring er det viktig å vurdere størrelsen på rommet og oppbevaringsbehovet. En tommelfinger-regel er å finne en balanse mellom plassutnyttelse og estetikk, slik at rommet ditt fortsatt føles åpent og komfortabelt.

Dunedyne til din nye dobbeltseng? I denne videoen viser Soveromsguiden, Andreas fra soveromsbutikken.no, en fantastisk dundyne fra Saga-serien til kvalitetsmerket, HØIE, som kan passe godt til din nye dobbelseng.

Dersom du vil sammenligne priser og tilbud på sengesett fra Høie – kan du besøke denne lenken.

Nettbutikker som spesialiserer seg på soveromsprodukter

 🧙‍♂️Her er noen av Soveromsguidens verifiserte partnere som selger rammemadrasser eller tilbehør for madrasser:

Hvordan finner jeg den beste dobbeltsengen hos Soveromsguiden.no?

På Soveromsguiden.no kan du finne den beste dobbeltsengen  for ulike størrelser ved at forbrukere med erfaring gir tilbakemeldinger i testene våre. Når du har funnet det produktet du vil ha kan du enkelt sammenligne salg, pris og tilbud i de forskjellige nettbutikkene.

Ofte stilte spørsmål og svar om dobbeltseng

Kjøp av dobbeltseng er en stor beslutning som påvirker både søvn- og livskvaliteten din. Derfor har vi samlet 6 ofte stilte spørsmål og svar om dobbeltsenger som kan hjelpe deg å ta en god vurdering før et eventuelt kjøp.

For å finne den beste dobbeltsengen for personer med vond rygg er det viktig å se etter madrasser som tilbyr optimal støtte og trykkavlastning. En madrass med middels til fast fasthet kan være gunstig for å støtte ryggraden og holde den i en nøytral posisjon. Du kan også vurdere madrasser som har spesielle lag eller teknologier som tilpasser seg kroppens form og gir ekstra støtte til områder som trenger det mest. Ved å lese forbrukeromtaler og rangeringen hos Soveromsguiden vil du få et utvalg som er anbefalt av andre.

Det finnes ulike merker og modeller å velge mellom, og det er viktig å vurdere faktorer som komfort, kvalitet, materialer og budsjett. Det kan være nyttig å lese anmeldelser, prøve senger personlig og vurdere anbefalinger fra pålitelige kilder før du tar en beslutning.

Fastheten på en seng avhenger av individuelle preferanser og kroppsvekt. Mens det kan være anbefalinger basert på vektområder, er det viktig å merke seg at preferansene kan variere. Det er best å prøve ut sengen personlig og finne en fasthet som gir riktig støtte og komfort. Det kan være lurt å konsultere med eksperter i butikken eller følge produsentens anbefalinger for å ta en informert beslutning.

Den ideelle størrelsen på din dobbeltseng avhenger av kroppsform, vekt og om det skal være plass til fler enn 1 i sengen. Du finner ideelle dobbeltsenger i alle størrelser fra ca 150-200x150x210,

Noen vanlige madrasstyper inkluderer memory foam-madrasser, pocket coil-madrasser, latex-madrasser og hybridmadrasser som kombinerer forskjellige materialer. Memory foam gir trykkavlastning og tilpasser seg kroppen din, mens pocket coil-madrasser har individuelle fjærer som gir uavhengig støtte. Latex-madrasser er naturlig og holdbare, og hybridmadrasser kombinerer fordeler fra ulike materialer.

Det er viktig å prøve ut forskjellige madrasstyper og vurdere egne preferanser når du velger en madrass til en dobbeltseng.

Kontinentalsenger gir ekstra komfort og støtte på grunn av flere lag, inkludert en overmadrass, en fjærmadrass og en rammemadrass. Denne konstruksjonen gir økt liggekomfort og jevn vektfordeling. Kontinentalsenger kan også ha en ekstra luksuriøs følelse på grunn av bruk av høykvalitetsmaterialer, designet for å være estetisk tiltalende og kan bidra til å forbedre romfølelsen i soverommet.

Kontinentalsenger er tilgjengelige i forskjellige størrelser og stiler, og de kan være et godt valg for de som ønsker en sofistikert og behagelig dobbeltsengopplevelse.

Ser du også etter rabatt på sengesett, håndklær eller luksus-dyner?

Den kvalitetsstemplede nettbutikken, Skjærgaard, har 30% rabatt på flere senger, luksus dyner, håndklær og sengesett!

Beste dobbeltseng: Test viser de 16 beste dobbeltsengene ([month] [year])

Annonselenke: Besøk Skjærgaard og få opp til 30% rabatt på unike soveromsprodukter!

Annonselenke: Besøk Sengemakeriet, Soveromsbutikken fra Trondheim for norske soveromsprodukter!

Likte du innholdet?

Gi et stjernekast for å vurdere artikkelen!

Gjennomsnittlig vurdering 5 / 5. Antall stemmer: 13

Bli førstemann til å vurdere artikkelen

Legg igjen en kommentar

Kommenter

Soveromsguiden
Logo