Gjesteseng: De 10 beste sengene for gjesterommet (april 2024)

Soveromsguiden kvalitetssikrer innhold løpende gjennom å verifisere produkter, nettbutikker og forbrukeranmeldelsene som danner grunnlag for rangeringene. Lenker til butikker kan gi oss betaling og kalles derfor annonselenker. Les om oss for å lære mer om hvordan nettsiden blir finansiert. Vi ønsker alltid å forbedre oss: Send gjerne en tilbakemelding eller gi artikkelen en tommel nederst på siden om du føler du har fått god hjelp.

I denne testen blir 12 gjestesenger vurdert med score fra 1-5 av forbrukere som har testet produkter og deler sine erfaringer, og de 10 beste rangeres etter best i test.

Slik kom 0 forbrukere frem til beste gjesteseng: per april 2024.

Ute etter et alternativ til gjesteseng? Sjekk rammemadrass eller sovesofa!

  1. Soveromsguiden samler informasjon om soveromsprodukter fortløpende, og oppdaterer tilbud, priser og kampanjer fra nettbutikker i Norge driver med salg av møbler og interiørartikler for soverommet.
  2. Forbrukere kan tildele produkter en score mellom 1-5 og det med høyest score havner øverst i rangeringen og er dermed demokratisk utvalgt som best i test.
  3. Har du erfaringer med et produkt? Da kan du påvirke rangeringen i testene ved å dele dine erfaringer. Alle kan komme til soveromsguiden og finne et stort utvalg av senger (trykk her for å se de beste), madrasser, og andre produkter til soverommet, og få se de som er best i test. 
  4. Soveromsguiden har ingen påvirkning på selve rangeringen, men kvalitetssikrer forbrukeromtalene ved å kontrollere at de følger gjeldende retningslinjer.

Har du erfaring med gjestesenger, så kan din erfaring hjelpe andre til å ta et godt valg. Finn produktet du har testet for å anbefale eller advare andre om det.

Slik vurderes beste gjesteseng:

Vi guider deg til beste gjesteseng, du kan sammenligne tilbud og finne lavest pris hos norske nettbutikker.
Soveromsguiden gir deg veiledning for trygg netthandel og vi starter med hvordan siden fungerer.
 
De 10 beste gjestesengene vises på listen på bakgrunn av forbrukervurderinger for 12.

Hvis du ikke finner størrelsen eller stilen du liker kan du besøke Homeroom.no – Ellos sin nye nettbutikk for møbler og interiør!

Safety 1st Calidoo Next to Me Bed, bedside er en 2-i-1-seng som kan brukes som reiseseng eller som selvstendig barneseng. Denne sengen kan festes til foreldrenes seng for at barnet skal sove nærmere mamma og pappa. Sprinkelsengen har også en myk madrass med et pustende trekk.

Junus Sofa Bed Innovation - Den beste måten å kjøpe en sovesofa på. En sovesofa er ikke bare et vanlig møbel. Det er en divan, en gjesteseng, og den kan brukes på mange forskjellige måter. Du kan for eksempel bruke den som sofa om dagen og som gjesteseng om natten. Junus Sofa Bed Innovation er designet med dette i tankene og er tilgjengelig i mange forskjellige farger. Det er også enkelt å montere og demontere.

Innovation Livings Tripi Sovesofa er en stilig og komfortabel sovesofa for hjemmet ditt. Med det kompakte designet kan denne sovesofaen brukes i alle rom i huset. Tripi Sovesofa er tilgjengelig i forskjellige farger og kommer med en dobbel madrass som kan justeres til ønsket komfortnivå. Den har også en liggeflate på 150x200 cm (59x79 tommer) som kan brukes som en ekstra gjesteseng.

Få det beste fra begge verdener med Adley Small Space Modern Sovesofa! Denne stilige og komfortable sovesofaen er perfekt for enhver liten plass, og gir deg et koselig sted å slappe av og sove i ett. Med sin moderne design og brukervennlige sammenleggbare mekanisme er du klar for en lur på et blunk!

Slapp av med stil med Sovesofa Slapp av! Denne allsidige designen er perfekt for både avslapning og filmkvelder. Denne sofaen er laget med en 1950-tallsinspirert fururamme, og forvandles enkelt til en komfortabel seng med bare en enkel bevegelse. Nyt komforten i ditt eget hjem med Sofa Bed Unwind - den perfekte måten å slappe av på.

Forvandle boarealet ditt med ALBANY 3-seters sovesofa. Enten du leter etter en komfortabel sofa eller en ekstra seng for gjester, er ALBANY den perfekte løsningen. Med bare et enkelt klikk forvandles den til en dobbeltseng med fast polstring for ekstra komfort. Få det beste fra begge verdener - plassbesparende bekvemmelighet og luksuriøs komfort - med ALBANY sovesofa!

Gjør tenåringsrommet til det perfekte stedet å slappe av og henge med med sovesofaen Robin! Denne stilige sovesofaen kommer med en romslig skuff under for smart oppbevaring, pluss en komfortabel madrass for en god natts søvn. Robin-serien tilbyr andre møbler for å fullføre utseendet til tenåringsrommet. Skaff deg sovesofaen Robin i dag og sørg for at tenåringen din har det beste stedet å hvile, slappe av og henge!

Gjør deg klar for livets beste søvn med Sirius Black kontinentalseng! Vår tidløse design og overlegne komfort vil få deg til å sove som en baby hele natten lang. Med sin oppmerksomhet på små detaljer kan du være trygg på at du får best mulig søvn. Oppgrader soverommet ditt i dag med Sirius Black og opplev forskjellen!

Gjør deg klar til å oppleve den beste søvnen i livet ditt med Sirius Black kontinentalseng! Laget med et tidløst design og optimal sovekomfort i tankene, er denne sengen perfekt for de som ønsker å nyte en luksuriøs soveopplevelse. Med sin spesielle oppmerksomhet på små detaljer, kan du være sikker på at du våkner uthvilt og energisk hver morgen. Oppgrader søvnen din i dag med Sirius Black kontinentalseng!

Siden oppdateres hver dag for å gi deg beste pris, tilbud og kampanjer 🥳

Veiledning til valg av reiseseng

Vi anbefaler deg å lese omtaler, anmeldelser og brukererfaringer før du kjøper varer på nett. Målet til oss i Soveromsguiden er å gi forbrukere et verktøy som gjør dette mulig, slik at vi hjelpe hverandre til å ta best mulig valg ved netthandel.

Har du vurdert en sovesofa til gjesterommet? Det er en løsning som anbefales av både brukere og eksperter.

Komfort i det enkle: En gjesteseng🤩 Vi har gleden av å anbefale redaksjonens favoritt: Osvald Sovesofa fra Soveromsbutikken 2024!

Kjøpsveiledning: Gjesteseng

Her er en veiledning med fordeler og ting du bør tenke på når du skal velge gjesteseng.

Fordeler med gjesteseng

Å ha en gjesteseng betyr at du alltid er klar til å ta imot gjester, enten de kommer planlagt eller i siste liten. Det gir gjestene dine en komfortabel seng å sove i, slik at de kan ha en god natts søvn og våkne opp i godt humør. Siden gjesteseng er en kategori som inkluderer flere varianter av sengetyper kan det være lurt om du sjekker ut beste kontinentalseng for å se hvilke fordeler det kan ha.
 
Gjestesenger kan være utformet for å være kompakte og enkle å lagre når de ikke er i bruk, noe som er spesielt nyttig hvis du har begrenset plass i hjemmet ditt. Gjestesenger kommer i forskjellige typer og design, fra tradisjonelle sovesofaer til konvertible sittepuffer eller sammenleggbare senger, slik at du kan velge en som passer best ditt hjem.
 
Ekspert tips: Å ha et dedikert gjesterom med en komfortabel seng kan også øke verdien av hjemmet ditt, noe som gjør det mer attraktivt for potensielle kjøpere.
Gjesteseng: De 10 beste sengene for gjesterommet ([month] [year])

Annonselenke: Besøk Bedtime.no for fantastiske soveromsprodukter skapt for nordisk klima!

Ting å vurdere når du velger gjesteseng

Først og fremst når du velger en gjesteseng, bør du tenke på størrelsen og tilgjengelig plass i hjemmet ditt. Det er viktig å finne en seng som passer i rommet og gir tilstrekkelig plass til gjestene dine å bevege seg på.

En annen viktig faktor er komforten på sengen. Gjestene dine vil sette pris på en seng med en god kvalitetsmadrass som gir støtte og polstring. Du kan også vurdere å skaffe ekstra sengetøy, for eksempel puter, laken og tepper, for å gi gjestene dine en enda mer behagelig opplevelse. Du kan gjerne sjekke ut sovesofaer i dansk design og, om du ser etter noe moderne.

Stilen på sengen er også en viktig faktor å vurdere. Du vil at sengen skal se bra ut og passe inn i resten av interiøret i rommet. Vurder også om du vil ha en seng med innebygde lagringsalternativer, som skuffer eller hyller, for å gi gjestene dine et sted å oppbevare tingene sine. Et tips fra Soveromsguiden er å bygge en sengegavl med oppbevaring til gjestesengen. Der kan du stille pynt slik som bøker, kunst og stearinlys. Dette kan bidra til å skape en enda bedre gjesteopplevelse!

Annonselenke: Besøk Ellos nye nettbutikk, Homeroom.no og se soveromsprodukter fra Jotex og Ellos m.m!

Gjesten i fokus

Når noen kommer på besøk, er det viktig at de føler seg velkommen og som hjemme. Gjesten skal være i sentrum og det er vertens ansvar å sikre at deres behov blir ivaretatt. Dette inkluderer alt fra å tilby en komfortabel seng til å sørge for at de har nok håndklær og toalettsaker.

Dersom gjesterommet ditt rommer relativt lite areal kan kanskje en sovestol (dagseng) være en bedre løsning for deg?

En gjest skal aldri føle seg som en byrde eller at de forstyrrer verten. Tvert imot, de skal føle seg ønsket og verdsatt. Verten bør alltid være tilgjengelig for å svare på spørsmål og gi informasjon om området hvis gjesten ønsker det.

Skap en hyggelig atmosfære

Å skape en hyggelig atmosfære er også viktig. Dette kan inkludere alt fra å velge riktig belysning til å tilby et utvalg av underholdning, som bøker eller spill. Det kan også være en god idé å inkludere noen personlige detaljer, som å legge ut noen blomster eller bilder, for å gjøre gjesten føle seg ekstra velkommen. MEN – ofte er det nok å ha et eget innredet gjesterom med en dedikert gjesteseng. Dette er gjestens sålenge hen er gjest!

Når gjesten er i sentrum skaper man grunnlag for et godt forhold og en vellykket relasjon. Små ting som gjør en stor forskjell tar vare på gjesten på en omsorgsfull måte, og du kan gjøre det å besøke deg til en minneverdig opplevelse både for deg og dine gjester. Kjøp det beste flanell sengesettet for å gi gjesten din behagelig sengetøy å sove i.

Et gjestedikt som inspirerer

Gjesten i sentrum,
Så viktig å ta vare på.
Gi dem alt de trenger,
For å få en god opplevelse å gå.
 
For lykke er å gi,
Og å se smil i gjestens ansikt.
Så la oss sørge for at de
Alltid føler seg verdsatt og ønsket.

Hvordan finner jeg den beste gjestesengen hos Soveromsguiden.no?

Her hos Soveromsguiden.no finner du det beste gjesteseng ved at forbrukere med erfaring gir produkter score, som setter grunnlag for resultatet i testen. Vi har Norges største utvalg av gjestesenger og du kan enkelt sammenligne salg, pris og tilbud mellom de forskjellige nettbutikkene.
 

Lykke til med netthandelen – Om du setter pris på artikkelen kan du gi det en tommel opp!

Ønsker du å se forbedringer i vårt innhold kan du gjerne sende oss en melding her.

Soveromsguiden.no 🧙‍♂️

Ofte stilte spørsmål og svar om gjesteseng

Her er 6 ofte stilte spørsmål og svar om gjesteseng som kan hjelpe deg med å ta en god vurdering før et eventuelt kjøp. Enkelte av disse vil være de samme som for enkelte sovesofaer.

Hvor mye plass du trenger for å sette opp en gjesteseng avhenger av størrelsen på sengen du ønsker å sette opp og rommet du ønsker å dedikere som gjesterom. En enkeltseng tar vanligvis omtrent 80-90 cm i bredden, mens en dobbeltseng kan ta opp til 150 cm i bredden.

Det er best å velge en madrass som er fast og støttende, men likevel komfortabel for gjestene dine.

Du kan maksimere plassen i et gjesterom ved å velge multifunksjonelle møbler, som en sovesofa eller en dagseng. Disse kan også brukes til andre formål når de ikke er i bruk som gjesteseng.

Du kan bruke et laken eller en madrassbeskytter når sengen ikke er i bruk for å beskytte den mot støv og skitt.

Vurder å tilby en ekstra pute eller dyne, legge til et mykt og komfortabelt sengetøy, eller tilby en toppmadrass for å gjøre gjestesengen mer komfortabel.

Alternativer for gjestesenger som kan legges bort inkluderer sovesofaer, oppblåsbare senger, folde-ut senger og sammenleggbare senger.

Sengetøy til barn?

Boligla.no har et godt utvalg på soveromsprodukter, og som regel gode tilbud på salg, kampanjer og rabatter.

Gjesteseng: De 10 beste sengene for gjesterommet ([month] [year])

Annonselenke: Besøk Boligla for å finne gode priser og tilbud!

Likte du innholdet?

Gi et stjernekast for å vurdere artikkelen!

Gjennomsnittlig vurdering 5 / 5. Antall stemmer: 17

Bli førstemann til å vurdere artikkelen

Legg igjen en kommentar

Kommenter

Soveromsguiden
Logo