Sovesofa med sjeselong: Forbrukere har kåret 10 beste (april 2024)

Vi jobber for å få inn flest mulig produkter slik at forbrukere med ekte erfaringer kan gi sin tilbakemelding, omtale og vurdering, som er grunnlaget for resultatet i testene våre. Soveromsguiden kvalitetssikrer tester løpende ved å verifisere både produkter, nettbutikker og forbrukeranmeldelser. Lenker til nettbutikker kan gi oss provisjon og er kjent som annonselenker. Les om oss for å lære mer om hvordan denne nettsiden blir finansiert eller naviger til vår personvernside for å lese om hvordan vi behandler og beskytter dine data. Vi ønsker alltid å forbedre oss: Send gjerne en tilbakemelding eller gi artikkelen stjerner nederst på siden om du føler du har fått god hjelp av testen, eller om bare ønsker å hjelpe andre til trygg netthandel.

Forbrukere har vurdert 31 sovesofa med sjeselong og på denne siden får du se de 10 beste etter samlet vurdering fra 1 forbrukere, deler sine erfaringer i denne testen.

Slik kom vi frem til de 10 beste sovesofa med sjeselong per april 2024 i følge denne forbrukertesten.

Seng for vond rygg? Her er de beste for deg.

# Produkt
1 Bragi Armlen Sovesofa med sjeselong og oppbevaring - Testens klare vinner!
2 Bragi Sidebord Sovesofa Innovation - Nådde nesten helt opp!
3 Sigmund Sovesofa Innovation - En god trejdeplass.

Slik blir sovesofa med sjeselong vurdert i testen

  1. Soveromsguiden samler produktinformasjon, publiserer og oppdaterer fortløpende om tilbud og priser fra verifiserte nettbutikker i Norge.
  2. Produktene blir tildelt score mellom 1-5 av forbrukere og rangert i testen deretter.
  3. Denne siden er laget for at forbrukere skal få veiledning og inspirasjon til valg av sovesofa med sjeselong, se hvilken som er best i test, og muligheten til å dele egne erfaringer for å inspirere god netthandel.
  4. Du får vite hvilke nettbutikker som selger produktene du søker etter, og du kan se best pris og tilbud på sovesofa med sjeselong.

Har du prøvd et produkt du ønsker å anbefale eller advare om til andre? Søk opp produktet og gi det din ærlige vurdering for å hjelpe andre til å ta gode valg. NB: Husk at du også kan kjøpe sengegavl for å gi plass til pyntegjenstander til sovesofaen.

De 10 beste sovesofaer med sjeselong er basert på forbrukererfaringer for 31 populære produkter.

Skal du kjøpe en sovesofa med sjeselong på nett? Her får du se kampanjer, tilbud og priser blant de 10 beste.

🥇TESTVINNER🥇 Vinner av den store testen er Bragi Armlen Sovesofa med sjeselong og oppbevaring: Sovesofa med sjeselong: Forbrukere har kåret de 10 beste. Bragi Armlen Sovesofa med sjeselong og oppbevaring er en plassbesparende testvinner fra Danske Innovation Living. Denne sovesofaen har armlener og er relativt billig å kjøpe med hjemlevering med tanke på hvor høy kvalitet du får. Dersom du har et moderne, stilrent hjem, vil du med dansk design få en sovesofa som har hentet inspirasjon fra flere av historiens epoker, sammensveiset i ett og samme møbel. Egenskaper: Du kan velge flere alternativer når det kommer til materiale, farger og kvalitet hos soveromsbutikken.no

Du har lett etter en sovesofa som både er plassbesparende og smart. Det er på tide å få Bragi Side Table Sovesofa fra Danske Innovation Living. Det er den perfekte sovesofa for små rom, med et smart design som lar deg snu den og konvertere den til et sidebord. Sjekk ut våre andre smarte møbler fra Danske Innovation Living og nyt gratis hjemlevering!

Hovden Supreme Storage er en oppbevaringsseng som har en høyde på 212 cm og kan foldes ut for å gi deg mer oppbevaringsplass. Den inkluderer en madrass, så du kan bruke den som seng også. Sengen foldes ut i tre enkle trinn og brettes opp igjen i ett. Hovden Supreme Storage er tilgjengelig i to størrelser: 140x200x18 cm og 172x83x83 cm.

Tilbud og priser oppdateres hver dag for å holde deg oppdatert på de mest populære sovesofaer med sjeselong 🥳

Velkommen til siden vår! Her er en velkomst-rabatt fra Boligla!

Den kvalitetsstemplede nettbutikken, Boligla, har opp til 75% rabatt på luksus dyner, håndklær og sengesett!

Sovesofa med sjeselong: Forbrukere har kåret 10 beste ([month] [year])

Annonselenke: Besøk Boligla og få opp til 75% rabatt på soveromsprodukter av høy kvalitet!

Veiledning til valg av Sovesofa med Sjeselong

Hvis du er ute etter en praktisk løsning for sovesofa og en fin måte å legge til litt ekstra komfort og stil i hjemmet ditt, kan en sovesofa med sjeselong være et godt valg. Sovesofa med sjeselong kan skape et behagelig og multifunksjonelt rom som gir deg plass til både å slappe av og å sove godt om natten.

Her kan du sammenligne priser og se testvinneren: Bragi Armlen Sovesofa med sjeselong.

På denne siden finner du de beste sovesofaene som tilgjengelig med sjeselong på nettmarkedet og de har blitt rangert av besøkere på siden vår basert på deres egne erfaringer. Dersom sjeselong er for stort, anbefaler vi at du sjekker ut testen som det beste utvalget for; liten sovesofa.

Vi oppfordrer våre lesere til å se gjennom omtaler, anmeldelser og brukererfaringer før du bestemmer deg for et kjøp. Målet til Soveromsguiden er å knytte forbrukere sammen for å gi alle muligheten til å hjelpe hverandre med å ta gode valg i hverdagen. Tips: Forbrukere har også kåret beste sovesofa på tvers av alle 284 alternativene vi har tilgjengelig. Du kan lese mer om sovesofa og se alle sovesofaer her.

Det finnes ingen garanti for at en sovesofa med sjeselong passer akkurat deg og innredningen din. Vil du ha en større sovesofa? Sjekk ut hjørnesovesofa her.

Sovesofa med sjeselong stammer helt tilbake til 1400-tallet og Frankrike! Denne YouTube-videoen kan inspirere! Vi ønsker deg lykke til med netthandelen! 

Hvordan bruke en sovesofa med sjeselong? Her viser fra soveromsbutikken.no hvordan du kan bruke en stilpreget, moderne og justerbar sovesofa med sjeselong (fra forbrukerfavoritten, Innovation Living).

Sovesofa med sjeselong: Fordeler og ulemper

Vi viser deg de mest kjente fordelene og ulempene ved valg av sovesofa med sjeselong for å bidra til å sikre at sovesofaer du vurderer passer deg og soverommet ditt.

FordelerUlemper
Tar opp mindre plass enn en vanlig sengKan være mindre komfortable enn en vanlig seng
Kan brukes som både seng og sofaKan være vanskeligere å få plass til i et lite rom
Kan ha plass til flere personer enn en vanlig sovesofaKan være mindre holdbare enn en vanlig sovesofa
Kan være en billigere løsning enn å kjøpe både sofa og sengKan være vanskelig å sette opp og ta ned
Kan være en god løsning for gjester eller midlertidig boligKan være dyrt å kjøpe sammenlignet med en vanlig sovesofa

Fordeler og ulemper varierer etter personlige preferanser, størrelse og behov. Det kan være lurt å lese omtaler og lære fra erfaringer til andre som har testet produktet i denne forbrukerportalen. Dersom du er usikker kan du alltids prøve sovesofa før du gjør et kjøp.

Vurderingsgrunnlag for valg av sovesofa med sjeselong

Her er noen viktige faktorer å ta med i vurderingen for valg av sovesofa med sjeselong. Mye avhenger av personlige preferanser, men disse generelle rådene er gjentakere for flere soveromsprodukter.

Madrass: For å sikre at sovesofaen er komfortabel bør du velge en madrass med medium til fast følelse, men det er også lurt å velge en madrass med høy kvalitet, og som har god støtte og er bærekraftig.

Ryggstøtte: En god ryggstøtte er viktig for å sikre at sovesofaen er komfortabel å sitte på. Det er lurt å velge en sovesofa med en justerbar ryggstøtte, slik at du kan tilpasse den etter behov.

Størrelse: Det er viktig å velge en sovesofa med sjeselong som passer til rommet ditt. Hvis den er for liten, kan den være ubehagelig å sove på, mens en for stor sovesofa kan være vanskelig å få plass til.

Materialer: Materialene som brukes i sovesofaen vil påvirke komforten. Det er lurt å velge en sovesofa med et mykt og behagelig stoff, og med en god polstring.

Merker og produsent: Det kan også være lurt å velge en sovesofa med sjeselong fra et velkjent merke eller produsent, da dette ofte gir en indikasjon på kvaliteten.

Alle produkter som vises på soveromsguiden er av verifiserte nettbutikker som har kvalitetsprodukter fra gode produsenter. De har ofte tilbud ute på soveromsprodukter og har et godt utvalg av ulike madrasser, materialer, merker, størrelser, farger og priser.

Noe som også kan hjelpe deg i valget av sovesofa med sjeselong er inspirasjon. Les videre og la deg inspirere til et godt valg for deg og hjemmet ditt!

Sovesofa med 2 seter? Ta en titt her 🙂

Sovesofa med sjeselong best i test inspirasjon fra romertiden

Romersk opphav? Sovesofa med sjeselong var best i romertiden også!

Chaise Lounge (Sjeselong): Inspirasjonen ligger i historien!

Sjeselong, også kjent som Chaise Lounge, har en lang og interessant historie vi stort sett trekker tilbake til 1400-tallets Frankrike. Opprinnelig var chaise lounge en lang, lav sofa med en høy rygg og armlener, som ble brukt til å hvile på før, etter og mellom måltid. Videre inn i 1500-tallet dukket de opp uten rygg, gjerne med bare èn armlene. Hvorfor har det seg?
 
For å finne svaret må vi finne inspirasjonen bak den første sovesofaen med sjeselong som vi funnet. Til en tid mange kan assosiere med vin og druer, der erobringer forekom både i soverommet og på slagmarken. 
 
Sovesofa med sjeselong var en av de stiligste møblene i renessansen og ble ofte brukt av adelen i Frankrike for å hvile seg på, samt for å vise at de hadde god sans for stil, men for å finne svaret valg av design, må vi stille oss spørsmålet; hvor fikk de inspirasjonen fra <egentlig>? Hvor kom inspirasjonen til kunst, interiør og design i renessansens Frankrike?
 
Hint: Sjeselongen ble ikke bygget på èn dag!
Romerne var kjent for å ha en rekke ulike møbler i hjemmene sine, inkludert sofaer, stoler og benker. Møblene ble ofte laget av tre og prydet med dyre materialer som marmor og bronze. Både den lille mannen på stor hest, Napolèon, og andre erobrere gjennom tidene lot seg inspirere av romerne, også ved valg av sovesofa.
 
Romerne var også kjent for å møblere offentlige steder der folk kunne hvile seg, som terminaler og biblioteker. De mest populære møblene vi kjenner til er lange benker og sofaer som folk kunne slappe av på mens de leste bok, drakk vin, spiste druer, eller bedrev andre aktiviteter som var populære under romer-tiden, på dagtid, såvel som kveldstid.
 
Det er fullt mulig at sjeselongen, slik vi kjenner den i dag, har sine røtter helt tilbake i romertiden, men de eneste bevisene for dette er gjennom malerier og kunst fra romertiden. Sjeselongen har utviklet seg mye gjennom årene, og den ser relativt lik ut som benker og sofaer gjorde under romertiden.
 
Sjeselongen på 1600-tallet
I løpet av 1600-tallet ble chaise lounge (sjeselong) populær også i England. I mangel på egen stil fordi de bodde relativt isolert på en øy, lengre unna resten av Europa, så de ofte mot Frankrike for inspirasjon. De gjorde forøvrig noen justeringer ved å gjøre de mer komfortable. Britene laget sofaen av dyre materialer som silke og brokade, og i motsetning til franskmennene, som ville fremstå stilige, ble sjeselongen stort sett brukt som en måte å vise rikdom og status. En annen faktor for valg av materiale er også tilgjengelighet. Engelskmennene hadde god tilgang på silke, men brokaden stammer også fra Frankrike.
 
Chaisè Lounge på 1800-tallet
I løpet av 1800-tallet ble chaise lounge mer tilgjengelig for den alminnelige befolkningen, og den ble også mer praktisk og funksjonell. Den ble laget i ulike størrelser og stiler, og den ble også brukt i offentlige områder som parker og hager.
 

Dette kjennetegner sovesofa med sjeselong i dag

I 2024 finnes det mange forskjellige typer chaise lounge, med ulike stiler, farger og materialer. Den kan være en del av en sovesofa med sjeselong, eller den kan være en selvstendig møbel. Chaise lounge er fortsatt et populært valg for folk som ønsker å legge til litt ekstra komfort og stil i hjemmet sitt. 
 
Det finnes også mange ulike merker og produsenter som tilbyr sovesofaer med sjeselong, noe som gir forbrukere mange valgmuligheter. Sovesofaer med sjeselong er fortsatt en populær løsning for folk som bor i mindre leiligheter og trenger en måte å få plass til både en sofa og en seng på.
 
 
Erfaring med sovesofa med sjeselong

Vi driver med soveromsprodukter hver eneste dag, og naturlig nok har vi tilegnet oss spesialkompetanse på produkter til soverommet, deriblant sovasofa med sjeselong. Det viktig å huske at brukererfaringer, anmeldelser, omtaler, forbruker-tester og råd fra oss kun er ment som veiledning,  hjelp og inspirasjon.

Dersom du fortsatt er usikker eller har spørsmål etter å ha lest om sovesofa med sjeselong på denne siden, bør du ta kontakt med oss via dette skjemaet eller henvende deg til din lokale soveromsbutikk.

Nettbutikker som spesialiserer seg på soveromsprodukter

 🧙‍♂️Her er noen Soveromsguiden-verifiserte nettbutikker som selger blant annet sovesofa med sjeselong:

Dette bør du se etter når du kjøper Sofa med sjeselong: 5 hjelpsomme tips

Når du kjøper en sovesofa med sjeselong, bør du se etter følgende:
 
  • Sørg for at sovesofaen er laget av kvalitetsmaterialer og er solid bygget.
  • Velg en med madrass som passer ryggen din for å sikre at den er komfortabel for deg.
  • Velg en sovesofa med design og farger som passer til innredningen.
  • Sammenlign priser på ulike sovesofaer med sjeselong og velg den som passer budsjettet ditt.
  • Vurder hvor enkelt sjeselongen er å vedlikeholde, spesielt hvis du planlegger å bruke den ofte.
Sovesofa med sjeselong: Forbrukere har kåret 10 beste ([month] [year])

Testvinneren: Bragi Sovesofa med Sjeselong

Den beste sovesofaen med sjeselong; Bragi Armlen Sovesofa med Sjeselong fra Soveromsbutikken.no.

Forbrukerne har talt. Denne fantastisk stilrene sjeselongsofaen er tilgjengelig i flere farger og materialer av høy kvalitet. Vi kan trygt si at denne passer til de fleste hjem i 2024. Denne sovesofaen kommer også med oppbevaringsplass!

Prislapp? 10% tilbud nå til Kr. 25.191,-

Prisen vil kunne variere litt da du fritt kan velge materiale, tekstiler, størrelse og farge.

Hvordan finner jeg den beste sovesofa med sjeselong hos Soveromsguiden.no?

På Soveromsguiden.no kan du finne den beste sovesofaen med sjeselong gjennom at forbrukere med erfaring gir tilbakemelding i testene våre. Når du har funnet det produktet du vil ha kan du enkelt sammenligne salg, pris og tilbud i de forskjellige nettbutikkene.
 
Dersom du er ute etter å finne beste sove sofa kan du sjekke ut kåringen av den på tvers 284 sovesofaer her. Om du vil se alle sovesofa vi har tilgjengelig kan du gjøre det via denne lenken.
Sovesofa med sjeselong: Forbrukere har kåret 10 beste ([month] [year])

Ofte stilte spørsmål og svar om sovesofa med sjeselong

Her er 10 ofte stilte spørsmål og svar om sovesofa med sjeselong som kan hjelpe deg med å ta en god vurdering før et eventuelt kjøp.

En sovesofa med sjeselong er en type møbel som kan fungere både som en sofa og en seng. Den har vanligvis en ramme av tre eller metall, og er polstret og oppdekket med et stoffbelegg. Mange sovesofaer har også en såkalt sjeselong, som er en lenger del av sofaen som kan utvides og brukes som et ekstra sengområde. 

På denne måten kan sovesofaen med sjeselong fungere som et alternativ til en tradisjonell seng for dem som har plassproblemer eller ønsker å ha en multifunksjonell møbel i hjemmet.

Møbler som passer best i en retro-stil varierer avhengig av tidsperioden som inspirerer din “retroness”. Hvis du ønsker å følge en mer tradisjonell retro-stil, kan du velge møbler med klassiske detaljer og linjer, som en Chesterfield-sofa eller en Eames-stol. Hvis du ønsker å følge en mer moderne retro-stil, kan du velge møbler med futuristiske detaljer og linjer, som en eggstol eller en Wassily-stol.

En sovesofa med sjeselong har vanligvis en ramme av tre eller metall, og er polstret og oppdekket med et stoffbelegg. For å kunne bruke den som en seng, kan du utvide sjeselongen og legge ut madrassen. 

Noen sovesofaer har også en ekstra madrass som kan legges på sjeselongen for å gjøre den mer komfortabel å sove på.

Testvinneren, Bragi Armlen Sovesofa med Sjeselong fra Soveromsbutikken.no, er den beste sovesofaen med sjeselong og har en prisantydning på: Kr. 21.191,-

Prisen vil kunne variere litt da du fritt kan velge materiale, tekstiler, størrelse og farge.

Det kan være lurt å vurdere følgende ting når du skal kjøpe en sovesofa med sjeselong: størrelse og mål, komfort og støtte, materialer og kvalitet, funksjonalitet og enkelhet i bruk, og pris og verdi for pengene.

Det avhenger av størrelsen på sofaen, men en sovesofa med sjeselong tar vanligvis opp mer plass enn en vanlig sofa når den er utvidet som en seng. Det kan derfor være lurt å måle opp plassen du har tilgjengelig før du kjøper en sovesofa med sjeselong.

For å vedlikeholde sofa er det lurt å støvsuge regelmessig, og unngå bruk av for mye vann når du vasker ben og armstøtte. Roter putene gjevnlig, og strekk trekkene etter vask. Vær forsiktig ved flytting og justeringer av sofa for å unngå synlige skader.

Det avhenger av materialet og behandlingen som er brukt på stoffbelegget. Noen stoffer kan være mer vaskbare enn andre, og det kan være lurt å lese produsentens anvisninger for å se om stoffbelegget kan vaskes som normalt i en maskin.

Du kan også vurdere å kjøpe et møbelbeskyttelsesprodukt som kan beskytte stoffbelegget mot flekker og skader.

Et godt sted å starte er å lese forbrukertesten på soveromsguiden.no og la deg inspirere av historien til sovesofa med sjeselong!

Velg deretter stil, interiør, hva som passer deg og hvilke størrelse du har plass til. 

Sofaer testet av forbrukere på Soveromsguiden er av høy kvalitet og kommer med ulike varianter.

Det finnes to hovedtyper av sovesofa: Varianter som felles ut på langsiden eller fremover fra en sjeselong. 

2: Sovesofa som felles ut på langsiden, felles ut ved sofaens lengde. Sofaer av denne typen har ofte fjærmadrass og kan derfor passe som permanent soveplass.

2: Sovesofa som felles ut fra sjeselong tar generelt sett mindre plass når den er oppredd og felt ut enn en sovesofa som du feller den ut fremover.

Det finnes også liten sovesofa, sovesofa med hjørne, sovesofa med oppbevaring, 3 seter, 2 seter og mange flere ulike varianter. Dersom du ønsker å få veiledning til å finne den optimale sovesofaen, bør du lese forbrukertest og artikkel på soveromsguiden.no.

Ser du også etter rabatt på sengesett, håndklær eller luksus-dyner?

Den kvalitetsstemplede nettbutikken, Skjærgaard, har 30% rabatt på flere senger, luksus dyner, håndklær og sengesett!

Sovesofa med sjeselong: Forbrukere har kåret 10 beste ([month] [year])

Annonselenke: Besøk Skjærgaard og få opp til 30% rabatt på unike soveromsprodukter!

Likte du innholdet?

Gi et stjernekast for å vurdere artikkelen!

Gjennomsnittlig vurdering 5 / 5. Antall stemmer: 12

Bli førstemann til å vurdere artikkelen

Legg igjen en kommentar

Kommenter

Soveromsguiden
Logo