Jobb hos Soveromsguiden.no

Soveromsguiden.no er en veiledende nettressurs som hjelper forbrukere til å finne de beste og billigste tilbudene på soveromsprodukter i markedet.

Lyst å jobbe med Soveromsprodukter?

Vil du være med på å formidle nyttig kunnskap om hjem, interiør, soveromsprodukter? Soversomguiden skal være Norges beste ressurs forbrukere kan benytte ved kjøp av soversomsprodukter på nett. Vi har prissammenligning og skriver artikler, guider og gjør tester som hjelper leserne med å ta riktig valg i deres nettkjøp.

Alle våre produktrangeringer er basert på forbrukernes omtaler, tilbakemeldinger, på konsensus om bestepraksis i markedet og på nett.

Vi søker deg som er glad i å skrive og har lidenskap for soveromsprodukter, hjem og interiør.

Ledige stillinger hos Soveromsguiden

Soveromsguiden er en ledende nettside innenfor sitt felt, og søker nå etter engasjerte og talentfulle frilansskribenter som ønsker å bidra til videre vekst i virksomheten.

Som skribent hos oss vil du ha fleksibiliteten til å jobbe når og hvor det passer deg. Enten du trenger en ekstra inntekt ved siden av studier eller jobb, eller bare ønsker å videreutvikle dine ferdigheter innen SEO og som innholdsprodusent.

Ønskede kvalifikasjoner

  1. Lidenskap: Vi søker deg som har sterk interesse for soveromsprodukter, interiør og hjem.
  2. Skriveferdigheter: Du behersker kunsten å formulere tydelig og engasjerende.
  3. Søkeordsanalyse: Dette er ikke et krav da vi tilbyr opplæring på dette området, men det vil være en fordel om du har erfaring og en analytisk tilnærming til å identifisere relevante emner som appellerer til målgruppen.
  4. Kritisk bruk av kilder: Du er dyktig i å gjøre nødvendig forskning på nettet for å finne konsensus, bestepraksis og kilder til å underbygge innholdets troverdighet og kvalitet, slik at det best hjelper leserne våre.
  5. SEO: Du har teknisk og praktisk kunnskap om søkemotoroptimalisering og viktigheten av dette for å drive trafikk og tilrettelegge innhold for søkemotorene. 
  6. Erfaring med WordPress: Du kan skrive artikler direkte i WordPress (Forhåndsvis vår egen-utviklede Gutenberg-editor). Dersom du ikke er kjent med WP er et alternativ å levere ditt arbeid direkte til oss i html- txt- word- eller markdown-format.

Hva vi tilbyr riktig søker

Lønn tilbys etter avtale og baseres pr godkjente publisering og omfang. Dersom du bringer mer enn bare innhold som verdi til sidene du skriver på vil vi tilby ytterligere goder.

Full opplæring med kurs innen kvalifikasjonsområdene tilbys naturligvis til alle våre skribenter.

Er du interessert i å bli en del av vårt team? Fyll ut kontaktskjemaet nedenfor. Vi tar kontakt med aktuelle kandidater fortløpende.

Vi anbefaler at du leser litt på siden våre slik at du er kjent med hvordan vi formidler kunnskap om fagområdet til leserne. Dette kan være viktig for å se om dette er innhold du føler du kan beherske.

Med vennlig hilsen

Soveromsguiden-teamet

Dersom du har forslag til forbedringer kan du gjerne ta kontakt eller ta det opp ved avtale.

For å lese om hvordan vi behandler og beskytter data, vennligst se til personvern.

Soveromsguiden
Logo