Soveromsguiden viser deg tilbud, kampanjer og priser for sovesofa til alle formål fra norske nettbutikker. Når du går inn på et produkt kan du sammenligne priser for å finne den beste, billigste, eller søke blant et bredt utvalg av sovesofa, blant annet; 140×200, sovesofa med lagring, hjørnesovesofa, stor, liten, 2-seter, 3-seter, med chaiselong og i dansk design.

Besøkere kan gi produkter de har erfaring med tilbakemelding for å hjelpe andre å finne rett vei på jakten etter en god sovesofa. Når et produkt får god score, klatrer det opp i rangering i testene våre. Vis versa.

Lenger ned på siden kan du lese mer om utvalget av sovesofa.

Filter

Viser 1–36 av 296 resultater

Accordion 150

Accordion 150

Dagens beste pris: bedtime.no
kr 5400
Accordion 150 Spesialfarge

Accordion 150 Spesialfarge

Dagens beste pris: bedtime.no
Achillas sovesofa

Achillas sovesofa

Dagens beste pris: bedtime.no
kr 17005
- 10%
Achillas Sovesofa Innovation

Achillas Sovesofa Innovation

Dagens beste pris: Soveromsbutikken (NO)
Opprinnelig pris var: kr 17990.Nåværende pris er: kr 16191.
Achillas sovesofa spesialfarge

Achillas sovesofa spesialfarge

Dagens beste pris: bedtime.no
kr 17005
- 10%
Aslak 120cm Sovesofa Innovation

Aslak 120cm Sovesofa Innovation

Opprinnelig pris var: kr 10990.Nåværende pris er: kr 9891.
- 10%
Aslak 140cm Sovesofa Innovation

Aslak 140cm Sovesofa Innovation

Opprinnelig pris var: kr 12590.Nåværende pris er: kr 11331.
- 10%
Balder Sovesofa Innovation

Balder Sovesofa Innovation

Opprinnelig pris var: kr 14790.Nåværende pris er: kr 13311.
Bifrost DEL Sovesofa

Bifrost DEL Sovesofa

Dagens beste pris: bedtime.no
kr 22689
Bifrost DEL Sovesofa Spesialfarge

Bifrost DEL Sovesofa Spesialfarge

Dagens beste pris: bedtime.no
kr 22689
- 10%
Bifrost Deluxe Sovesofa Innovation

Bifrost Deluxe Sovesofa Innovation

Opprinnelig pris var: kr 23990.Nåværende pris er: kr 21591.
- 10%
Bragi Armlen Sovesofa Innovation

Bragi Armlen Sovesofa med sjeselong og oppbevaring

Opprinnelig pris var: kr 27990.Nåværende pris er: kr 25191.
- 10%
Bragi Sidebord Sovesofa Innovation

Bragi Sidebord Sovesofa Innovation

Opprinnelig pris var: kr 27790.Nåværende pris er: kr 25011.
Cassius DEL Sovesofa Spesialfarge

Cassius DEL Sovesofa Spesialfarge

Dagens beste pris: bedtime.no
kr 26928

Sovesofa – Norges største utvalg!

Hos oss finner du sovesofa til alle formål, uansett om du er på utkikk etter en liten eller stor sovesofa. Grunnen til at vi har Norges største utvalg av sovesofaer er fordi vi viser produkter til en rekke norske nettbutikker med lang erfaring, kjent for sine tilbud av kvalitetsprodukter til soverommet.

Sovesofaer har utviklet seg enormt med årene; fra historien om retro sofa som utviklet seg til verdens første sovesofa, til dagens moderne, ofte danske design. Det finnes store og små sovesofaer, i alle mulige farger og stiler. Det som er felles for alle vi viser er at komfort og kvalitet aldri har vært bedre enn i dag.

Stor på sovesofa

Vi inkluderer et mangfold av merkevarer, materialer, størrelser, fasonger, farger du kan navigere deg til på denne siden.

Beste sovesofa

Ja, du hørte riktig; Hos Soveromsguiden kan du finne den beste sovesofaen gjennom at forbrukere med livserfaringer gir produktene score. Dette danner grunnlaget for rangeringer i våre tester, og gir deg et godt grunnlag når du skal handle sovesofa på nett.

Her kan du finne Norges beste sovesofa!

Med oppbevaring

Forbrukere har testet forskjellige sovesofaer med tanke på god lagringsplass. I denne testen kan du se testvinnerne: Sovesofa med oppbevaring. Det er flere sovesofaer som gir deg muligheten til å oppbevare sengetøy under setene. Du kan for eksempel se etter en med hjørne.

Med hjørne

Vi viser deg gode alternativer innen Hjørnesovesofa, og du blir kanskje overrasket av å høre at sovesofaer med hjørne ofte har god lagringsplass? Ta en titt og se hva andre sier om sovesofa med hjørne. Lagring er også mulig i flere 3-seters varianter, så det kan være lurt å ta en titt på de også, om du vil ha en stor sovesofa med plass til blant annet sengesettet.

2- og 3-seter

Dersom du vet hvilken størrelse du vil ha kan du bla gjennom populære sovesofaer med enten 2-seter eller 3-seter. Om du vil sitte eller sove, finner du sovesofaen til ditt behov hos Soveromsguiden. Når det gjelder lagringsrom er det også en del sjeselongsofaer som har dette.

Med sjeselong

En sovesofa med sjeselong gir deg muligheten til å få to liggeplasser når møbelet fungerer som sofa. Når den brettes ut til seng vil den gjerne være større enn 120-målet. Den vanligste størrelsen for de med sjeselong er 140×200. Lagringsplass er ikke garantert i sovesofaer med sjeselong, men noen ganger gir høyden på beina plass til å rydde unna saker.

Dansk Design

Sjekk ut vårt utvalg av sovesofaer designet og produsert i Danmark. Dersom du er ute etter de rette linjene, det enkle designet, som på magisk vis utgjør eleganse i det moderne rommet, kan du sjekke ut sovesofaer i dansk design.

Retro-stilen

Dersom du vil bli inspirert med nostalgiske tilbakeblikk på fortiden i hjemmet ditt kan du velge en moderne retro sovesofa med dansk design. De finnes i gul, turkis, grønn, rosa og alle regnbuens farger som er kjent helt fra 20- til 80- tallet.

Liten sovesofa

Dersom du har en hybel, leilighet eller liten plass i rommet du vil ha sovesofaen i kan en liten være løsningen. De tar opp mindre plass er enkle å flytte og lette å bære. Dersom du liker å møblere om innimellom gir det deg stor frihet til å tilpasse hjemmet ditt slik du ønsker. Grunnet størrelsen (120, 140), er ofte små sovesofaer også billige.

Billig sovesofa

Her kan du se de billigste sovesofaene vi har tilgjengelig i norske nettbutikker pr i dag. Du kan gå inn på produktene og sammenligne priser for å finne den butikken som gir deg best tilbud.

Soveromsguiden er en norsk nettside som fremmer norske nettbutikker som er kvalitetssikret. Du kan lese mer om formålet til siden og om hvordan testene fungerer her.

Sovesofa alle formål

Velg sovesofa som passer til ditt formål, enten det er til hytte, hybel, leilighet eller huset.

Du finner Norges største utvalg av sovesofaer på nettsidene til Soveromsguiden.no

Sovesofa i leilighet / hybel

Sovesofa, gjerne i 140×200 eller med 2 seter, er et smart valg for små rom, ofte aktuelt for hybler eller mindre studioleiligheter. Det gir deg muligheten til å ha en stue på dag- og kveldstid, som du enkelt gjør om til et soverom når natten kommer. Om du vil sitte og se på film, lese, studere eller ha besøk, kan selv den minste sovesofaen gjøres om til en god sovesofa når du er klar for å legge deg.

Sovesofa i huset eller hytten

Med en sovesofa i huset ditt kan du fritt velge å legge deg når du vil og tilby gjester en behagelig plass å sove på. En av de største fordelene med en sovesofa er at de er dynamiske slik at du kan velge å legge deg når du vil, uten at du da ligger i en sofa. De fleste sovesofaer felles nemlig ut i en mekanisk og enkel bevegelse. Dersom du velger en stor sovesofa, en med sjeselong, 3-seter eller hjørne, får du ofte god lagringsplass under langsiden. Der kan du legge dyner, puter, sengetøy og andre ting du ikke ønsker skal stå fremme på dagtid.

En sovesofa gir et rom flere formål. Du kan eksempelvis kombinere et hjemmekontor med gjesterom, eller tv-stue med soverom. Uansett hvilken løsning du setter sammen vil det gi det friheten til å velge.

Soveromsguiden gir deg mulighet til å velge sovesofa utifra best pris, best i test, eller billigst, og har et stort utvalg av alle typer sovesofaer.

Lurer du på hvem som driver Soveromsguiden, kan du lese mer om oss.

Soveromsguiden
Logo