Sovesofa med 2 seter: Test viser 10 gode tosetere (mai 2024)

Rangeringene er basert på anmeldelser fra forbrukere og ikke påvirket av Soveromsguidens redaksjon. Redaksjonen med generelle anbefalinger og jobber for å få inn flest mulig produkter slik at forbrukere med erfaring kan gi tilbakemeldinger og vurderinger. Soveromsguiden kvalitetssikrer testene løpende gjennom å verifisere produkter, nettbutikker og forbrukeranmeldelser. Lenker til butikker kan gi oss betaling og kalles derfor annonselenker. Les om oss for å lære mer om hvordan denne nettsiden blir finansiert. Vi ønsker alltid å forbedre oss: Send gjerne en tilbakemelding eller gi artikkelen din rangering nederst på siden om du føler du har fått god hjelp av testen.

Forbrukere tester sovesofa med 2 seter og i denne artikkelen får du se 10 gode valg som anbefales av andre som tester 22 eksemplarer.

Slik kom vi frem til 10 gode valg av: Sovesofa med 2 seter per mai 2024 i følge forbrukererfaringer.

Fleksibelt budsjett? Se de 10 beste sovesofa (liten) i følge forbrukeren.

Slik vurderes sovesofa med 2 seter i forbrukertesten

 1. Vi samler produktinformasjon, publiserer og oppdaterer fortløpende vedrørende tilbud og pris fra soveromsverifiserte nettbutikker i Norge.
 2. Produktene får poeng mellom 1-5 i tester utført av forbrukere som besøker nettsiden vår.
 3. Du som forbruker kan komme til soveromsguiden og se sovesofaer med 2 seter, og velge best i test. Du har også mulighet påvirke rangeringen i testene ved å dele dine egne erfaringer.
 4. Du får vite hvilke nettbutikker som selger produktet, se best pris og tilbud blant 2 seters sovesofa.

Har du prøvd en sovesofa med 2 seter som du ønsker å anbefale eller advare om til andre? Finn produktet og gi det din vurdering for å hjelpe andre til å ta et godt valg.

10 gode 2-seters sovesofa vises på listen på bakgrunn av forbrukervurderinger for 22 sovesofaer med to seter.

🥇TESTVINNER🥇 Vinner av den store testen er Bragi Armlen Sovesofa med sjeselong og oppbevaring: Sovesofa med sjeselong: Forbrukere har kåret de 10 beste. Bragi Armlen Sovesofa med sjeselong og oppbevaring er en plassbesparende testvinner fra Danske Innovation Living. Denne sovesofaen har armlener og er relativt billig å kjøpe med hjemlevering med tanke på hvor høy kvalitet du får. Dersom du har et moderne, stilrent hjem, vil du med dansk design få en sovesofa som har hentet inspirasjon fra flere av historiens epoker, sammensveiset i ett og samme møbel. Egenskaper: Du kan velge flere alternativer når det kommer til materiale, farger og kvalitet hos soveromsbutikken.no
Hovden Paris 2,5 seter sovesofa er for deg som skal bruke sofaen mest som sofa og som samtidig setter krav om kvalitet til gjestesengen. Rygg- og seteputer kan enkelt taes bort før sengen slås ut. Med sitt kraftige beslag, og en 12 cm bonellmadrass sover du og dine gjester godt hele natten. Hovden Møbel's enorme utvalg av møbler lar deg finne den perfekte sovesofaen for ditt hjem. Sovesofaene kommer i mange ulike tekstiler og farger. Besøk Bedtime.no og finn den sovesofaen som passer deg! NB: Prisvariasjon vil forekomme dersom produktet er tilgjengelig i ulike størrelser og prisklasser hos nettbutikken. Finn den som passer deg best ved å besøke nettbutikken. Størrelse Madrassmål: 133x195x12 cm Yttermål: 182x95x85 cm Total lengde utslått: 238 cm
Danske Innovation Living er et dansk selskap som har produsert møbler i mer enn 30 år. Splitback sovesofa er et av deres bestselgende produkter. Den har et moderne og klassisk design og finnes i mange fargevarianter. Her har produsenten lykkes særdeles godt med å bringe klassisk stil inn i det 20 år hundre, med en varm og sprek gulfarge, som vil skape positiv energi og kontrast i et hver rom i 2024. Dersom du er ute etter retro sovesofaer bør du sjekke forbrukertesten som viser alle produktene i denne kategorien: Trykk her for å komme til retro sovesofa.

Leter du etter en sovesofa som er billig, enkel å montere og har høykvalitets fjærer? Vår Long Horn Deluxe Sovesofa er det perfekte valget for deg. Den kommer med en gratis overflødig posefjær, noe som betyr at du ikke trenger å bekymre deg for å bytte den ut når den er utslitt. Den har også en billig leveringspris og monteringstid. Få din nye sovesofa i dag!

Splitback Frej Sovesofa er den perfekte sovesofa for ditt hjem. Den er komfortabel, praktisk og enkel å bruke. Legg den til i handlekurven og nyt gratis levering. Du finner vår sovesofa i eik eller røkt eik med armlener i samme materiale. Det er et moderne og klassisk skandinavisk design som finnes i ethvert hjem.

Splitback-serien er innovations bestselgende sofaserie. Moderne og klassisk, denne sovesofaen fra Danske Innovation Living er det perfekte tillegget til stuen din. Med et bredt utvalg av størrelser, er du sikker på å finne den perfekte passformen til hjemmet ditt. Vi tilbyr billig hjemlevering og gratis montering for din bekvemmelighet.

Hovden Supreme Storage er en oppbevaringsseng som har en høyde på 212 cm og kan foldes ut for å gi deg mer oppbevaringsplass. Den inkluderer en madrass, så du kan bruke den som seng også. Sengen foldes ut i tre enkle trinn og brettes opp igjen i ett. Hovden Supreme Storage er tilgjengelig i to størrelser: 140x200x18 cm og 172x83x83 cm.

Tilbud og priser oppdateres hver dag for å holde deg oppdatert på sovesofa 2 seter 🥳

Interessert i sovesofa med god lagringsplass?

Annonselenke: Besøk Ellos nye nettbutikk, Homeroom.no og se soveromsprodukter fra Jotex og Ellos m.m!

Sovesofa 2 seter: Veiledning til godt valg

Vi oppfordrer deg til å lese omtaler, anmeldelser og brukererfaringer før du kjøper varer på nett. Hensikten for Soveromsguiden er å knytte forbrukere sammen for å hjelpe hverandre med å ta gode valg ved netthandel.

Det finnes ingen garanti for at en sovesofa med 2 seter passer for deg og hjemmet ditt, men det finnes mange gode alternativer å velge fra på denne siden. Sjekk for eksempel ut vårt unike utvalg av sovesofa i dansk design.

La deg inspirere! 🤩 I denne YouTube-videoen viser Soveromsbutikken.no frem en flott sovesofa med 2 seter fra Norske Hovden Møbler:

Fordeler og ulemper for Sovesofa med 2 seter

Her er klare fordeler ved sovesofa med to seter:

 • En sovesofa med to seter er en praktisk plassbesparende løsning, spesielt hvis du har et lite oppholdsrom eller hvis du ofte har gjester på overnatting.
 • En sovesofa kan brukes som både sittegruppe og seng, så det er et veldig praktisk møbel.
 • Mange sovesofaer er designet for å være komfortable både som sittegruppe og som seng, slik at du kan slappe av og sove komfortabelt på dem.
 • En sovesofa med to seter kan være et kostnadseffektivt alternativ til kjøp både sofa og seng, spesielt hvis du ikke har mye plass eller ikke bruker sengen ofte.
 • En sovesofa kan være praktisk for overnattingsgjester, siden den gir dem et komfortabelt sted å sove uten å ta opp mye plass.

Her er noen mulige ulemper ved sovesofa med to seter:

 • De fleste sovesofaer er designet for å være komfortable, men det kan godt være du hadde foretrukket en mindre og mer lun sovesofa, eller en med 3 seter.
 • Avhengig av størrelsen på sofaen er den kanskje ikke egnet for personer som er veldig høye eller som trenger mye plass å sove.
 • Noen sovesofaer gir ikke like mye støtte og dette kan føre til ubehag eller søvnvansker for noen.
 • Avhengig av kvaliteten og funksjonene til sofaen, vil prisen variere grådig utifra egenskapene.

Hvordan finner jeg sovesofa med 2 seter hos Soveromsguiden.no?

På Soveromsguiden.no finner du et godt utvalg av sovesofaer med to seter. Forbrukere med erfaring gir tilbakemelding i tester og du kan enkelt sammenligne salg, pris og tilbud i de forskjellige nettbutikkene.
 

Noen Nettbutikker som kan selge sovesofa med 2 seter:

Sovesofa med 2 seter: Test viser 10 gode tosetere ([month] [year])

Ofte stilte spørsmål og svar om billig sovesofa

Her er 6 ofte stilte spørsmål og svar om vektdyner som kan hjelpe deg med å ta en god vurdering før et eventuelt kjøp.

Målene varierer avhengig av modell, men som et eksempel pleier en sovesofa med to seter å ha en sengelengde på ca. 180cm og bredde rundt 120cm når den er slått ut.

Hva er materialet som sovesofaen er laget av? Materialet kan påvirke både utseendet og kvaliteten på sovesofaen. Noen vanlige materialer som brukes i sovesofaer inkluderer skinn, stoff, mikrofiber og lær.

Madrasser på en sovesofa med to seter kan ha en stor innvirkning på komforten. Noen sovesofaer har en innebygget madrass, mens andre har en separat madrass som kan tas ut og vaskes.

Noen sovesofaer har justerbare ryggstøtter som kan endres manuelt, mens andre har elektrisk justering. Les produktbeskrivelsen for å finne ut om sovesofaen du ser på har denne egenskapen.

Ser du også etter soveromsprodukter eller hjemmetekstiler?

Den norske nettbutikken, Home-Tex har gode priser på soversomsprodukter!

Sovesofa med 2 seter: Test viser 10 gode tosetere ([month] [year])

Annonselenke: Besøk Home-Tex for å finne gode priser og tilbud på soveromsprodukter!

Likte du innholdet?

Gi et stjernekast for å vurdere artikkelen!

Gjennomsnittlig vurdering 5 / 5. Antall stemmer: 11

Bli førstemann til å vurdere artikkelen

Legg igjen en kommentar

Kommenter

Soveromsguiden
Logo